Övrigt i Skåne

Osby  (8 st)
Tomelilla  (7 st)
Bromölla  (4 st)
    Gunilla Birgit W
    Gunilla Birgit W: I torsdags 10/10 åkte vi runt för att få hjälp med vår Truma värmare i vår Hobby Optima deluxe T75. Vi kom så äntligen till er på Hymer Center. Tack för ert trevliga bemötande och att ni utan dröjsmål tog er tid att hjälpa oss både att lösa och att instruera om inställningarna i värmaren. Hans och Gunilla
  • Fredrik F
    Fredrik F: Kalle Lind Kulturarbete AB var verkligen rätt val för mig när jag letade efter kulturarbetare! Kan varmt rekommenderas!
  • Jovche V
    Jovche V: hej, jag har ett företag i Malmö och jag är intresserad av ett jobb om du har denna del av containrar eller en tank! Mvh. Jovche vasilov
    SELWAN H
    SELWAN H: Hög kvalitet och proffsigt här rekommenderar jag 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🙏👍🙏👍🙏
  • Ylva E
    Ylva E: Otroligt kundbemötande på alla plan! Vi renoverade en lägenhet i Höllviken och behövde hjälp med alla vitvaror och lite till. Vi hade speciella önskemål som inte kanske var så lätta att hitta men Martin fixade allt på absolut bästa sätt. Bland annat en köksfläkt som krävdes med många krångliga delar. Så kunnig, så proffsig och bryr sig verkligen om sina kunder. Så vill du ha den lilla extra informationen eller hjälpen med något som Elon kan tänkas ha, så är det till Elon i Höllviken och Martin med team du ska vända dig!
  • Anders P
    Anders P: Hade problem med alde 3000. Tände inte, men med bra tips så fungerar pannan. Toppen betyg. Tusen tack. Vilket bemötande 👍👍
  • Göran S
    Göran S: Bästa och snabbaste servicen man kan få, fick även sms fråga om det hade löst sig och fungerade då jag fått instruktioner då de hade möjlighet själva att komma👍👍
  • Christer M
    Christer M: Jätte jätte bra hela vägen Christer Månsson
    Ross Oliver L
    Ross Oliver L: Snabbt och trevligt med att svara på WhatsApp. Jättesnabbt leverans och bra priser 😀
  • Åsa Maria Andersdotter Å
    Åsa Maria Andersdotter Å: När vi kommer ner till Falsterbo för att fira jul och inser att det står och droppar där det inte ska droppa. Jag ringer i panik Blad och Dahling som trots att de var fullbokade alldeles före jul ändå ställer upp och rycker in. Så tacksam för deras snabba ingripande, som var både vänligt och super professionellt. Nu droppar det inte mer. Kan varmt rekommendera dessa killar.
    Christina J
    Christina J: Köpte en Cavalet-dramatenväska för 3 år sedan (från en nätbutik). Nu har ena hjulet blivit skevt. Mailade kundservice. Fick snabbt svar och möjlighet att få gratis reservdelar utskickade, jag behövde bara betala för portot. Toppen, nu kan min vagn rulla vidare ett bra tag till. Bättre laga det som går än att kassera för tidigt och köpa nytt. Tack för hjälpen, det uppskattas!
    Gunilla Marion D
    Gunilla Marion D: Duktig, trevlig och kanonbra frisör. Klipper bra och lyssnar på kunden.
    Andreas Mikael Ingemar W
    Andreas Mikael Ingemar W: Fantastisk service där man verkligen ser till kundens bästa! 5/5!
    Marcus B
    Marcus B: Ställt frågor om produkter och reklamerat när det har blivit galet. Alltid snabba svar och bra hjälp! Är man intresserad av produkterna så det en toppen butik!
    Angelika G
    Angelika G: Mycket nöjda med både städningen och hjälp med renoveringen i huset. Allt i allo i samma företag. Perfekt. Tusen tack rekomenderar varmt vidare.
    Mattias L
    Mattias L: Duktig och effektiv byggare Väldigt noggrann med allt De vi byggde va en ny maskinhall Lätt att ha och göra med och lätt att få kontakt med
  • Peter H
    Peter H: Hej! Jag var hos Tandhygienist Milad igår hos Er, Det är en verklig trevlig och ödmjuk upplevelse. Milad ÄR EN FANTASTISK PROFESSIONELL TANDHYGIENIST 👍👍👍👍👍. Han ÄR ER STORA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ behåll honom LÄNGE!!!🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️ Mvh Peter Hansson
    Karin P
    Karin P: Kunde inte göra bättre reklam! Finns överallt!
    Tony J
    Tony J: Vi blev mycket nöjda. Toppen jobb och Tusen Tack för hjälpen
    Saga U
    Saga U: Bästa fotvårdaren❤️❤️ bra priser och super trevlig
  • Göran P
    Göran P: Min läkare Enevoldsen, är toppen bra, trevlig, personlig säker på sitt område som Hjärtspecialist.. Mitt hjärta tickar helt lugnt.. Jag kan på det varmaste rekommendera honom, samt hans sköterska Marie, som alltid är glad och trevlig..Göran Persson
    Inga Lena Lennartsdotter S
    Inga Lena Lennartsdotter S: Jag är så otroligt tacksam för denna verkstad Alltid så fint bemötande Härlig stämning mellan killarna på golvet Och alla arbeten som är gjorda på min sprinter är jag så nöjd med Rekommendera på det varmaste denna verkstad 🙏😊🙏
    Jan-åke Lennart N
    Jan-åke Lennart N: Trovärdig och prisvärt arbete, fick mer utfört än jag betalade för
    Nataliya S
    Nataliya S: Städat och i ordning. Professionell personal som verkligen månar om sina kunder😊Tar hand om en från första stund👌Var där med sonen för en koreansk klippning, vi är supernöjda och kommer definitivt tillbaka. Bashir frågade flera gånger för att försäkra sig om att det blev enligt önskemål. Mycket trevlig upplevelse!
  • Anna Birgitta B
    Anna Birgitta B: Fantastiskt, underbar mottagning och Dr.Galana är en otroligt kunnig och vänlig doktor som lyssnar på sin patient vilket är unikt!
1...7891011...49