Ylva E:
Otroligt kundbemötande på alla plan! Vi renoverade en lägenhet i Höllviken och behövde hjälp med alla vitvaror och lite till. Vi hade speciella önskemål som inte kanske var så lätta att hitta men Martin fixade allt på absolut bästa sätt. Bland annat en köksfläkt som krävdes med många krångliga delar. Så kunnig, så proffsig och bryr sig verkligen om sina kunder. Så vill du ha den lilla extra informationen eller hjälpen med något som Elon kan tänkas ha, så är det till Elon i Höllviken och Martin med team du ska vända dig!
Anders H:
Alltid professionell hjälp, hjälpsamma och vänliga!
Alltid fullt av kunder o bilar, utan behov av hemsida och marknadsföring, det säger väl en del ...
Simon H:
Gjorde ett utmärkt jobb och han som gav 1 stjärna ljuger som in i helvete. Ägs av mycket trevlig fammiljs vars son nyligen brutit armen fast ÄNDÅ går och hjälper sin gammle far. Disiplin!
Monika Ann-cristin J:
Kan verkligen rekommendera denna lilla fina verkstad.Stefan och Anette så kunniga, tillmötesgående och snabba. Vi är så nöjda med omklädsel av två fåtöljer från1930-talet som blev två bekväma och sköna fåtöljer att sitta i. Super!!!
Ann-Christin o Bengt
Carl Ä:
Fredrik är en väldigt duktig hjälp att ha till föreningen. Oavsett vad det gäller har han koll på det och löser alltid saker snabbt och till stor tillfredsställelse. Fredrik är mycket lätt att jobba med och väldigt trevlig. Vi rekommenderar honom starkt!
/Carl Ädelroth,
Styrelsen i BRF Klosterängen i Lund
Tony J:
Hjälpte oss med att byta en glasruta som sprack inom 1 timme och körde dessutom ut den till oss. Imponerande snabb service och hjälpsamma! Stort tack! /Tony
Angela Louise R:
Stans fräschaste solarie!✨👌
Jätte bra service och kontakt!
Rekommenderar varmt💖
Plus i kanten är ju att man får extra belopp varje gång man laddar sitt saldo😍😍👌