Övrigt i Skåne

Svalöv  (6 st)
Bromölla  (4 st)

Topp 25 övriga företag i Skåne

• Ansgar G
    Ansgar G: Helt otroligt vilket fint ställe...vi gick 4.7 km .. blir det till hösten också .dom är värd allt.🙋🙋
  • Géza Balazs K
    Géza Balazs K: Nogrann och mycket duktig trädgårdsmästare. Håller vad han lovar !
  • Kim Denniz Emilio S
    Kim Denniz Emilio S: Toppen, stort sortiment och kunnig personal. Företag och privat.
  • Mikael A
    Mikael A: Otroligt duktig inköpare Mikael Andreasson.
    Merja R
    Merja R: Verkligen duktiga, kunniga och tillmötesgående killar!
  • Liselotte A
    Liselotte A: Bästa skönhetskliniken i Malmö med välutbildade terapeuter och sjuksköterskor.
    Carl Alexander E
    Carl Alexander E: Det var en väldigt bra och mycket trevlig chaufför "A". Förrutom att han höll precis tid så var han en genuin och trevlig person. Inte första gången jag åker med företaget och absolut inte den sista! Bra service, gott jobb. Alex
    John Mattias M
    John Mattias M: Bästa och trevlig frisör som jag varmt rekommenderar
    Arzoo B
    Arzoo B: Riktigt bra service, mina fönster blev rena och fina, starkt rekommenderad!!
    Ted B
    Ted B: Jag köpte i mars 2025 en BMW 330e 4 år gammal och drygt 4000 mil. Annas bemötande och kunskaper om bilen var utmärkt. De närmsta dagarna efter köpet behövde jag kompletterande info samt hade upptäckt att en en komponent till dragkroken saknades. Anna var väldigt hjälpsam med info samt hittade och levererade komponenten personligen till mig i Lund. Det uppskattade jag mycket! Jag ger Anna 5 av 5 stjärnor och ger mina varmaste rekommendationer!
  • Eddi W
    Eddi W: Stannade och fikade efter att ha missat stället i flera år. Fantastiskt god och prisvärdig korv, rekommenderar Starkt ölkorven! Ett måste att stanna förbi, ska dit snart igen!
  • Claes Göran L
    Claes Göran L: Stor och lång erfarenhet av Saab. Fichmk hjälp byta damasker på Saab 9-3 från 2009. Etablerad Saab verkstad misslyckades. Anders Sörensson löste problemet. Lugnt, vänligt och prisvärt. Rekommenderar starkt.
  • Lars Magnus O
    Lars Magnus O: Ett stort tack till Dennis Bygg, Ioan med personal för mitt nya tak. Med ett professionellt bemötande och snabb återkoppling kände jag mig trygg under hela processen och rekommenderar er på det varmaste. Jag är mycket nöjd med resultatet, allt gick snabbt och smidigt. Jag kommer definitivt att anlita er igen på nästa projekt / Lars Olsson
  • Alf Jimmy S
    Alf Jimmy S: Alltid hög service och tillgänglighet,
    Per-axel S
    Per-axel S: En bra frisör, - även för barn och tjejer tycks det
  • Gabriella O
    Gabriella O: Vi anlitade CAC för besiktning av huset vi var intresserade att köpa. Han var noggrann, proffsig och väldigt trevlig. Han upptäckte en hel del som behövde åtgärdas och vi fick mycket bra dokumentation att ta med oss till diverse hantverkare. Vi använder den fortfarande som en att-göra-lista på huset som vi kände oss trygga med att köpa efter hans besiktning och genomgång med oss om husets mående.
  • Hayder A
    Hayder A: Mycket bra jobbat Och kundservicen är mycket bra.
    Barbro Elisabeth E
    Barbro Elisabeth E: Hög kvalitet. Alltid fräscha råvaror. Vi har vänner från långt härifrån som alltid vill besöka och handla på Tullstorps Rökeri.
    Anna Karolina L
    Anna Karolina L: När all expertis samlats på ett och samma företag. 50+ års erfarenhet av BMW. Rent, snyggt, prydligt! De är rädda om inredning m.m när de reparerar.. Fått hjälp med en e39, e38, och en Silverado 2500. Stort tack ❤️ Här är ni i goda mekanikers händer
    Anna Karolina L
    Anna Karolina L: Köpt och sålt bilar till ST auto i Hörby sedan 2009. Jättebra, ordning och reda. Tack för allt Jimmy, Tommy, Micke och alla i verkstaden ❤️
  • Albregs A
    Albregs A: Tack för hjälpen, det gick fort och bliv godkänt av fastheten ägare. Underbart 👌
  • Rickard R
    Rickard R: Kunniga och vettiga priser och behandling!
  • Albin Astor H
    Albin Astor H: Mycket snabb och trevlig service, kunnig kille! Stort tack!!
  • Alexander Hewad H
    Alexander Hewad H: Rekommenderas starkt! AD Bilverkstad i Svedala är pålitliga, erfarna och håller vad de lovar. Fick bilen fixad i tid, nybesiktigad . Snygg och städad verkstad med proffsigt bemötande. Jag kommer absolut tillbaka!
  • Blerina B
    Blerina B: Jag är otroligt imponerad av arbetet som denna elektriker utförde. Han gjorde en total omdragning av elen i en lägenhet i byggnad från 1927. Trots komplexiteten utfördes jobbet med noggrannhet, omsorg och stor professionalism. Alla elledningar och uttag byttes ut på bästa möjliga sätt, och resultatet talar för sig självt – rent, effektivt och uppdaterat enligt moderna standarder. Det som verkligen stack ut var de smarta förslagen, justeringar och tillägg som gjordes under arbetets gång, vilket förbättrade både säkerheten och funktionaliteten. Jag rekommenderar denna elektriker varmt till alla som behöver professionellt arbete.
1...1011121314...42