Övrigt i Skåne

Osby  (8 st)
Tomelilla  (7 st)
Bromölla  (4 st)
    Khaled Adnan Musa A
    Khaled Adnan Musa A: Vi kör som vanligt på nyårsafton, samma fastpriser . minibussar och kombibilar tillgängliga till er Tjänst Ring gärna 041512000
    Sven Åke Thomas J
    Sven Åke Thomas J: Trevliga killar , alltid serviceminded Rekommenderas
    Johan Erik W
    Johan Erik W: Bra service och alltid med ett leende. Rätt man på rätt plats. Hälsar Johan
    Ross Oliver L
    Ross Oliver L: Snabbt och trevligt med att svara på WhatsApp. Jättesnabbt leverans och bra priser 😀
  • Åsa Maria Andersdotter Å
    Åsa Maria Andersdotter Å: När vi kommer ner till Falsterbo för att fira jul och inser att det står och droppar där det inte ska droppa. Jag ringer i panik Blad och Dahling som trots att de var fullbokade alldeles före jul ändå ställer upp och rycker in. Så tacksam för deras snabba ingripande, som var både vänligt och super professionellt. Nu droppar det inte mer. Kan varmt rekommendera dessa killar.
    Christina J
    Christina J: Köpte en Cavalet-dramatenväska för 3 år sedan (från en nätbutik). Nu har ena hjulet blivit skevt. Mailade kundservice. Fick snabbt svar och möjlighet att få gratis reservdelar utskickade, jag behövde bara betala för portot. Toppen, nu kan min vagn rulla vidare ett bra tag till. Bättre laga det som går än att kassera för tidigt och köpa nytt. Tack för hjälpen, det uppskattas!
    Gunilla Marion D
    Gunilla Marion D: Duktig, trevlig och kanonbra frisör. Klipper bra och lyssnar på kunden.
    Andreas Mikael Ingemar W
    Andreas Mikael Ingemar W: Fantastisk service där man verkligen ser till kundens bästa! 5/5!
    Marcus B
    Marcus B: Ställt frågor om produkter och reklamerat när det har blivit galet. Alltid snabba svar och bra hjälp! Är man intresserad av produkterna så det en toppen butik!
    Angelika G
    Angelika G: Mycket nöjda med både städningen och hjälp med renoveringen i huset. Allt i allo i samma företag. Perfekt. Tusen tack rekomenderar varmt vidare.
    Mattias L
    Mattias L: Duktig och effektiv byggare Väldigt noggrann med allt De vi byggde va en ny maskinhall Lätt att ha och göra med och lätt att få kontakt med
  • Peter H
    Peter H: Hej! Jag var hos Tandhygienist Milad igår hos Er, Det är en verklig trevlig och ödmjuk upplevelse. Milad ÄR EN FANTASTISK PROFESSIONELL TANDHYGIENIST 👍👍👍👍👍. Han ÄR ER STORA ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ behåll honom LÄNGE!!!🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️ Mvh Peter Hansson
  • Fredrik F
    Fredrik F: Kalle Lind Kulturarbete AB var verkligen rätt val för mig när jag letade efter kulturarbetare! Kan varmt rekommenderas!
  • Sven Ulf Ingemar J
    Sven Ulf Ingemar J: Bästa byggbolaget jag anlitat. Proffsiga, punktliga och ytterst noggranna och dessutom prisvärda
    Mujahed Sebastian A
    Mujahed Sebastian A: Trevlig och professionell personal som tar sig tid att besvara frågor.
    Carl Frederik E:son E
    Carl Frederik E:son E: Bra service med kunnig personal
    Tomas Marcus Joakim F
    Tomas Marcus Joakim F: Professionellt bemötande och väl utförda arbeten. Rekommenderas.
    Narges A
    Narges A: Väldigt fint bemötande och behandling. Jätte fint och lugn miljö, bästa känslan som har upplevt jämfört med tidigare erfarenhet. Tack för det 🙏
    Sergey S
    Sergey S: Jag är jättenöjda med Schnell Rekrytering AB. Jag har sökt tjänst, blev snabbt uppringt, återkopplat med bokat möte för intervju. Tacksam för uppföljning fram tills jag har fått tjänst. Robin är lyhörd, professionell och kan sitt jobb. Ett bemanningsföretag som jag verkligen rekommenderar. Bilder
  • Jan K
    Jan K: Beställde då jag bor i Stockholm Suveränt goda spettkakor
    Martin J
    Martin J: Precis vad man behöver när man är lite spänd i musklerna!
  • Daniel K
    Daniel K: Alltid utmärkt service, har köpt grill och trädgårdsmaskiner i många år.
  • Annika N
    Annika N: Fantastiskt bra städat! Trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera.
    Dan-eric L
    Dan-eric L: Wopsa Pro har skött min webbsida och domän sedan 2006, pålitliga och prisvärda.
    Karl Staffan A
    Karl Staffan A: Snabbt och bra jobb med att byta vindskivor,mycket bra finish på snickeriet!
1...1011121314...49