Walter Harald L:
Suveränt skohantverk. Dessutom stor sortering av handsydda brittiska herrskor. Kostar förvisso en slant men sköter man dem så håller de i decennier. Tidlösa klassiska modeller som aldrig blir omoderna.
Nils Martin A:
Mycket bra och trevligt matcafé med hög kvalitet till rimligt låga priser. Extra plus för att det finns veganalternativ. Butiken likaså, verkligen värd ett besök för den designintresserade. Speciellt de egentillverkade möblerna i främst ek och metall, finns bara här men är värda en plats i storstadens inredningsbutiker.
Alice Karin Å:
Kanonbra killar på BC! Vi tog hjälp av dem att totalrenovera vårt kök och tvättstuga och är otroligt nöjda. Förutom att de gör ett väldigt proffsigt jobb så är de väldigt trevliga, tillmötesgående och service minded. Dialogen var bra, tydlig och transparent.
Kan varmt rekommendera dem!
Peter J:
Jag har varit kund här i över 14 år och har alltid blivit bemött med fantastisk service. Första gången kom jag in med en gammal, sliten Honda-klippare, och idag lämnar jag in min självgående husqvarna klippare varje år för vinterförvaring och service. Oavsett vilken maskin jag haft har allt alltid fungerat smidigt, och det har aldrig varit några problem. Personalen är hjälpsam, tillgänglig och det är enkelt att få tag på dem även via telefon. Man känner sig alltid väl omhändertagen.
Gun Ingrid Marie O:
Var och vaccinerade min valp Maya.
Av tidigare erfarenhet, vet jag att Evidensia i Höganäs är den bästa veterinärkliniken.
Bra service och fint omhändertagande av våra hundar.
Rekommenderas varmt.
Richard S:
Offererar inte genast det dyraste alternativet utan det han tror är det vi vill ha och behöver. Rekommenderar vad som är hållbart och bra. Redogör tydligt olika alternativs för- och nackdelar.
Elisabet Gunilla P:
Trevliga och kunniga, till lycka för mig så gör dom hembesök. Har hjälpt mig med diverse saker gällande surfplatta och mobil .Rekommenderar verkligen att anlita Multidator👍
Kalle Nils Gunnar E:
Vi anlitade Henrik för ett arbete med byte av vindskivor på huset och utbyte av trä på carporten. Proffsigt utfört arbete av en genuin hantverkare.
Supernöjda!
/Kalle och Ulrika
Göran P:
Anlitade PEAB för totalrenovering av vattenskadat badrum i April, närmare oss Oktober och fortsatt inget slutdatum i sikte, total nochalans vid kontaktförsök samt vi som uppdragsgivare tvingas att ringa in och kordinera PEAB:s underleverantörer.
Under all kritik, rekomenderar att andra alternativ väljs.
Annika F:
Bästa Farid, min son har gått till honom sen han var 2år, så ödmjuk och barnkär, min blyga son älskar att gå dit och frisyren blir alltid som förväntat !!
Anna H:
CiaoAlba är ett resebolag som erbjuder skräddarsydda upplevelsepaket i Italien. Vi utgick från deras upplevelsepaket Valpolicella Verona. Allt är väldigt flexibelt så några justeringar utifrån egna önskemål. CiaoAlba fixade allt och vi kunde luta oss tillbaka och bara njuta. Trygga i att någon tänkt till, hade koll på kvaliteten på såväl vinprovningar som restauranger och boende. En cykelutflykt där elcyklar levererades/hämtades vid vingården vi bodde, gav resan en extra dimension.
Vi vill varmt rekommendera CiaoAlba!
Margareta Elisabeth B:
WOW! Köpte en högtalare här 2020 och den har hållit alldeles perfekt och aldrig inneburit några som helst problem. Den var av märket Sony och priset var också jättebra. Personalen verkade också mycket varm och hjälpsam, trots att jag kom med frågor.