Övrigt i Skåne

Osby  (8 st)
Tomelilla  (7 st)
Bromölla  (4 st)
    Liselott D
    Liselott D: Jag har fått så fin hjälp av Ingrid. Hon är underbar och fantastiskt kunnig. Kroppen mår så otroligt bra av hennes nålar och hennes kunskap. Jag kommer att fortsätta att gå hos henne för alltid.
    Julian A
    Julian A: Bästa Flyttstädningen i Malmö gjord av Willma och teamet
    Oscar Michael R
    Oscar Michael R: Trevligt bemötande och ett väl utfört arbete.
  • Hampus A
    Hampus A: trevlig gubbe alltid glad när man träffar han ,
  • Elsa Maria-luisa E
    Elsa Maria-luisa E: Med kort varsel kunde vi få hjälp av Fredrik med att besiktiga ett hus på Österlen i början av året. Vi är alla imponerande av Fredriks proffsiga bemötande, kunskap och genomgång av huset. Även om det inte blev något köp den här gången, kommer vi med all säkerhet anlita Fredrik på Skånes Husbesiktningar AB igen när vi hittat vårt drömhus.
    Sergey S
    Sergey S: Jag är jättenöjda med Schnell Rekrytering AB. Jag har sökt tjänst, blev snabbt uppringt, återkopplat med bokat möte för intervju. Tacksam för uppföljning fram tills jag har fått tjänst. Robin är lyhörd, professionell och kan sitt jobb. Ett bemanningsföretag som jag verkligen rekommenderar. Bilder
  • Jan K
    Jan K: Beställde då jag bor i Stockholm Suveränt goda spettkakor
    Denis D
    Denis D: Mycket trevliga rekommenderar starkt Trevlig bemötande lätt kommunicera bra service.
    Christer L
    Christer L: Grymt bra rörmokare, kunnig, tar ansvar , följer upp Emil.dig kan man rekommendera till alla man känner Bästa rörmokaren i Skåne bra bemött och levde upp till alla förväntningar
    Linda Kristina H
    Linda Kristina H: Vi behövde byte från tegel till plåttak och Olle hjälpte oss fint med det. Det är en pålitlig och proffsig firma. Inga oväntade överraskningar med kringkostnader och dyligt. Lämnar bra resultat och tar ansvar för helheten.
  • Per Marcus G
    Per Marcus G: Söker ni erfarnhet och kompetens, med otroligt hög servicegrad och trevligt bemötande så ta gärna hjälp av Mrb Beverage Consulting AB
  • Anders M
    Anders M: Fräscha lokal, till bra pris - och super smidigt att hyra kontor på Växthuset!
    Jens T
    Jens T: Thomas är en underbar människa! Trevlig, tillmötesgående, pratsam och billig! REKOMMENDERAS VARMT! Jag kör från Osby för att uträtta diverse ärenden kring nycklar, sulor och skor hos honom, det är det verkligen värt!
    Catharina F
    Catharina F: En optikeraffär utöver det vanliga. Ovanligt intressant sortiment, kunnig och engagerad optiker som engagerar sig.! Tack för all hjälp under åren. Vi ses!
    Annelie Eleonora O
    Annelie Eleonora O: Så nöjd!! Jag rekommenderar A information till alla. Adam är så cool och man kan bara önska att man hade hans hjärna.
    Olga C
    Olga C: Mycket fint bemötande av Anna, jag kom in med ett mycket lågt järn, utbränning och dålig mage, som nu 6 månader senare har förändrats till det positiva helt! Mycket nöjd! Tack Anna!
    Björn C
    Björn C: Dom har gjort både gamla fina spröjsade fönster och en fantastisk köksö i ek. Kunde inte vara mer nöjd. Kvalitet och omtanke in i minsta detalj. Nu väntar sammanlagt fyra dörrar på snar leverans. Helt övertygad om att de kommer att hålla samma höga nivå. Rekommenderas starkt!
  • Melissa Patricia My H
    Melissa Patricia My H: Anders är en empatisk advokat som tar sig tid för även oss anhöriga. Han gör allt för att hjälpa sin klient, klienten är väldigt nöjd och vi anhöriga med. Han visar en erfarenhet och en professionalism i det han tar sig an. Jag är otroligt nöjd med Anders och vet att min anhörige/klienten även är det. Hanbtar sig tid, är förstående, påläst och redo inför förhandling och lämnar inget åt slumpen. Vi är otroligt tacksamma för hans gedigna kunskap som advokat men även hans sätt som människa och att inte bara företräda utan att faktiskt bry sig. Tack Anders.
    Margareta R
    Margareta R: Kunnig och trevlig personal. Fint resultat.
    David R
    David R: Professionell, påläst och anpassningsbar efter nya önskemål och justeringar under vårt bygges gång. Hittar alltid lösningar!
  • Frida D
    Frida D: Fantastiskt fin vägledning och energihealing! Har gått till Anna då och då under ett par år nu och hon hjälper mig att lossa gamla energiblockeringar och föreställningar om mig själv som jag inte längre behöver och som inte tjänar mig. Sådant som legat kvar från barndomen och hindrat mig från att vara den jag är och leva fullt ut. Så skönt att få släppa. Fint bemötande med värme och medmänsklighet. /Frida
    Mona Anette N
    Mona Anette N: Mycket proffsig och hjälpsam ägare och personal. Har tidigare haft dålig erfarenhet med en flyttfirma men dessa var snabba och försiktiga med mina ägodelar. Jag har köpt både fönsterputs och flytt. Extremt nöjd så jag rekommenderar varmt Vaam Flytt & städ, kommer att anlita dessa i framtiden.
    Anita E
    Anita E: Seriös snickare som är lyhörd och otrolig skicklig på att renovera gamla hus/byggnader. Kan varmt rekommendera Markus och hans team!
    Ronny R
    Ronny R: Bra sortiment och bra priser, trevlig ägare/expedit!
  • Stefan M
    Stefan M: Martin är otroligt hjälpsam i valet av ram. Det är mitt andra köp av inramning och det har med bemötande och kvalitén på inramningen att göra. Bra material och god vägledning gör att jag rekommenderar Martins Inramningar!
1...1112131415...49