Övrigt i Skåne

Svalöv  (6 st)
Bromölla  (4 st)

Topp 25 övriga företag i Skåne

• Pierre K
    Pierre K: Bästa service du kan få. Rekomenderar starkt.
  • Marie Kristina S
    Marie Kristina S: Rekommenderar! Trevligt bemötande, professionellt utfört, mycket nöjd !👌
    Granit F
    Granit F: God mat starkt rekommenderat. Dessutom snabba och pålitliga till bröllop student eller annat festande
  • Monika M
    Monika M: Mycket professionell bemötande! Är supernöjd med min träningsschema både den fysiska och mentala. Varm rekommenderar !
    Ewa S
    Ewa S: Ommålning och tapetsering av hela lägenheten. Supernöjd med resultatet, mycket duktiga målare.
  • Tone K
    Tone K: Bästa 👌 Så duktig 👌 Även med min stora luffa 😊
  • Eva-lotta Annelie N
    Eva-lotta Annelie N: Bra utfört arbete! Mycket noggrant och snyggt! Gjorde även lite andra grejor som behövde fixas runt stenläggningen! Kan varmt rekommendera denna firma!
    Nils Fredrik Alexander S
    Nils Fredrik Alexander S: Rätt lätt sålt och trevligt bemötande via telefon👍
    Leif Jonas L
    Leif Jonas L: Underbart trevlig personal smidig bra bil affär Mvh Jonas
  • Michael M
    Michael M: Första klass. Vänligt och snabbt bemötande. Rekommenderas starkt
    Mikael N
    Mikael N: Linus är proffsig och saklig,ställer upp alla dygnets timmar....... en rörmokare jag varmt kan rekommendera /Micke
  • Björn C
    Björn C: Dom har gjort både gamla fina spröjsade fönster och en fantastisk köksö i ek. Kunde inte vara mer nöjd. Kvalitet och omtanke in i minsta detalj. Nu väntar sammanlagt fyra dörrar på snar leverans. Helt övertygad om att de kommer att hålla samma höga nivå. Rekommenderas starkt!
    Jens T
    Jens T: Thomas är en underbar människa! Trevlig, tillmötesgående, pratsam och billig! REKOMMENDERAS VARMT! Jag kör från Osby för att uträtta diverse ärenden kring nycklar, sulor och skor hos honom, det är det verkligen värt!
    Peter E
    Peter E: Toppen leverans av fint spa. Framförallt den bästa kundsupporten. Tack och lycka till. Peter
  • Catharina F
    Catharina F: En optikeraffär utöver det vanliga. Ovanligt intressant sortiment, kunnig och engagerad optiker som engagerar sig.! Tack för all hjälp under åren. Vi ses!
  • Marit O
    Marit O: Jättebra! Men jag glömde fraktkostnad och 59184 i beställningen. Har kompletterat min Swish med fraktkostnad och 59184. Har betalat för Gummies 1:1:2 Mvh Marit Olsson famolssons@yahoo.se
    Karin P
    Karin P: Absolut bästa terapeuten. Oerhört kunnig, inkännande, öppen för diskussioner. Man blir så väl omhändertagen och lämnar varje gång med ny energi och massor av eufori.
    Annelie Eleonora O
    Annelie Eleonora O: Så nöjd!! Jag rekommenderar A information till alla. Adam är så cool och man kan bara önska att man hade hans hjärna.
    Olga C
    Olga C: Mycket fint bemötande av Anna, jag kom in med ett mycket lågt järn, utbränning och dålig mage, som nu 6 månader senare har förändrats till det positiva helt! Mycket nöjd! Tack Anna!
    David R
    David R: Professionell, påläst och anpassningsbar efter nya önskemål och justeringar under vårt bygges gång. Hittar alltid lösningar!
  • Qpaqex
    Qpaqex: Det är skönt när företag hänger med. Strax är det ju ingen som köper musik fysiskt längre och det har Folk Å Rock insett. Deras satsning på film, mycket smal sådan tex, är helt rätt. Samma sak med café delen, de ligger ju vid lilla torg så. Priserna är höga, men för en filmnörd som söker udda filmer så är det här jag finner dem. Jag tror inte Folk Å Rock hade överlevt om de envisats med att sälja plastbitar med musik på. Den konsumtionen sker på andra vägar.
  • Ulla C
    Ulla C: Har tillhört denna vårdcentral i många år och har tidigare varit mycket kritisk. Men det senaste året har det inträtt en radikal förbättring! Tillgängligheten har ökat, bemötandet är vänligt och läkarna känns kompetenta och professionella. Så bra!
    JOHAN S
    JOHAN S: Finaste, mest välgjorda textilier man kan hitta på norra jordklotet! Bra och vänlig service dessutom.
    Carl peter daniel D
    Carl peter daniel D: Vi har byggt hus på generalentreprenad med Vårgårdahus. Fast Bygg AB var ansvarig entreprenör. Samarbetet har fungerat mycket bra över hela byggperioden - från projektering, beräkning av kostnader till montering, byggnation och garantiärenden. Kommunikationen har också fungerat bra. Fast Bygg AB har alltid varit snabba med att återkoppla när behov uppstått. Särskilt nöjda är vi med de garantiärenden som uppstått efter att huset färdigställts – även ca sju år efter att huset blivit färdigt. Att bygga hus kan vara en utmaning för både beställare och utförare. Får vi förmånen att bygga hus igen, tar vi gärna samma team igen, Vårgårdahus och Fast Bygg AB.
  • Thommy W
    Thommy W: Extremt duktig, proffsig.och rolig! Jag har blivit mycket.bättre med min ischias efter 2 gånger.
1...1314151617...42