Övrigt i Skåne

Svalöv  (6 st)
Bromölla  (4 st)

Topp 25 övriga företag i Skåne

Peter Jakob S
    Peter Jakob S: Mycket trevligt bemötande, snabb hantering, fin service och hög kvalitet på arbetet. Tack, Attila!
    Hans Tomas A
    Hans Tomas A: Holmanäs gård innehåller stor underbar festlokal för 100 personer, butiken Dahlia o Vänner, 5 uthyrningslägenheter, fantastiskt orangeri, lokal för restaurangverksamhet och en miljö och omgivning som sticker ut.
  • Pierre K
    Pierre K: Bästa service du kan få. Rekomenderar starkt.
  • Marie Kristina S
    Marie Kristina S: Rekommenderar! Trevligt bemötande, professionellt utfört, mycket nöjd !👌
    Granit F
    Granit F: God mat starkt rekommenderat. Dessutom snabba och pålitliga till bröllop student eller annat festande
  • Monika M
    Monika M: Mycket professionell bemötande! Är supernöjd med min träningsschema både den fysiska och mentala. Varm rekommenderar !
  • Tone K
    Tone K: Bästa 👌 Så duktig 👌 Även med min stora luffa 😊
  • Eva-lotta Annelie N
    Eva-lotta Annelie N: Bra utfört arbete! Mycket noggrant och snyggt! Gjorde även lite andra grejor som behövde fixas runt stenläggningen! Kan varmt rekommendera denna firma!
    Nils Fredrik Alexander S
    Nils Fredrik Alexander S: Rätt lätt sålt och trevligt bemötande via telefon👍
    Leif Jonas L
    Leif Jonas L: Underbart trevlig personal smidig bra bil affär Mvh Jonas
  • Michael M
    Michael M: Första klass. Vänligt och snabbt bemötande. Rekommenderas starkt
  • Björn C
    Björn C: Dom har gjort både gamla fina spröjsade fönster och en fantastisk köksö i ek. Kunde inte vara mer nöjd. Kvalitet och omtanke in i minsta detalj. Nu väntar sammanlagt fyra dörrar på snar leverans. Helt övertygad om att de kommer att hålla samma höga nivå. Rekommenderas starkt!
    Jens T
    Jens T: Thomas är en underbar människa! Trevlig, tillmötesgående, pratsam och billig! REKOMMENDERAS VARMT! Jag kör från Osby för att uträtta diverse ärenden kring nycklar, sulor och skor hos honom, det är det verkligen värt!
  • Catharina F
    Catharina F: En optikeraffär utöver det vanliga. Ovanligt intressant sortiment, kunnig och engagerad optiker som engagerar sig.! Tack för all hjälp under åren. Vi ses!
  • Marit O
    Marit O: Jättebra! Men jag glömde fraktkostnad och 59184 i beställningen. Har kompletterat min Swish med fraktkostnad och 59184. Har betalat för Gummies 1:1:2 Mvh Marit Olsson famolssons@yahoo.se
    Annelie Eleonora O
    Annelie Eleonora O: Så nöjd!! Jag rekommenderar A information till alla. Adam är så cool och man kan bara önska att man hade hans hjärna.
    Olga C
    Olga C: Mycket fint bemötande av Anna, jag kom in med ett mycket lågt järn, utbränning och dålig mage, som nu 6 månader senare har förändrats till det positiva helt! Mycket nöjd! Tack Anna!
    David R
    David R: Professionell, påläst och anpassningsbar efter nya önskemål och justeringar under vårt bygges gång. Hittar alltid lösningar!
    Ivan Aubert K
    Ivan Aubert K: Fantastisk kvalité på färger och mycket trevligt bemötande samt bra rådgivning! Lite dyrare än lågprisfärger men det lönar sig utan tvekan i längden då man slipper slipa och måla om. Snabb leverans.
    Soran R
    Soran R: underbart företag som är mycket bra ta hand arbete och bryr sig om sina anställda
  • Jimmi N
    Jimmi N: Fantastisk psykolog med massa empati och värme. Kan bara rekommendera för den som söker hjälp och stöd!
  • Arben X
    Arben X: Stark rekommendera löste problemet med engång. Blev bemötande av trevligt och snäll kille (Heko) . Så ska det vara ett bilverkstad kunniga .
  • Mortaza R
    Mortaza R: “Supernöjd! Trevligt bemötande, proffsig klippning och riktigt bra resultat. Rekommenderas varmt!”
    Leif Bertil O
    Leif Bertil O: Trevligt bemötande. Kunnig personal med lång erfarenhet. Genomgång inför köp tydlig och klart vad som ingår i köpet. Vid leverans korrekt enligt avtal med positiva överraskningar för mig som kund. Mitt köp av beg. BMW 520 i toppskick. Återkommer och rekommenderar gärna detta företag.
  • Kristoffer E
    Kristoffer E: Fantastisk bemötande av kundtjänst, service verkstad och externa bilvården. Fin anläggning där alla hälsar och tar hand om en på en underbart och serviceinriktat sätt. Rekommenderas till alla bilägare.
1...1314151617...44