Erika Pauline S:
Otroligt positivt bemötande! En supermysig butik med en eldsjäl som brinner för sitt arbete!
Ett fantastiskt seende för allt det vackra som hon skapar!
Blir bara glad inombords av komma in och mötas av
denna underbara ägare och butik!
Tack för att du vågade satsa på detta!
Helena S:
Vi anlitade säker trädfällning för att rensa och glesa ut på vår naturtomt. Vi fick sakkunniga råd och är väldigt nöjda med genomförandet och resultatet - rent och snyggt efter utfört arbete!
Robert & Helena
Afshin K:
Verkligen grym och snabb service! Det tog inte ens 1minuter att fixa posten. Och så är det alltid lugn och skön musik där också. Bra jobbat! Jag fattar att ni är nya, men hoppas på lite mer grejer i hyllorna snart. Stort lycka till🙏
Alexander F:
Tomas är mycket duktig på det han gör, fint bemötande och väldigt lätt att få tag på. Han hjälpte oss med hela processen (nybyggnation hus) på ett proffsigt sätt. Han har dessutom bra kontakter inom branschen vilket underlättar kommunikationen. Flexibel och bra pris. Rekommenderar starkt!
Johanna Ö:
Jag har haft en väldigt positiv upplevelse.
T. Anttonen är lyhörd och anpassar träningen efter ens behov och mål. Träningsprogrammen är tydliga, effektiva och lätta att följa. Uppföljningen har varit toppen och jag har känt mig stöttad genom hela processen.
Kan varmt rekommendera!
Qpaqex:
Det är skönt när företag hänger med. Strax är det ju ingen som köper musik fysiskt längre och det har Folk Å Rock insett. Deras satsning på film, mycket smal sådan tex, är helt rätt. Samma sak med café delen, de ligger ju vid lilla torg så.
Priserna är höga, men för en filmnörd som söker udda filmer så är det här jag finner dem.
Jag tror inte Folk Å Rock hade överlevt om de envisats med att sälja plastbitar med musik på. Den konsumtionen sker på andra vägar.
Ulla C:
Har tillhört denna vårdcentral i många år och har tidigare varit mycket kritisk. Men det senaste året har det inträtt en radikal förbättring! Tillgängligheten har ökat, bemötandet är vänligt och läkarna känns kompetenta och professionella. Så bra!
Carl peter daniel D:
Vi har byggt hus på generalentreprenad med Vårgårdahus. Fast Bygg AB var ansvarig entreprenör. Samarbetet har fungerat mycket bra över hela byggperioden - från projektering, beräkning av kostnader till montering, byggnation och garantiärenden. Kommunikationen har också fungerat bra. Fast Bygg AB har alltid varit snabba med att återkoppla när behov uppstått. Särskilt nöjda är vi med de garantiärenden som uppstått efter att huset färdigställts – även ca sju år efter att huset blivit färdigt. Att bygga hus kan vara en utmaning för både beställare och utförare. Får vi förmånen att bygga hus igen, tar vi gärna samma team igen, Vårgårdahus och Fast Bygg AB.