Övrigt i Skåne

Topp 25 övriga företag i Skåne

• Izeta G
    Izeta G: Ok Det är ok med plats, hygien bemötande
  • Diana B
    Diana B: Per bärgare i Hässleholm! Vilken service och förståelse och oerhört hjälpsam att vi kunde komma vidare på vår semester. Tack! 😊 I
  • Theo Philip Ulrik S
    Theo Philip Ulrik S: Kompetent och vänlig veterinär. Jag kan bara rekommendera Cornelia! /Kattägare
    Anders Peter H
    Anders Peter H: Här blir man nöjd med jobben Fantastiskt duktig
    Lars Johan H
    Lars Johan H: Supervänlig service och hjälp med gammal pelletsbrännare!
    Åsa L
    Åsa L: Har handlat i många år nu och är alltid otroligt nöjd! Snabba leveranser av allt. En vara som var trasig fick jag till och med en ny av, utan att ens behöva returnera den trasiga. Bara PLUS!
    Pia A
    Pia A: Idag 4/11-24 var Kattdoktorn Andrea hemma hos mig för att vaccinera min katt. Det var ett sanslöst fint möte. Att Andrea älskar katter visade han prov på idag och var så lugn, nogrann och behärskad. Andrea stannade även kvar en stund för ville vara säker på att min katt mådde bra efter vaccinet och han t.o.m kollade körtlarna på katten vilket jag aldrig varit med om med ngn annan veterinär. Fick maxförtroende för honom direkt. Vi pratade mkt om kattens hälsa och hennes ev. framtida behov eftersom hon nu är 11 år och måhända att lite ålderskrämpor börjat visa sig och vad det finns för möjliheter. Det var mycket prat om katter och olika raser, vad det fanns för fördelar respektive nackdelar. Det kändes avslappnat och ärligt. Den här kattdoktorn rekommenderar jag starkt till er alla som älskar era katter, ni kommer inte bli besvikna för ni kan prata med Andrea om precis allt, få råd och tips om något känns osäkert. Här har vi ett superproffs på katter! Mvh, Pia!
  • Mimmi Denise I
    Mimmi Denise I: Har lämnat min Dalmatinerhane ett flertal gånger under åren när vi åkt på semester. Alltid trevligt bemötande och Bellman är alltid lika glad att se Eva igen. Känns så skönt att man vet att han är i goda händer när vi är på semester.
  • Anders E
    Anders E: Köpte kontakter som inte var som jag hade tänkt. Företaget tog reklamationen direkt och återbetalade skyndsamt.
    Elise S
    Elise S: Tack Päivi Hannele Hidemark ,för den fina information , demonstration om yogaklang , andning ,Aloe Verans samt massagens vikt under Lady of Swedens party kväll den 2/3 -16 . Jag har verkligen fått oerhört värdefulla kunskaper ytterligare och vill här rekommendera dig med högsta betyget 5. / Elise Slotteborn
  • Alexander N
    Alexander N: Otroligt stabila servrar. Hade många spelare inne samtidigt utan lagg. Deras webbtjänst är också otroligt stabila och snabba! Rekomenderas starkt till företag och såväl privatpersoner.
    Joi N
    Joi N: Mycket god fruktkorg med svenska äpple, päron och plommon!!! Bois-sponsor dessutom!! Kanon!!
  • Ann-christin A
    Ann-christin A: Superbra service - behövde justera min förbetalda order vilket innebar att en återbetalning behövde ske. Det fixade de utan problem och snabbt! Tusen tack för er hjälp.
    Fredrik S
    Fredrik S: Kanonbra tjänst! Hittade en rabattkod till en resa och sparade nästan tusen kronor.
  • Martin H
    Martin H: Lindults Städ och Trädgård med Helena i spetsen levererar fantastisk service och stort engagemang i sina uppdrag! Städningen lämnar inget i övrigt att önska. Skinande rent varje gång!
    Ola N
    Ola N: Rickard håller alltid tidsplanen han själv sätter upp. Med sin kunskap o yrkesskicklighet vägleder han oss på ett bra sätt gällande material, färg osv. Han gör aldrig någon besviken.
  • Joachim K
    Joachim K: Vi behövde sälja vår bil snabbt pga stundande utlandsflytt. Vi kontaktade företaget där vi hade köpt vår bil men de sysslade inte med förmedling men hänvisade istället till Westmans Bilcenter i Ängelholm. Vi kontaktade dem och blev väldigt bra bemötta. Tydliga villkor, öppet, ärligt och stor lyhördhet! Förmedlingsavtal skrevs. Mycket (!) fina bilder på den rekonditionerade bilen och bra presentation låg ute på nätet efter bara någon dag och bilen såldes till önskat pris (normalpris) på bara någon vecka!! Vi fick löpande infornation genom hela försäljningsprocessen och när försäljningen var klar gjordes ägarbytet och restlånen löstes. Ett så oerhört smidigt och enkelt sätt att få sin bil såld på med ett så oerhört bra och professionellt bemötande gör att vi aldrig mer ens skulle fundera på att lämna en bil i inbyte eller att försöka sälja privat!! Westmans Bilcenter i Ängelholm rekommenderas varmt av vår familj! Tänk om alla bilhandlare var som dem :-)
    K
    K: Trevlig personal och bra priser.Riktigt fina buketter och arrangemang.Dem har mycket inspirerande bilder också på nätet.
  • Peter K
    Peter K: Ruskigt bra leverans av ledarutveckling!
  • In L
    In L: ..........................
    bengt j
    bengt j: Spännande nytänkande svensk vinindustri. Gott vin med svenska råvaror.
  • Sanna
    Sanna: ***** Superhärlig grupp att träna/dansa med! Träna Capoeira eller dansa Samba,brasilanska danser,eller afro! Man känner sig alltid välkommen som man är! Framför allt är det så roligt!! Härlig gemenskap i gruppen, och en engagerad och proffsig lärare med enorm utrålning och energi! Kolla in hemsidan: www.estilofaixa.se *****
    vera p
    vera p: Vilken underbar människa, så duktig med hästar! När min unghäst hade varit hos Erika var han som en helt ny häst! Kan varmt rekommendera er att lämna era hästar hos henne!
    Daniel S
    Daniel S: Väldigt duktig och trevlig elektriker.
    Therese W
    Therese W: Jag tycker om unga Funkisar. Therese Wallerek