Tommy S:
Har precis fått bytt från vår - höst glas till glas med köldbrygga. Allt har fungerat utmärkt från planering till utförande. Stod klart på 2 dagar som planerat. Två yrkesskickliga snickare utförde arbetet med uppsättning, inpassning av lister och plåtarbete, var väldigt noggranna.
Är mycket nöjd med resultatet.
Frida D:
Fantastiskt fin vägledning och energihealing!
Har gått till Anna då och då under ett par år nu och hon hjälper mig att lossa gamla energiblockeringar och föreställningar om mig själv som jag inte längre behöver och som inte tjänar mig. Sådant som legat kvar från barndomen och hindrat mig från att vara den jag är och leva fullt ut. Så skönt att få släppa.
Fint bemötande med värme och medmänsklighet.
/Frida
Mona Anette N:
Mycket proffsig och hjälpsam ägare och personal. Har tidigare haft dålig erfarenhet med en flyttfirma men dessa var snabba och försiktiga med mina ägodelar. Jag har köpt både fönsterputs och flytt. Extremt nöjd så jag rekommenderar varmt Vaam Flytt & städ, kommer att anlita dessa i framtiden.
Stefan M:
Martin är otroligt hjälpsam i valet av ram. Det är mitt andra köp av inramning och det har med bemötande och kvalitén på inramningen att göra. Bra material och god vägledning gör att jag rekommenderar Martins Inramningar!
Helen N:
Seriösa, trevliga och mycket skickliga hantverkare. Oscar från Mariapark bygg, höll i alla kontakter med köksleverantör, styrde arbetsflödet och löste allt efter våra önskemål.
Rekommenderas absolut.
Mohammed N:
Vi på Skåne Alltjänst är supernöjda med samarbetet med Alcon VVS AB. De levererar alltid professionellt arbete, håller vad de lovar och är lätta att samarbeta med. Vi kan varmt rekommendera dem vidare
Björn Erik H:
Har anlitat Oskar ett par gånger det senaste året och kan varmt rekommendera honom. Han håller alla överenskommelser, utför ett gediget arbete och, inte minst viktigt, är alltid trevlig och positiv både före, under och efter uppdragen.