Övrigt i Skåne

Svalöv  (6 st)
Bromölla  (4 st)

Topp 25 övriga företag i Skåne

Lennie P
    Lennie P: Kan varmt rekommendera Andreas som föreläsare/utbildare och kommer själv att gå hans utbildningar igen. Kursen gav mycket fakta och kommer hjälpa mig mycket i mitt arbete som säljar.
  • Daniel C
    Daniel C: Bra förening som svarar snabbt och försöker skapa en förening att trivas och leva i. En underbar innergård gör pricken över i:et och man längtar redan efter sommaren :)
    Camilla J
    Camilla J: Trevlig butik med bra serviceminded personal. Man får alltid hjälp.
    Anna S
    Anna S: jag blev glatt överraskad av det stora urvalet av massa varumärken. hittade min favorit efva attlling. trevlig personal också
    lovisa b
    lovisa b: Proffsig approach, bra priser och lätta att ha att göra med.
  • Björn Inge J
    Björn Inge J: Vi behövde snabbt hjälp med ett väldigt litet jobb i samband med villaförsäljning. Så litet jobb att de flesta inte har tid eller vill ta det. Johnny svarade direkt på morgonen och redan efter några timmar var det åtgärdat. Superbra kundservice och arbete till bra pris. Kan rekommenderas! Björn J
    Maryam  P
    Maryam P: jättegod mat :)
    Rolf K
    Rolf K: Jag rekomderar detta för alla i landskrona, personalen otrolig bemötande! och fixar till det hur man vill ha det, så bara kul att gå ner till en fiskvagn som kan ge oss den fisk som finns öresund! vi bara mäste ta vara på dessa folk som jobbar häcken av sig på sundet för att ge oss det vi vill ha! vem vill käka fiskpinnar och stampad frusen torsk? inte jag så ta hand om våra fiskare som ger sug ut i vinter som sommmar.
    Johan L
    Johan L: JG Mechatronics har en enastående förmåga att lösa problem eller design uppdrag i embedded system miljöer. Rekommenderas varmt! J Lannek GN Netcom A/S.
    Sven S
    Sven S: WEST WINDS IK ÄR EN MYCKET BRA BOULEKLUBB ÄR DEN BÄSTE BOULEKLUBBEN I LANDSKRONA
  • jesper L
    jesper L: Ödmjuka människor, vackra omgivningar. greatfreedom.org
    pelle D
    pelle D: Helt klart en av dem bättre bk restaurangerna i Malmö. Bra service och snyggt och fräscht.
  • Richie S
    Richie S: Världens bästa gräsrotsrörelse! Hip-hop, street dance, Gatulab, RGRA har något för alla!
  • Oliver K
    Oliver K: den bästa klacken och den bästa supporterklubb med folk som är som en familj
  • Martin M
    Martin M: Underbart hemtrevligt dagis för min vovve. Kompetenta trevliga tjejer som ger min hund allt den behöver under den tiden han är ifrån mig på dagarna. Varmt rekommenderat!
  • Edvard Z
    Edvard Z: Fint bröd och bullar och extra goda fräscha frukttårtor, bästa i hela Skåne! Tack, Helena
  • Niklas L
    Niklas L: Pionjärmissionen, med Curt Levin i spetsen, gör ett fantastiskt jobb i Skåne med omnejd. Om du är intresserad av att plantera en församling eller vill stötta församlingsplantering rekommenderar jag dig att kontakta Pionjärmissionen!
    mikael b
    mikael b: Ett företag inriktat på klättring i alla dess former. Utbildningar inom klättring i form av kurser, företagsevenemang, provapå klättring. Grundkurs i Klippklättring. Håller majoriteten av sina aktiviteter på Kullaberg i Skåne. Säljer även klätterutrustning och utelivs produkter som klätterskor, rep, slingor, crashpads, krita, karbiner, campinggrejor, tält, sovsäckar osv www.goclimb.se
  • Pete O
    Pete O: Bästa haket i stan, här kommer allt möjligt skönt folk. Du kan även ta en runda biljard med dina vänner o dricka öl under tiden som du insuper dig atmosvären av schysst musik! 4öl för 100 är nog det mest prisvärda dom har. Hit kommer jag komma fler ggr!
  • Grafo-Tryck H
    Grafo-Tryck H: Här finns utan tvekan världen bästa choklad, med ett otroligt hantverk. Det är absolut prisvärt, även om det kostar en slant.
    Horses  v
    Horses v: Ett väldigt proffesionellt bra utbildningsstall när det gäller Dressyr hästar.
  • A
    A: Litar 100% på denna hovslagare. Ordning och reda - kommer ALLTID i tid, lugn och trevlig. Hästarna alltid "snyggt och rätt" skodda. ( iallafall såsom min uppfattning är om hur det ska se ut)
  • Ántírn L
    Ántírn L: Mycket nöjd med konsulttjänsterna från Wieden!
    Martin P
    Martin P: Välskött idrottsförening med fokus på orientering, terränglöpning, skidor och motion (kanske mest orientering och motion). Klubben bildades 1961 sedan några medlemmar bröt sig ur Tollarps IF:s orienteringssektion. FK Åsens klubbstuga ligger i natursköna Stackedala utanför Tollarp. Klubben rekommenderas starkt till alla i nordöstra Skåne som är sugna på att testa orientering.
  • Scarlett O
    Scarlett O: Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Som verkligen sätter kunden i centrum. Samt gör sitt yttersta för att tillgodose kundernas behov. Tar sig tid att dela med sig av sina tips och erfarenheter av de olika produkterna. En mycket Välsorterad butik med allt som behövs för en biodlare eller den som gillar att göra ljus, tvål. Men där finns även en hel del trevliga presentartiklar, godis, honung, hygienartiklar m.m. Desutom doftar det gott av honung från vaxkakorna i butiken. Ljusen som finns att beskåda på hyllorna är otroligt fina. En ljus och trevlig butik med en lugn och harmonisk atmosfär.
1...1617181920...44