Alexander Hewad H:
Rekommenderas starkt!
AD Bilverkstad i Svedala är pålitliga, erfarna och håller vad de lovar. Fick bilen fixad i tid, nybesiktigad . Snygg och städad verkstad med proffsigt bemötande. Jag kommer absolut tillbaka!
Liselott D:
Jag har fått så fin hjälp av Ingrid. Hon är underbar och fantastiskt kunnig.
Kroppen mår så otroligt bra av hennes nålar och hennes kunskap.
Jag kommer att fortsätta att gå hos henne för alltid.
Qpaqex:
Det är skönt när företag hänger med. Strax är det ju ingen som köper musik fysiskt längre och det har Folk Å Rock insett. Deras satsning på film, mycket smal sådan tex, är helt rätt. Samma sak med café delen, de ligger ju vid lilla torg så.
Priserna är höga, men för en filmnörd som söker udda filmer så är det här jag finner dem.
Jag tror inte Folk Å Rock hade överlevt om de envisats med att sälja plastbitar med musik på. Den konsumtionen sker på andra vägar.
Ulla C:
Har tillhört denna vårdcentral i många år och har tidigare varit mycket kritisk. Men det senaste året har det inträtt en radikal förbättring! Tillgängligheten har ökat, bemötandet är vänligt och läkarna känns kompetenta och professionella. Så bra!
Carl peter daniel D:
Vi har byggt hus på generalentreprenad med Vårgårdahus. Fast Bygg AB var ansvarig entreprenör. Samarbetet har fungerat mycket bra över hela byggperioden - från projektering, beräkning av kostnader till montering, byggnation och garantiärenden. Kommunikationen har också fungerat bra. Fast Bygg AB har alltid varit snabba med att återkoppla när behov uppstått. Särskilt nöjda är vi med de garantiärenden som uppstått efter att huset färdigställts – även ca sju år efter att huset blivit färdigt. Att bygga hus kan vara en utmaning för både beställare och utförare. Får vi förmånen att bygga hus igen, tar vi gärna samma team igen, Vårgårdahus och Fast Bygg AB.
Åsa L:
Har handlat i många år nu och är alltid otroligt nöjd! Snabba leveranser av allt. En vara som var trasig fick jag till och med en ny av, utan att ens behöva returnera den trasiga. Bara PLUS!
Pia A:
Idag 4/11-24 var Kattdoktorn Andrea hemma hos mig för att vaccinera min katt. Det var ett sanslöst fint möte. Att Andrea älskar katter visade han prov på idag och var så lugn, nogrann och behärskad. Andrea stannade även kvar en stund för ville vara säker på att min katt mådde bra efter vaccinet och han t.o.m kollade körtlarna på katten vilket jag aldrig varit med om med ngn annan veterinär. Fick maxförtroende för honom direkt. Vi pratade mkt om kattens hälsa och hennes ev. framtida behov eftersom hon nu är 11 år och måhända att lite ålderskrämpor börjat visa sig och vad det finns för möjliheter. Det var mycket prat om katter och olika raser, vad det fanns för fördelar respektive nackdelar. Det kändes avslappnat och ärligt. Den här kattdoktorn rekommenderar jag starkt till er alla som älskar era katter, ni kommer inte bli besvikna för ni kan prata med Andrea om precis allt, få råd och tips om något känns osäkert. Här har vi ett superproffs på katter! Mvh, Pia!
Myh H:
BFR renoverade vårt badrum från grunden och kan verkligen rekommendera företaget. Ett fantastiskt arbete, noggrann och pålitlig, så nöjda med vårt badrum.
Sten Lennart H:
Jag kontaktade firman Radonex.se för en kontrollmätning av radon i mitt hus. Den visade på värden långt över gränsvärdet 200 Becquerel. Dom, Kenneth och Peter, gjorde först en enkel åtgärd i mitt hus och sedan en ny mätning, Mätvärdena var lägre men högre än gränsen. Ny åtgärd i huset, dom installerade en Radonsug, den minskade Radonhalten till långt under gränsen 200. Allting gick på kort tid, dom förklarade varje steg i processen och beskrev olika möjliga åtgärder enkelt, konkret och med en klar prisbild. Jag fick ett ett mycket sansat pris med tanke på de olika insatserna. Dom är mycket professionella och försöker dessutom att hitta en optimal lösning för mig som kund. De är, proffsiga och mycket trevliga.
Om man behöver anlita en Radonkonsult/Radonsanerare ska man kontakta Kenneth och Peter på Radonex.
Monika Ann-cristin J:
Kan verkligen rekommendera denna lilla fina verkstad.Stefan och Anette så kunniga, tillmötesgående och snabba. Vi är så nöjda med omklädsel av två fåtöljer från1930-talet som blev två bekväma och sköna fåtöljer att sitta i. Super!!!
Ann-Christin o Bengt
Carl Ä:
Fredrik är en väldigt duktig hjälp att ha till föreningen. Oavsett vad det gäller har han koll på det och löser alltid saker snabbt och till stor tillfredsställelse. Fredrik är mycket lätt att jobba med och väldigt trevlig. Vi rekommenderar honom starkt!
/Carl Ädelroth,
Styrelsen i BRF Klosterängen i Lund
Isabella F:
Jag har alltid varit rädd för att göra en kosmetisk tatuering då många är så oseriösa. Men Frida är så sjukt duktig, trevlig och lugn. Hon gjorde eyeliner på mig och jag är jättenöjd! Jag bara rekommendera henne för hon är en toppentjej. 🌸
Mimmi Denise I:
Har lämnat min Dalmatinerhane ett flertal gånger under åren när vi åkt på semester. Alltid trevligt bemötande och Bellman är alltid lika glad att se Eva igen. Känns så skönt att man vet att han är i goda händer när vi är på semester.