Övrigt i Skåne

Osby  (8 st)
Tomelilla  (7 st)
Bromölla  (4 st)
  • Emrik Loke R
    Emrik Loke R: Riktigt bra ställe! Fint ställe, bra personal!
    Joachim Georg Wilhelm P
    Joachim Georg Wilhelm P: Hej Shanti, tack för en fantastisk trovärdig Interpretantion igår. Fortsätt så, du är bäst. Mvh Joakim
    Lars-inge Gerhard M
    Lars-inge Gerhard M: Bra blommor och trevlig personal.
    Sven B
    Sven B: Tack för all hjälp å vänligt bemötande å bra pris på grejorna jag fick köpa till bra pris , så de ska jag berätta för mina bekanta när dom letar delar , Mvh
    Madelaine Eva H
    Madelaine Eva H: Bästa sushin i Malmö! Jag äter lunch här 1–2 gånger i veckan ända sedan jag upptäckte stället. Fantastisk mat och otroligt rent och fräscht ställe. Det märks att de prioriterar hygien och noggrannhet, från de öppna ytorna där maten tillreds till den mysiga inredningen. Deras poke bowls är också helt fantastiska och proppfulla med pigga färger och smaker. Är du ute efter en lunch som känns både hälsosam och omsorgsfullt lagad, kan jag varmt rekommendera detta ställe! Har inte ätit middag här men hade garanterat gjort det om jag bott i Malmö.
    Linus Å
    Linus Å: Trevliga, lättsamma och hittar bästa såväl som billigaste lösningen. Jag kommer tillbaka!
  • Nils Stefan Albin H
    Nils Stefan Albin H: Utförde spolning hos min gamle mor och hon förklarade att de var exceptionella.
    Majlinda J
    Majlinda J: Mycket bra service! Professionellt bemötande, snabb hjälp och hög kvalitet. Rekommenderas varmt. 👍🏼
    Dennis Niclas P
    Dennis Niclas P: Lätt att få hjälp och råd med arbetet. MA är kunnig och nogrann med sitt arbete. Service är enligt arbetsboken och inget annat är bra nog. Tack för hjälpen.
    Nova K
    Nova K: Så bra! Fixade värmepump nästan direkt efter jag kontaktat dom!! Trevlig och snabb. Inte så dyr heller, jättenöjd.
    Lars-peter P
    Lars-peter P: Jag har länge letat efter gnistrande örhängen i kristall och här hittade jag dom
  • Izabella C
    Izabella C: Supernöjd med Skånekraft Riv och Sanering! Professionellt och trevligt bemötande från start till slut. Arbetet utfördes snabbt, noggrant och enligt överenskommelse. Kommunikationen fungerade väldigt bra genom hela processen och resultatet blev över förväntan. Seriöst företag som håller vad de lovar och lämnar ett fint slutresultat. Rekommenderas varmt 👍
    Daniel Å
    Daniel Å: Jag vill varmt rekommendera min tandläkare. Från första besöket har jag känt mig både väl omhändertagen och trygg. Bemötandet är alltid professionellt, vänligt och lugnt – något som verkligen gör skillnad när man sitter i tandläkarstolen. Behandlingarna är noggranna, effektiva och tydligt förklarade steg för steg, vilket ger en trygg känsla genom hela besöket. Jag uppskattar att tandläkaren verkligen tar sig tid att lyssna, svara på frågor och ge bra råd för långsiktig tandhälsa. Kliniken är fräsch, modern och organiserad, och hela teamet bidrar till en mycket positiv upplevelse. Jag har aldrig känt mig stressad eller osäker, och resultatet av behandlingarna har alltid varit utmärkt. Rekommenderas starkt för alla som söker en kompetent, noggrann och omtänksam tandläkare.
    Gustaf Ingemar G
    Gustaf Ingemar G: Plattläggning av garageplan. Mycket kreativt och snabbt till ett bra pris.
    Maria Maléna Elisabeth E
    Maria Maléna Elisabeth E: Tommy är mycket kunnig, erfaren och lyhörd. Han har hjälpt mig med problem som jag haft i många år och sprungit till otal sjukgymnaster och naprapater för. Rekommenderas varmt!
    John Sebastian W
    John Sebastian W: Driver den digitala handelsplattformen reloopdesign.com med både B2C och B2B försäljning av varor och produkter tillverkat av återvunnet material.
  • Johan Sebastian S
    Johan Sebastian S: Vi anlitade dem för installation av två luft-luftvärmepumpar för att få både bättre kyla på sommaren och extra värme i huset. Redan från början kändes de väldigt kunniga och engagerade. De tog sig tid att diskutera olika lösningar med oss, funderade igenom vad som skulle passa bäst och återkom sedan med en genomtänkt offert. Vi gick även igenom detaljer som strömförsörjning och tak över utedelarna, och det märktes verkligen att de tänkte långsiktigt och ville att allt skulle bli så bra som möjligt. Installationen utfördes otroligt proffsigt med stor noggrannhet och fokus på detaljer. Installatören kom exakt när han skulle, höll allt de lovade – och lite till. Slutresultatet blev över förväntan och vi kunde inte vara nöjdare. Det känns verkligen som en kvalitetsinstallation rakt igenom.
    Elsie K
    Elsie K: Pär är den bästa massör jag nåpgonsin haft! Han är medicinsk massör, så du går inte till honom för att bara njuta. Har du muskelknutor så trycker han och det är inte alltid skönt. Men det gör gott! Efter några behandlingar är de borta. Jag går till PW Massage varannan vecka och upplever mig som ny varje gång. Rekommenderas absolut!
  • Shervin D
    Shervin D: Har lämnad in min bil hos dom och servicegraden är extremt hög. Resultatet blev bättre än bra. Mariana och hennes fantastiska kollegor i Helsingborg fick en verkligen att känna sig välkomnad. Rekommenderar starkt denna verkstad.
  • Susann Malin K
    Susann Malin K: Fantastiskt bra service! Jag hade kaos i badrummet en sen kväll och de kom snabbt och löste det, städade efter sig. Inget att klaga på alls, utan bara beröm !
    Klaudia K
    Klaudia K: Jag är verkligen nöjd med samarbetet med Kasia. Hennes arbete med min hemsida var både kreativt och genomtänkt, och resultatet blev precis det jag önskade. Jag kan varmt och helhjärtat rekommendera hennes tjänster!
    Erol M
    Erol M: Dolt juvel inom bilmekaniker. Väldigt kunnig personal som både servar, fixar och löser diverse problem. Går att lita på till 100% Har en stor kundkrets som skapats enbart genom varandras goda rekommendationer.
  • Magnus R
    Magnus R: Personalen är fantastisk! Alltid vänliga och hjälpsamma. Ett nöje att besöka
  • Patrik B
    Patrik B: Bra och snabb service, trevlig konsult som hjälpte till med allt
    Per Olof Ingemar A
    Per Olof Ingemar A: Bästa massage rekommenderas 1000procent !!!🌹❤️