Övrigt i Skåne

Kvalitetskonsult - Mats Andersso C: Ledningssystem med affärsnytta
  • L8 B
    L8 B: Mycket bra förening för oss som gillar konst mm
  • Jan B
    Jan B: Helt suveräna arbeten och service.
  • Fredrik S
    Fredrik S: Perfekt utfört arbete med mitt staket runt villan i Bjärsjölagård! Mycket bra service och bra pris. Men framför allt så var de på platts i utsatt tid! Kan varmt rekommendera killarna! /Fredrik
  • Jenny P
    Jenny P: Bästa läget, fina lägenheter och bra grannar
    maria t
    maria t: Helt otrolig förmåga att få ens besvär att försvinna!
  • MalmöLisa M
    MalmöLisa M: Designar egna jeans och stickat under namnet SVENSSON. Gömd pärla värd en omväg. Dessutom trevligaste personalen i stan.
  • Magda P
    Magda P: Trevligt bemötande, duktiga tatuerare,snygg lokal och snyggt resultat Allt var kanon. Topp!
  • willy l
    willy l: Mycket duktiga på det dom håller på med. Hjälpsamma ,vänligt bemötande. Mycket trevliga
  • Anette J
    Anette J: Skolan, utbildningarna, Tomas & Lena har förändrat mitt liv till så mycket bättre, är evigt tacksam för detta och rekommenderas varmt. Anette Jönsson Påarp / Helsingborg
  • Mikael K
    Mikael K: En mycket duktig yrkesman.Under tiden vi hade uppfödning var vi ofta hos Niclas, och han var mycket lyhörd och professionell.
    Niklas L
    Niklas L: Centrumkyrkan är en varm och skön församling. Jag kan rekommendera den!
  • Jaqueline S
    Jaqueline S: Underbar! Utomordentliga arbeten med extremt bra smak och finess!
    Ida E
    Ida E: Riktigt trevlig djuraffär! Stort utbud både av produkter och tillbehör. Mycket bra priser! Dessutom massor med djur till försäljning, allt från fiskar och fåglar till grisar och getter. Mycket kunnig personal. Ligger dock lite olägligt.
    ingrid a
    ingrid a: Väldigt bra elektriker som utför ett perfekt resultat. På kort tid och med bred kunskap fick vi hjälp av denna elektriker. Utan att anteckna det minsta lyckades han utföra ett perfekt prisvärt resultat. Kan inget annat än att rekommendera vidare! Ett plus i kanten är att han var lätt att få tag på!!
  • Helena Greta K
    Helena Greta K: Tusen tack för ert otroliga arbete med min fars dödsbo..Jag är så själaglad att ni finns.Speciellt tack till Bertil som med glatt humör och stora krafter hjälpte mig till det absolut bästa.. Tack Tack från Greta
  • Elin O
    Elin O: familjär anrättning som erbjuder mat av högsta kvalité. man blir alltid serverad av ett glatt leende från personalen. rekommenderas starkt både som lunchrestaurang och råvaruförsäljning.
  • Anonym T
    Anonym T: Helt fantastiskt. Skulle inte kunna tänka mig att ha mina barn någon annanstans. Den kärlek och välvilja och tålamod som förskolelärarna ger är helt fantastisk.
  • Göran Z
    Göran Z: Inte störst,. inte lyxigast, men mest hjärta, kunnighet och kärlek. Vi är nöjda kunder sedan 15 år tillbaka....
  • Rasmus Å
    Rasmus Å: Så trevlig personal hittar man inte mer än på ett ställe till i stan. ligger även bra för en fika brevid på stans bästa cafe Madrix
    Annica A
    Annica A: Härlig personal i butikerna som är välutbildade och tillmötesgående! Allt varor inne och vill ha ma fått speciellt beställer dem hem.
    Celie B
    Celie B: En församling med så mycket värme och vänlighet. En fin kyrka handikapp anpassad, finns hiss för dom som ej kan eller orkar gå i trappor. Alla är välkomna Har ej träffat så snälla människor förr vill hjälpa alla som behöver. Åk å titta MVH
  • fredrik z
    fredrik z: gör helt underbara jobb
  • Lillemor P
    Lillemor P: Svensk producent sedan 1925. Bygger sin design på kvalitet och säkerhet som är A och O när det handlar om barn.
  • Olle B
    Olle B: Norra Europas bästa friskvårdsanläggning. Mycket kunnig personal. Duktiga sjukgymnaster. Nya fina maskiner. Väl städat. Trevlig reception.
1...1718192021...42