Anette J:
Skolan, utbildningarna, Tomas & Lena har förändrat mitt liv till så mycket bättre, är evigt tacksam för detta och rekommenderas varmt.
Anette Jönsson
Påarp / Helsingborg
Helena Greta K:
Tusen tack för ert otroliga arbete med min fars dödsbo..Jag är så själaglad att ni finns.Speciellt tack till Bertil som med glatt humör och stora krafter hjälpte mig till det absolut bästa..
Tack Tack från Greta
ingrid a:
Väldigt bra elektriker som utför ett perfekt resultat. På kort tid och med bred kunskap fick vi hjälp av denna elektriker. Utan att anteckna det minsta lyckades han utföra ett perfekt prisvärt resultat. Kan inget annat än att rekommendera vidare!
Ett plus i kanten är att han var lätt att få tag på!!
Celie B:
En församling med så mycket värme och vänlighet. En fin kyrka handikapp anpassad, finns hiss för dom som ej kan eller orkar gå i trappor. Alla är välkomna Har ej träffat så snälla människor förr vill hjälpa alla som behöver. Åk å titta MVH
vera p:
Vilken underbar människa, så duktig med hästar! När min unghäst hade varit hos Erika var han som en helt ny häst! Kan varmt rekommendera er att lämna era hästar hos henne!
Gunnar O:
Helt fantastisk service! En lampa från Ifö gick sönder hemma - en gammal rackare, så det var inte helt lätt att hitta rätt reservdel att ersätta med. Hörde av mig till Ifö för att fråga om de kände till någon återförsäljare av reservdelen.Men jag behövde aldrig kontakta någon återförsäljare - jag fick nämligen reservdelen skickad till mig direkt! Nu funkar lampan kanon igen och jag är såklart väldigt nöjd.
För övrigt tycker jag dessutom att de nyare lampdesignerna är väldigt snygga.
Mia S:
Jättefin butik! Snygga kläder men lite pricey här och där. Bra dock är att modet är det senaste direktimporterat från Frankrike, vilket innebär att de är flera år före de svenska butikerna med mode. Tummen upp!
Bibi L:
Företaget heter Bellevue Persienn. Jag har bara gott att säga om dem. Ypperlig service, jättetrevlig installatör, bra persienner. Persienner är enligt mig en rätt trist sak att köpa ;) men Bellevue gjorde det värt pengarna!
Scarlett O:
Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Som verkligen sätter kunden i centrum. Samt gör sitt yttersta för att tillgodose kundernas behov. Tar sig tid att dela med sig av sina tips och erfarenheter av de olika produkterna.
En mycket Välsorterad butik med allt som behövs för en biodlare eller den som gillar att göra ljus, tvål. Men där finns även en hel del trevliga presentartiklar, godis, honung, hygienartiklar m.m.
Desutom doftar det gott av honung från vaxkakorna i butiken. Ljusen som finns att beskåda på hyllorna är otroligt fina. En ljus och trevlig butik med en lugn och harmonisk atmosfär.
Martin P:
Välskött idrottsförening med fokus på orientering, terränglöpning, skidor och motion (kanske mest orientering och motion). Klubben bildades 1961 sedan några medlemmar bröt sig ur Tollarps IF:s orienteringssektion.
FK Åsens klubbstuga ligger i natursköna Stackedala utanför Tollarp. Klubben rekommenderas starkt till alla i nordöstra Skåne som är sugna på att testa orientering.
Erik P:
Kanon!! Personlig service, med ärliga svar på vad som är möjligt och inte möjligt. Med husdjurets främst oavsett om sanningen är jobbig. Går dit regelbundet!
Johan L:
JG Mechatronics har en enastående förmåga att lösa problem eller design uppdrag i embedded system miljöer. Rekommenderas varmt!
J Lannek GN Netcom A/S.