Christer A:
Ett bra och proffsigt bemötande. Dessutom till mycket bra priser . Fick mitt avgassystem svetsat. Rekommenderar det mycket. Christer Andersson
Ulf G:
Ett intressant och verkligen kunnigt företag som seriöst arbetar med sin personal och vårdar sin kunder, mycket starka inom ekonomi, reception och kundtjänst. Personal behandlas mycket väl och man får raka besked om de klarar eller inte klarar uppdragen!
Björn W:
Trevligt bemötande, mysigt litet ställe....det luktar ohyggligt gott här inne:) Tog bara en Latte, den var riktigt bra. Får testa en muffins nästa gång man har vägarna förbi.
Fredrik E:
Mycket bra thai! Spännande och inspirerat. Finns mycket att välja mellan och mycket att utforska. Ska bli roligt att komma hit igen och pröva något mer!
Victor C:
Tyvärr jävligt oseriöst företag.
Min vän vart skjuten i foten när han var på besök och det var inte ens hans tur att skjuta. En mindre vaksam instruktör höll inte koll på besökaren.
Gå inte dit.
Leif K:
Kan också nämnas att Ordförande i styrelsen heter:
Sederholm, Claes Fredrik Sven Mortimer (61).
Har nog aldrig varit med om så dåligt fungerande hissar, reparationer ideligen!
Arvid X:
Evenemangstorget.se
Oseriösa bedragare!
Hela affärsidén går ut på att lura dig som konsument, inget annat.
Säljer biljetter i andra hand till överpris!
Syltryggar!
Lisa Anfisa G:
Leverantör levererar inte paketen i tid kontoret funkar inte som den ska jag är jättemiss med service som de erbjuder -0 poäng kan jag ge till den här kontoret inte ens någonting av 100 på hemsidan står det inga öppettider som är tillgängliga för kontoret samt telefonen är alltid avstängd under heltiden finns inga jourtelefon i akuta ärende hade en sändare som jag behövde hämta ut akut läge åker hit och dit efter leverantörer jag är bara förbannad Vad är det för service ni erbjuder jätteäckligt från er sida
Pontus:
Skulle byta lås. Första priset var runt 2000 kr, sedan ringde de och ändrade till upp emot 4000, sedan när de bytt låset skrev de ut ett kvitto på 4900 kr! Fick bråka med dem i mer än en timme innan de tillslut blev 4300! Ändå mer än de sa från början. Värdelöst! Och sur låssmed till råga på allt! Icke rekomenderat!
Ruslan Z:
Dåligt företag! Den tidigare ägaren var bättre, den nya ägaren lurar folk på pengar.Jag köpte två lådor med småsaker, säljaren räknade dem och bad om en swish. När jag kom hem räknade jag om, det visade sig att han hade räknat 233 kr mer, men efter många kontakter med säljaren (Stefan) fick jag aldrig tillbaka mina pengar eftersom han var tvungen att fråga någon, förmodligen köpte jag allt billigt och denna överbetalning är värt det.
Susanne V:
Jag kan tyvär inte rekommendera CSS i Västberga - främst för att personalen de har verkar vara tillfälligt inhyrd och dåligt utbildad, och det verkar vara ett genomgående problem. Lita _aldrig_ på något som de som finns på CSS anläggningar säger till er muntligt eller på telefon, speciellt inte muntliga avtal "det är ok om du gör X" utan att trippelkolla med ditt kontrakt. Om du ringer dem, se till att anteckna när du ringde dem samt namnet på personen du talade med.
I övrigt är anläggningen väldigt sliten, men fungerar.