Olof Sebastian J:
För mig var svårt att lära mig köra bil. Gick på en annan körskola där lärarna tröttnade på att jag var dåligt på att lära mig köra. Det var jobbigt och jag tappade lusten vilket ledde till att jag tog en paus i ett par år. Sedan började jag igen som elev åt Sokrates.
Sokrates lugn och väldigt pedagogisk och står på din sida till hundra procent även om du inte har haft din bästa dag bakom ratten. Det var alltid kul att köra med honom.
Han är bra på att drilla in saker så att de hamnar i ryggraden utan att det blir jobbigt. Hans inlärningsteknik är effektiv och han har en välutvecklad känsla för vad som funkar för en specifik elev. Vidare ser han till att varje moment är ordentlig innött innan han går vidare till nästa del. Det gör att man som elev får en ordentlig grund att stå på.
Jag upplevde uppkörningen som enkel och klarade den på första försöket. Det hade jag aldrig trott på när jag skrev in mig på Jarla Odenplan tre månader innan.
Sokrates är en väldigt bra lärare och jag kan starkt rekommendera honom. Han bryr sig genuint om sina elever. Det enda man behöver göra som elev är att lyssna och försöka göra sitt bästa.
Som sagt - jag var en svag elev... men det funkade väldigt bra!.
Tack Sokrates!
/Sebbe
Gabor S:
Jag blev rekommenderad att söka mig till Emma för att kunna börja bearbeta sorg och hon som Sorgterapeut har Emma väglett mig i bearbetning av en livslång trauma. Hon är mycket inkännande och inlyssnande, vilket behövs när man jobbar med såna här saker och vägleder mig på ett både medkännande och professionellt sätt.
Utöver sorgbearbetning får jag också ”vanlig” terapi, som har hjälpt mig väldigt mycket i att utvecklas som person och i att bearbeta alla möjliga situationer som uppstår och uppstått.
Jag kan varmt rekommendera Emmas vänliga, professionella och kloka tjänster!
JASMIN J:
Ett väldigt bra företag som erbjuder olika sorters utbildningar för att kunna utvecklas inom sin roll samt att de har ett trevligt bemötande och en bra roll i det de gör.
Christian B:
Familjerestaurangen Kokyo är med sin egentillverkade tofu ett givet stopp vid vilket Stockholmsbesök som helst och kanske speciellt för den som vill utforska det rikliga utbudet av veganrätter. Under åren har den japanska menyn breddats och rymmer nu flera rätter från de olika kinesiska köket. Sen våren 2011 är det också möjligt att köpa frysta dumplings för tillagning i hemmet - en given succé.
Mårten T:
Provade kanelbullen (istället för kardemummavaersionen) + en dubbel som var så len och samtidigt robust att Espresso-gudarna vill återvända till jordelivet för att smaka. ++ också för skön service.
Adam K:
Var ett väldigt fint och ömt mottagande från vår psykolog Sarah. Uppskattar att de tar sig tiden att lyssna och allt sker i en väldigt för oss bekväm takt. Kan rekommendera.
Emanuel P:
Academy of Nature är mycket mer än bara en webbshop! Deras produkter har hjälp mig massvis! Bland annat under matsmältningsenzymer och deras örtkomplex! Verkligen personer med hjärtat på rätt plats!
Charlotta birgitta maria Å:
Har gjort en fillerbehandling hos Heba, fick ett väldigt bra bemötande och hon förklarade varje steg och hon tog det lugnt. Är jättenöjd och kommer definitivt att gå tillbaka till Heba.
Charlotta
Hanna Sabine Mari M:
Erik var det självklara valet mellan dom 4 top mäkare i Stockholm som vi stod mellan. Från första möte till sista möte var Erik otroligt trevlig, lyhörd, påläst, lätt att få tag på, stort engagemang samt sålde våran lägenhet till högt över förväntan. Jag skulle rekommendera Erik till 100%.
Sophie E:
Superbra butik med stort sortiment sorterad storleksordning på hyllor blir lätt att hitta. De har även väskor i mängder som hänger i taket och en del accessoarer. Rimliga priser. Väldigt gullig personal. Tyvärr finns butiken inte kvar längre.
Tobias B:
Blev rekommenderad av en vän att hänga med till Crossfit Solid för ett pass. Så snart jag kom ner till lokalen blev jag bemött av en bunt atleter som gav järnet. De som väntade på nästa pass var galet trevliga och avslappnade.
Instruktören som ledde passet var väldigt kunnig och var aktiv med att instruera alla i gruppen hur de skulle förfina sin teknik i tyngdlyftning - det här var något helt annat än vad jag har upplevt på andra gym. Inga egenkära gym-barbies eller anabola-babianer.
När passet väl började var alla tok-peppade och gav allt. Gruppen hjälpte till att pressa all kraft ur mig. Efter passet var jag helt slut, lite illamående men framför allt sjukt nöjd. Jag hade träningsvärk i fem dagar innan gick ner och körde nästa pass. Nu är jag helt hooked.
Om du gillar att träna och är trött på att håglöst stå och dra i någon vajer på ett gym där ytan är viktigare än resultatet ska du testa Crossfit Solid. Du kommer inte bli besviken!
Mia O:
Med en jättebra o glad instruktör i små underbara o mysiga lokaler samt pool med perfekt vatten sjunger o badar man med sin bebis i alla åldrar. Rekommenderar det verkligen!! /Mia o Freja
Kim c:
Jag sökte upp psykologerna på centret då jag var osäker på om jag skulle fortsätta min relation med min partner. Jag fick tider snabbt och samtalen hjälpte mig att strukturera mina tankar och känslor. Väldig tacksam över den professionella hjälpen jag fick
Neil:
Train Krav Maga here, and have done so for a year. Clean place, adept instructors with an excellent training style and a good mix of unarmed and armed combat training. Also options for additional courses through the year. Training is hard, painful and violent (as expected), but extremely worth it just for the increase in self-confidence it generates. Highly recommended!
Sofie B:
Det behövs verkligen en organisation som satsar på att få ut Jesus på skolorna!! Och som har så många olika sätt att göra det på! De som jobbar där är som en enda liten familj, hur härligt som helst. Att vilja göra Jesus Kristus känd, trodd, lydd och älskad - kan man ha en bättre vision?! NEJ!
Driver du verksamhet/bolag av något slag i Vasastan?