Bilverkstad en Kungälv

12 revisados bilverkstäder en Kungälv municipio

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från bilverkstäder nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • 694 valoraciones
    Välkommen till Autolane i Kungälv, strax utanför Göteborg. Hitta din nästa bil eller motorcykel i vårt lager av kvalitetssäkrade fordon. I vår fullserviceanläggning tar vi hand om dig hela ägandeperio...
    Jessica A
    Jessica A: Köpte en Audi, och alltid lika trevligt och proffsigt bemötande. Vi köper alltid våra bilar hos autolane, vi känner oss trygga att handla hos er, man får alltid den bästa servicen och även denna gången!
  • Driver du bilverkstad i Kungälv?

• Kalle Knutsson Service AB

Verifierat företag
    301 valoraciones
    Tom W
    Tom W: Jag fick min bil servad och är mycket nöjd med arbetet och servicen.
  • 708 valoraciones
    Vi lackar och reparerar alla bilmärken! Speciellt duktiga är vi på KIA Motors, Mitsubishi och Hyundai.
    Naser B
    Naser B: En väldigt trevlig och hjälpsam Verksatd. Jag har haft kontakt med många verkstäder i Sverige sedan 2003, men den här verkstaden är den bästa jag har haft att göra med under alla dessa år. Efter reparationen lämnade jag bilen för besiktning, men den gick inte igenom på grund av ett fel på strålkastaren. Jag lämnade då bilen på verkstaden igen. Felet åtgärdades snabbt, och Thomas körde själv bilen till en besiktningsstationen och besikad den. När jag kom tillbaka till verkstaden samma dag var allt redan klart – felet var fixat, bilen var godkänd i besiktningen, och jag kunde bara köra hem. Fantastisk service!
  • 692 valoraciones
    Esbjörn D
    Esbjörn D: Mycket bra , personligt och proffsigt. Rekommenderas varmt.
  • 15 valoraciones
    Monica L
    Monica L: Underbara killar o service & duktiga ,noggranna på sitt jobb , rekommenderar starkt att gå hit 👍
  • 2 valoraciones
    Stefan I
    Stefan I: Väldigt kompetent personal och trevliga! Håller vad de lovar
  • ANDERZZ H
    ANDERZZ H: Profsiga super kunniga och perfekt servis 5 av 5. Rek starkt.
  • Richard A
    Richard A: Har lämnat in bilen för såväl tvätt som däckbyte här. Alltid serviceminded, duktiga grabbar som går in för sitt jobb till 100 %. Vid hjulskiftet hittade man pyspunka på ett däck. "Inga problem, vi fixar det" var reaktionen och för en hundring extra kunde man rädda mitt däck. Man blir ofta erbjuden både kaffe och vatten medan man väntar, när solen ligger på om våren/sommaren ställer man ut stolar så man kan sitta och vänta i solläge, bra initiativ. Kostar obetydligt mer än att köra igenom den hemska automattvätten på macken, resultatet är enormt mycket bättre. Billigast i stan på däckbyte, dessutom!
  • Driver du bilverkstad i Kungälv?

Ver página: