Byta Däck i Stockholms län

Strunta i att skita ned dig, stressa med att hitta domkraft och en torr plats att byta däck på: låt proffsen ta hand om däckbytet i år! Att byta däck i Stockholms län är inte komplicerat alls och här har vi listat de med bäst rekommendationer för att göra det ännu enklare för dig.

Två gånger om året samma sak. Var har vi låsbulten? Ska däcken verkligen se ut såhär? Vänta är det här dina eller mina däck? Vilket tryck ska det egentligen vara i framdäcken? -- Känner du igen dig? Det finns folk som livnär sig på att ta hand om din bil och därmed också dina däck. Det går fort, smidigt och smärtfritt. På många ställen där de byter däck kan du dessutom förvara dina däck när du inte använder dem. Smart!

Dessutom är det tryggt och säkert när någon som har koll, kan sin sak och har rätt verktyg tar hand om dina däck. Med hjälp av bultmaskiner ser de till att däcken sitter på plats hela säsongen. Lufttryck och eventuella skador kan också åtgärdas på plats och du slipper oroa dig för att fastna på motorvägen på grund av utslitna däck - proffsen varnar dig innan du kommer så långt!

Här på Reco.se kan du läsa om aktuella däckfirmor med bra rekommendationer för att hitta någon nära dig, som du gillar och litar på. Läs om de olika firmornas erbjudanden och vad tidigare kunder tyckt, direkt här på siten. Lycka till med däckbytet!

Orter i Stockholms län
Ekerö  (1 st)
Vallentuna  (1 st)

Topp 25 däckbytare i Stockholms län

• Madeleine Å
    Madeleine Å: Tack för otroligt bra service och bra bemötande. Är så tacksam för den hjälp jag fick 🙏🏻 Kan varmt rekommendera dem.
  • Olof B
    Olof B: Bra personal, enkelt att boka tid, skönt att på en kvart få däcken bytta, tvättade och tillbaka lagda i bilen.
  • Anssi L
    Anssi L: Kan inte annat än vara mycket nöjd efter god dialog och löst knepigt problem med belysningen på min Renault Megane. Bra kompetens och "lite" nödvändig innovation resulterade i att allt det elektriska nu efter många resor hos andra aktörer fungerar utmärkt. Tack! Mvh Anssi
  • Hans U
    Hans U: Superbra, snabb och trevlig service. Mycket trevlig personal.
  • Annette R
    Annette R: Snabb hjälp och trevligt bemötande, rekommenderas!
  • Jarmo Göran R
    Jarmo Göran R: Däckskiftarna i Länna finns ej med, bra service när man väl kommit fram. Gratis kaffe finns. Bra kundbemötande.
  • 2 omdömen
    Carolina H
    Carolina H: Däcknördar och fantastiskt service varje gång man byter däck!
  • 7 omdömen
    Folke E
    Folke E: Trevlig och serviceminded personal som höll tiderna 🤗 ..och gjorde ett bra jobb😊 kommer igen😇
    Gunnar W
    Gunnar W: Pirre på verkstaden som gjorde jobbet var trevlig, kunnig och omtänksam ('vi sätter dom här bäst balanserade däcken fram, det blir bra''), sånt är man inte bortskämd med, vad kan man ner begära? Om du skall åka hit, läs på lite, det är inte helt lätt att hitta. En verkstad jag verkligen kan rekommendera.
  • Fred Urban H
    Fred Urban H: Det här bolaget har allt: GOD KUNSKAP OM BILSERVICE, GOD SERVICEKÄNSLA, GOTT LEDARSKAP. Vi har använt bolaget i decennier och har aldrig haft någon konflikt eller negativa synpunkter på deras service. Ganska ovanligt i dagens läge. Vänliga hälsningar / Urban Hansson Ägare till Gillbolaget i Sollentuna urban@gillbolaget.se
  • Göran M
    Göran M: Bra service - Bytte till fyra nya däck. Snabba, duktiga och hjälpsamma
  • 5 omdömen
    Jonathan R
    Jonathan R: Jag har alltid bytt mina däck hos Vianor, det har fungerat felfritt med kompetent personal!b
  • R M Helena T
    R M Helena T: Bästa och trevligaste servicen när jag fick punktering på mitt ena däck, inom en timme fick jag hjälp och det var mycket prisvärt.
  • Carl Peter Arvid F
    Carl Peter Arvid F: Vid olika tillfällen gjort reparation och service hos K.Erikssons Bilservice i Nacka. Vi kan bara konstatera att detta är en utmärkt verkstad för vår bil. Snabbt, korrekt, vänligt och prisvärt. Rekommenderas varmt!
  • 12 omdömen
    Martin H
    Martin H: Köpte fälgar inklusive montering av däck på dessa. Trevligt bemötande och bra jobb.
  • Robert H
    Robert H: Supertrevlig personal och grym service!
  • sara s
    sara s: Bra service och snabb Jätte trevliga och väldigt hjälpsamma Mvh Recard
    Dan B
    Dan B: Sällan man får så bra service och gott bemötande som hos er! Idag 5 april 2018 är det tredje gången på ett halvår som ni hjälpt mig med bilen - på direkten! TACK!! /Dan
    Björn K
    Björn K: Trevligt bemötande, korrekta prisuppgifter och tidsangivelser. Nära till både buss och Lidingöbanan. Senaste besöket svängde jag in här på morgonen med ett riktigt risigt hjullager och frågade när de kunde fixa det. "Det ska vi nog kunna klämma in idag" fick jag till svar! De fixade fram reservdelar och bytte lagret så jag kunde hämta bilen på eftermiddagen! Lite billigare än hos märkesverkstaden blev det också. Detta var andra gången jag besökte Lidingö Bilcenter men troligen inte den sista!
  • Dennis  H
    Dennis H: Mycket snabba och hjälpsamma, trevlig personal. Helt klart ett återbesök hos dem nästa gång!
    Tom K
    Tom K: Conveniently located in SoFo on Södermalm, this Däckia Ture workshop is great! Kent quickly identified the problem, a nail in the tire. and gave me a choice of two repair options. Workshop is clean and equipped with modern equipment so the repair went quickly. Laser balancing of the wheel completed the job. Call Kent next time you have a flat tire. Highly recommended!
  • Inger F
    Inger F: Notera - inledningen handlar inte om Bildäck i Sollentuna; Efter att ha fått mina skitiga däck inslängda i bilen utan skyddspåsar för att jag ville säga upp avtalet med SOLNA BILTEKNIK efter en väntetid på 1 tim 15 min (tid bokad!) har jag nu gått tillbaka till BILDÄCK I SOLLENTUNA. Trevliga - supersnabba - ingen tidsbokning behövs - skiftet går på 5 minuter - korta köer - två stationer där de byter däcken - bjuder på kaffe som smakar BRA + kakor & godis! REKOMMENDERAS! Enda minuset är priset - 1000 per säsong MEN - det betalar jag numera gärna efter att ha prövat Solna Bilteknik för 595 per säsong.
  • Jan L
    Jan L: Trevligt bemötande! Ordnade med 4-hjulsmätning i samband med att vi köpte nya däck till sommarhjulen! Nya däck monterat på bilen och allt inställt rätt så att det inte sliter snett mer! Värt varenda krona! Dessutom kan man få bilen servad vid samma tillfälle!!! Dessutom fri lånebil som endast behövde tankas med den mängd man gjort av med...
    Maude W
    Maude W: Kanon! Ställde upp och jobbade över när jag behövde akut hjälp inför en långresa! Alltid bra priser och bra jobb!