Byta Däck i Stockholms län

Strunta i att skita ned dig, stressa med att hitta domkraft och en torr plats att byta däck på: låt proffsen ta hand om däckbytet i år! Att byta däck i Stockholms län är inte komplicerat alls och här har vi listat de med bäst rekommendationer för att göra det ännu enklare för dig.

Två gånger om året samma sak. Var har vi låsbulten? Ska däcken verkligen se ut såhär? Vänta är det här dina eller mina däck? Vilket tryck ska det egentligen vara i framdäcken? -- Känner du igen dig? Det finns folk som livnär sig på att ta hand om din bil och därmed också dina däck. Det går fort, smidigt och smärtfritt. På många ställen där de byter däck kan du dessutom förvara dina däck när du inte använder dem. Smart!

Dessutom är det tryggt och säkert när någon som har koll, kan sin sak och har rätt verktyg tar hand om dina däck. Med hjälp av bultmaskiner ser de till att däcken sitter på plats hela säsongen. Lufttryck och eventuella skador kan också åtgärdas på plats och du slipper oroa dig för att fastna på motorvägen på grund av utslitna däck - proffsen varnar dig innan du kommer så långt!

Här på Reco.se kan du läsa om aktuella däckfirmor med bra rekommendationer för att hitta någon nära dig, som du gillar och litar på. Läs om de olika firmornas erbjudanden och vad tidigare kunder tyckt, direkt här på siten. Lycka till med däckbytet!

Orter i Stockholms län
Vallentuna  (1 st)

Topp 25 däckbytare i Stockholms län

• 169 omdömen
    Börje A
    Börje A: De servade min Citroen C5. Det är med stort förtroende jag lämnar min bil här. De KAN verkligen skruva Citroen. Oerhört duktiga, kompetenta och trevliga mekaniker. Detta är den första bilverkstad där jag verkligen känner mig trygg att lämna in min bil. Stort Tack till Er! /Börje
  • 271 omdömen
    Christina D
    Christina D: Mycket trevlig och hjälpsam personal
  • Mikael H
    Mikael H: FAMILJEN VAR I EN AKUT NÖDSITUATION DEN DAGEN DÅ DET VRÄKTE NER 50 CM SNÖ I STOCKHOLM PÅ NÅGRA TIMMAR. ALLT I TRAFIKEN VAR KAOS. KONTAKTADE PRODOB OCH DE VÄLKOMMNADE MIG DÅ DE FÖRSTOD VÅR SITUATION DIREKT. DE BYTTE DÄCK DIREKT PÅ VÅRA BILAR MED ETT STORT MÅTT AV GLÄDJE OCH EMPATI. KÄNNDES TRYGGT. KUNDORIENTERADE, HJÄLPSAMMA GOD SERVICE ÖVER FÖRVÄNTAN. PRISVÄRDA KOMPETENTA EFFEKTIVA DÅ VI VAR FLERA KUNDER I DERAS BUTIK/VERKSTAD SAMTIDIGTSÅ GICK DET INTE ATT UNDGÅ ATT UPPLEVA ÄVEN HUR DE BEMÖTER ANDRA KUNDER MED SAMMA UPPLEVELSE SOM JAG FICK OCH GODA SERVICE KAN MED STOR TROVÄRDIGHET OCH KUNDFOKUS REKOMMENDERA PRODOB
  • 191 omdömen
    Millis S
    Millis S: Däckskifte och däckförvaring. Otroligt bra bemötande.
  • 33 omdömen
    Kjell-gunnar P
    Kjell-gunnar P: JÄTTEBRA BEMÖTANDE OCH FINT UTFÖRT ARBETE
  • 217 omdömen
    Roland A
    Roland A: jag har alltid känt mig nöjd och trygg efter mina besök hos er. Ja har fått svar på alla mina frågor stora som små. Kominkatonen med er hat vart helt underbart. Tack för eran goda arbeten ni gör.:-)
  • 147 omdömen
    Anna Birgitta P
    Anna Birgitta P: Mycket trevligt bemötande, städade lokaler och ett bra jobb som utfördes
  • 41 omdömen
  • 46 omdömen
    Lennart S
    Lennart S: Trevliga mekaniker och bra revice. Dock kan bemötandet i telefon/reception upplevas lite nonchalant beroende på vem i personalen som står där
  • Levent B
    Levent B: Mycket bra trevliga personal hjälpsamma Jag är nöjd
  • 20 omdömen
    Anders H
    Anders H: Duktiga, snabba, trevliga, bra priser!
  • Hans H
    Hans H: Bra och snabbt jobb. Trevlig personal.
  • Mikael K
    Mikael K: Flexibelt,tillgängligt och inget knussel,med priser som inte käkar hål i plånboken kan jag varmt rekommendera truck n trailer!
  • 16 omdömen
  • Rojin A
    Rojin A: Bra bemötande och levererar alltid bra service. Proffesionella med arbetet och jätte vänliga som personer! De tar kundens behov på allvar, och lever alltid upp till mina förväntningar, om inte mer! Känner mig alltid välkommen och har därför alltid kommit tillbaka!
  • 12 omdömen
    Thomas B
    Thomas B: Mycket bra att ha och göra med! Duktiga och engagerade hantverkare som levererar kvalité. Rekommenderas
  • Tor L
    Tor L: Tog sig tid att serva min bil trots att Mekonomens bokning inte gått fram. Trevliga och snabba. Har bara gott att säga!
  • Henning S
    Henning S: Bästa däckkillen norr om öst-antarktis.
  • Oliver B
    Oliver B: Från att man kommer innanför dörren får man verkligen det där lilla extra. Tog sig tid och hittade däck, provmonterade och gjorde allt för att göra mig nöjd. Kan verkligen rekommendera!
  • 6 omdömen
    Texab S
    Texab S: En bra och noggrann bilverkstad. Vi servar våra bilar på Lukas Cars och är alltid nöjda. Bra bemötande och trevliga killar. Rekommenderas starkt.
  • BJÖRN V
    BJÖRN V: Alltid proffsigt bemötande. Jag servar båda mina bilar här sedan ett par år tillbaka. Jättenöjd med allt, från snabba svar, offert och service.
  • Cecilia B
    Cecilia B: Är ej kund hos Däckett, men ändå hjälpte de mig att efterdra bultarna på vinterdäcken helt utan kostnad och dessutom med ett stort leende. Avslappnat och trevligt och känns väldigt genuint. Rekommenderar starkt.
  • 3 omdömen
    Bobby S
    Bobby S: Fantastiskt bemötande, snabb service, jag har varit kund här i 20 år och alltid fått bra priser.
  • 3 omdömen
    Lars Mikael J
    Lars Mikael J: De hjälpte mig med dåligt balanserade däck som två andra däcksfirmor inte kom i närheten av i precision. Gjorde sitt yttersta för att jag skulle bli nöjd inklusive uppföljning av utfört arbete. Tack!