Elektriker in Södermalm

7 reviewed elektriker in Södermalm, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Elektriker nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • J. Rhodins El AB

Verifierat företag
    38 opinions
    Calle H
    Calle H: Väldigt vänlig och proffsig kille. Har anlitat han flera gånger för olika jobb i vår lägenhet, är noggrann och snabb. Är supernöjd med hans insatser.
  • Driver du elfirma i Södermalm?

• 105 opinions
    ANDREI D
    ANDREI D: Har haft Afram som snickare sen hade de en underleverantör som slipade om golven. Sen målade två killar om vardagsrum och hall, det blev väldigt snyggt jag är supernöjd med slutresultatet, men de var tvungna att jobba en lördag för att hinna i fatt. Men det gick bra. Kommer att anlita igen!
  • 3 opinions
    Elliot S
    Elliot S: Jag är supernöjd! Ett väl utfört arbete, bra kommunikation och kom alltid i tid. Rekommenderar varmt.
  • 4 opinions
    Tove Katrin F
    Tove Katrin F: Blev tipsad av golvleverantör för nya kablagedragningar, elmaterial, omkopplingar och renovering av elcentral. Blev proffsigt och vänligt bemött, snabbt och väl genomfört arbete och i synk med övriga hantverkare. Återkommer mer än gärna till denna elektriker - bäst helt enkelt.
  • 4 opinions
    Erik P
    Erik P: Kompetenta!!! Vi hade blivit bestulna på våra nycklar till företaget. Trots att de var fullbokade hela dagen så kom dom och bytte ut våra lås (efter arbetstid)mot normal dagstaxa. Trevligt bemötande och snyggt utfört. Vi är jättenöjda och vi har fortsatt att anlita dom och vi är väldigt nöjda. En firma med brett kunnande rekommenderas varmt
  • Driver du elfirma i Södermalm?

Show page: