Henrik Åke David N:
Fantastisk bra hjälp av Peter som räddade kvällen efter en kortslutning i min lägenhet.
Proffsigt och snabbt stöd via telefon och videosamtal vid proppskåpet.
Världsklass!
M J:
Vi är mycket, mycket nöjda. Tack för ett bra projekt med information, planering, genomförande och uppföljning. Bästa entreprenören vi använt i vårt lilla fastighetsbolag!
Lisa M:
Anlitade Elektra el utan rekommendationer eller någon annan förkunskap om dem och fick hjälp av enormt duktiga, pålitliga yrkesmänniskor. Jättesnabb återkoppling, allt klart enligt överenskommelse, jättebra gjort. Vettiga priser. Rekommenderas mycket varmt! Jag fick sånt förtroende för dem att jag har bett dem rekommendera en byggfirma åt mig :-).
JULIA H:
Brandlarm fungerar ej då vår källare blivit rökfylld 2 ggr pga fel på pelletspanna. Kolsvart brandrök hela källaren. Var bara tur att vi inte tagit ner våra gamla brandvarnare som larmade i tid innan det var försent. Sambon fick krypa in i källare och stänga av pannan och sedan springa ut och öppna dörren. Sector alarm kunde ej svara på varför larmen inte utlöstes och erbjöd inte pengar eller kompensation. Dessutom bad dom oss fotografera röken, men det var inte möjligt att fotografera röken då det var för rökfyllt så det var hälsofarligt. Vi har då även en nyfödd hemma vilket gör att det känns extra osäkert..
vi kontaktade kundtjänst flertalet ggr som inte har befogenhet att göra nånting åt situationen. Vi får varken pengar tillbaka, lämna tillbaka larmenheter eller kompensation. Larmet hade suttit uppe i 5 månader och första incidenten var detta med kraftig brandrök, tekniker säger att det fungerar som det ska vilket det omöjligt gör då gamla brandvarnarna startade. Kamerorna håller heller inte standarden som de marknadsförs med, de säger att de ska gå att använda som bevismaterial vid inbrott men är inte möjligt att se ansiktet eller liknande pga så dålig kvalitet. Vilket vi även påpekat. Dessutom om larmet går och det stängs av av ex stulen larmbricka skickas ett meddelande ut till larminnehavaren att ett larm har gått om man vet varför behöver man inte kontakta Sector. Vilket även är värdelöst om man skulle vara på arbete eller bortrest och inte kolla mobil jämt. Man har endast 14 dagars ångerrätt och kan inte lämna tillbaka larmet efter de trots att det är något uppenbart fel och känns otryggt, vem lämnar tillbaka larm inom 14 dagar? Man har då inte ens hunnit prova larmet i princip. Vi kommer inte att vara kvar som kunder och rekommenderas verkligen inte. Dåliga grejer, dyrt och tar ej ansvar över sina tjänster och sina produkter. Våra saker vi hade på nedervåningen hade kunna blivit rökskadade eller vi hade till och med kunnat avlidit pga förgiftning från röken..