Elektriker i Nacka

15 rekommenderade elektriker i Nacka kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Elektriker nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Micke S
    Micke S: Svar snabbt på förfrågan och smidigt att boka tid. Gör ett utmärkt arbete. Mycket trevlig. Kan varmt rekommendera.
  • Driver du elfirma i Nacka?

• Riikonen Elinstallationer AB

106 omdömen
    Nancy C
    Nancy C: En elektriker att lita på. Snabb och effektiv. Han är mycket tillmötesgående till kundernas önskemål och hittar de mest prisvärda lösningarna! Vi är supernöjda som pensionärer som måsta hålla hört om pengarna Toppen betyg Nancy och Ric
  • Elcentralen Nacka AB

141 omdömen
    Att vi är bra på vad vi gör demonstreras av att vi hjälpt till i TV4:s program Fuskbyggarna för att rätta till felaktiga elinstallationer i samband med köksrenovering. De demonstreras också av våra re...
    Jonas S
    Jonas S: Grymt proffsig och förtroendeingivande el-firma med mycket hög kompetens. Jag har haft med massor av olika hantverkare att göra och Elcentralen i Nacka AB märker ut sig som de absolut bästa. Bra kontakt med kontoret där jag förklarade vad jag behövde hjälp med och samma kväll ringde en montör och bokade in en tid. Alex (montören) hjälpte mig med massa smarta och bra lösningar som jag inte alls hade tänkt på själv. Precis den input och hjälp jag eftersökte. Från idé till handling och resultatet blev fantastiskt. Jag rekommenderar Elcentralen till alla som behöver en proffsig elektriker👍🏻 Jonas
  • Solid El AB

157 omdömen
    Solid El AB - Installation och service samlat på ett ställe. Våra professionella medarbetare hjälper dig från början till slut med allt från projektering till design.
    Riksbyggen 1
    Riksbyggen 1: Bra och seriöst företag. Pålitliga och serviceinriktade. Vår förening har anlitat företaget ett flertal ggr och det har alltid levererats bra tjänster. Rekommenderar starkt.
  • Adam F
    Adam F: fantastiska verkligen. Tog kontakt med Nabil för att få hjälp med att måla om min nyköpta lägenhet samt spackla diverse väggar. Är supernöjd. Enkla,snabba med fantastisk service. rekommenderas starkt. Tack Nabil! /Adam Farhoumand
  • Nacka Sol AB

25 omdömen
    Predrag D
    Predrag D: Ger högsta betyg i engagemang och kunnande. De svara när man kontaktar dem på telefon och mail. Arbetet utföres enligt avtal man har med dem. Samt att de är allmänt trevliga. Om det är en lönsam investering får framtiden utvisa, men det känns bra i alla fall.
  • Elteknikkonsulterna Sverige AB

23 omdömen
    Åsa S
    Åsa S: Kevin gjorde ett väldigt bra jobb hos mig, visade flexibilitet och noggrannhet. Kan varmt rekommendera Kevin!
  • Joakim R
    Joakim R: Jesper var ett superproffs som gav mig snygga och kostnadseffektiva lösningar! Kan varmt rekommendera!
  • Nils H
    Nils H: Fantastiskt trevlig och kunnig. Har installerat tvätt/torkmaskin och lampa i badrummet. Han satte också upp nytt badrumsskåp eftersom jag gärna inte borrar i badrummet själv. Vid annat tillfälle tog han bort ett vägguttag. Helnöjd varje gång. Fem av fem.
  • Gunnar N
    Gunnar N: Har anlitat Lännersta El i samband med 4 villabyggen och många mindre kompletteringsarbeten sedan 1990. Alltid vänlig, lugn och påhittig för att hitta smarta och kostnadseffektiva lösningar.
  • Olof G
    Olof G: Mycket bra rörmokare! Proffsig och trevlig! Hjälpt mig med all VA i en nyproducerad villa och allt har blivit toppen. Ligger lite högre i pris än vissa andra jag jämförde med men det var det tveklöst värt!
  • Aleksander N
    Aleksander N: Otroligt jobb. planering i detaljer tips och råd från den fantastiska personen Besi Häst jobbat till sent på kvällen som inte kunde ger in i den sista. jag skulle varmt rekommendera BT-Eltjänst AB
  • Anders K
    Anders K: Bra bemötande och personlig snabb service:-)
  • Sebastian Gunnar S
    Sebastian Gunnar S: Ganska nonchalant elektriker som dök upp sent, inte brydde sig om att ta några anteckningar för att sedan glömma hälften av allt vi kom överens om. Det han däremot inte glömde var att ta betalt. Tog ett stickprov och allt har en markup på 200-300% över vad man betalar för sakerna i butik. T.ex. ett standard-uttag för ugn som kostade 200-300kr på nätet tog han 1150kr för.
  • Driver du elfirma i Nacka?

• Niklas O
    Niklas O: Dyker inte upp, fakturerar för tid som han inte varit på plats,