Elektriker i Österåker

9 rekommenderade elektriker i Österåker kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Elektriker nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Peter L
    Peter L: Bra och trevlig kontakt. Dock hade jag svårt att få kontakt med Maurisz vid några tillfällen. Skulle gärna vilja något snabbare ha prisförslag och genomförande. Dock är jag mycket nöjd med firman och Mariusz som person. Bra person.
  • Driver du elfirma i Österåker?

• Marie K
    Marie K: Mycket bra service, snabb leverans och professionellt utförande.
  • Lotta S
    Lotta S: Jag har renoverat ett badrum samt efterhand även fått hjälp med att göra plats för och installera tvättmaskin/diskmaskin m.m. Bemötandet från TPP Kakelsättning ingav inledningsvis förtroende. Det plus en privat rekommendation avgjorde mitt val. De har verkligen levt upp till samtliga mina högt ställda förväntningar. En särskild projektledare, Peter, tilldelades mitt arbete och därigenom kunde uppkommande frågor/problem under vägen lösas på mycket smidigt och tjänstvilligt sätt. Jag har löpande och enkelt när som helst kunnat få tag i projektledaren Peter och snabbt fått bra svar på mina frågor. Jag är mycket nöjd på alla sätt med såväl slutresultatet som faktureringen. Jag hade anlitat en utomstående krävande besiktningsman som också ansåg arbetet hålla mycket hög kvalitet, hans kommentar: "de här killarna kan sina saker" ! Jag är supernöjd!
  • PEETER M
    PEETER M: Snabb, trevlig, proffsig, Mycket nöjd!
  • Olga Alexandravna R
    Olga Alexandravna R: Toppen service och väldigt trevligt bemötande från elektrikern. Vi fick hjälp med alla armaturer vi hade problem med snabbt och smidigt. Rekommenderas!
  • Lisse-lott G
    Lisse-lott G: Tack för ett trevligt arbete. Elcentralen bytt och killar var i god tid för detta.
  • Karl Anders Lennart G
    Karl Anders Lennart G: Kom på avtalad tid och gjorde ett proffsigt arbete. De var även flexibla med lösningar för automation av installationen. Kan starkt rekommendera dem.
  • Gael Michael Augustin T
    Gael Michael Augustin T: Jag anlitade Åkersberga Elektriska AB i sommar då vi hade akut behov av en elektriker för att flytta några eluttag samt värme element (380V). Arbetet behövde utföras på en tidpunkt då vi hade bestämt oss för att öppna väggarna och bytta till nya större fönster. Jag fick då kontakt med Patrik Åkerberg som skickade hem till oss två elektriker. Den ena var färdig utbildad medan den andra var en "Trainee". Delar av arbetet var väl utfärdat men inte allt. Jag var faktiskt missnöjd med vissa delar, därmed framförde jag ett klagomål. Patrik kontaktade mig på nytt, han erbjöd att komma hem till mig snabbt för att utföra en kontroll. Det blev ingen tjafs, när han insåg att det fanns skäl till missnöje skickade en ny kille (Pontus) som slutförde arbetet, mycket proffsigt elektriker och trevligt dessutom. Patrik erbjöd även någon form av rabatt som kompensation för besväret. Därmed har Åkerberga Elekriska tagit sitt ansvar och de har fått en ny kund som kommer inte att tveka för att anlita samma bolag igen.
  • Driver du elfirma i Österåker?

• Josefine G
    Josefine G: Arbetet som utfördes blev mer än perfekt, så det rekommenderar jag gärna. Tyvärr kan jag inte säga samma sak om fakturahantering. I offertstadie fick jag summan 3 000- 3 500 kr och mannen jag talade med (VDn) sa att det som behövs är installatör, elektriker, switch. Han ville att jag skulle maila adressuppgifter men även vilken summa vi kommit överens om till honom. Vilket jag gjorde. När vi fick fakturan var priset på 4 664 kr, alltså betydligt mer än vad vi sagt innan. Jag bestred fakturan, och VDn svarade att hans pris förstås varit utan elektriker. Nej, svarar jag, det är inte vad han sa och det är inte vad som står i bekräftelsemailet. På det får jag inget svar. Att fakturan har en dröjsmålsränta på 25% är visserligen lagligt, men knappast kutym, och att betalningsvillkoret är 30 dagar men att jag fick fakturan när det redan hade gått 14 av de dagarna är inte direkt snyggt jobbat. Uppdatering: Nu har jag fått svar från företaget, som ändrar fakturan.