Företagstjänster i Stockholm

14 rekommenderade företag inom företagstjänster i Stockholm kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från företag inom företag... nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Anne C
    Anne C: Fick svar på mina frågor och fick ett vänligt och proffesionellt bemötande. Mvh Anne Carlén
  • Driver du företagstjänster i Stockholm?

• Välkomna till Leasify - marknadens bästa verktyg för upphandling av leasingavtal och finansiering!
    Nordic Wellness N
    Nordic Wellness N: Allt började genom ett pilotprojekt för drygt 3 år sedan som mynnat ut i ett riktigt bra system och har förenklat vår hantering av finansiella avtal. Det finns även moduler som förenklar arbetet kring forecast och är för oss ett bra verktyg. Teamet bakom systemet ger väldigt bra support och pedagogiska förklaringar om problem skulle uppstå. Vi är väldigt nöjda kunder!
  • Rickard K
    Rickard K: Mycket tydlig och lättåtkomlig utbildning. Enkelt att logga in och starta pluggandet via hemsidan när tillfälle gavs. Det formella Provet klarades lätt!
  • Lotta C
    Lotta C: Alltid snabb hjälp om något gått sönder eller behöver kollas. Löser det mesta till rimligt pris. Lever upp till våra förväntningar. Trevligt bemötande och god inblick i rehabiliteringsverksamhet.
  • Fuad E
    Fuad E: Exceptionellt! snabba engagerade och kompetenta!
  • Anita L M L
    Anita L M L: Beställde airpods men fick ingen orderbekräftelse, detta berodde dock på att jag lämnat fel mailadress. Mailade företaget och dom svarade inom 12 timmar och idag kom airpodsen med posten. Snyggt skött av företaget.
  • Magnus F
    Magnus F: Om du har idéer om forskningsprojekt eller att starta ett företag kan jag varmt rekommendera Coacheliten. Man blir inte undervisad utan lotsad fram till att utveckla sina egna tankar och organisera dem. Resultatet blir en detaljerad plan för själva arbetet samt en tids- och ekonomiplan fram till målet. För att i praktiken starta ett projekt i någon form borde alla delta i denna coaching för att fullt ut inse alla aspekter på genomförandet.
  • Petra A
    Petra A: Kan bara rekommendera CorpTrader.se. La in mitt företag under företag till salu och fick snabbt kontakt med flera intressanta köpare/investerare. Personerna bakom CorpTrader har givit ett mycket seriöst intryck. /Petra
  • Thilda J
    Thilda J: Har aldrig varit med om något värre. Otrevligt bemötande och ingen respons överhuvudtaget. Ett riktigt bottennapp.
  • HELENA J
    HELENA J: Tar hutlösa priser om du behöver kreditera faktura. De återbetalade inte pengarna till min kund på flera veckor. Fick till svar att de ju varnade om att kreditering var en omfattande process men att mitt ärende hamnat mellan stolarna pga att någon där gått på föräldraledighet. Ingen kompensation till mig för missnöjd kund som fått vänta på betalningen.
  • Mats L
    Mats L: Riktigt riktigt dåligt företag. Vill du att allt skall gå fel, så använd dem. De sjabblar till allt de kan. Hjärndöda människor. Noll kundservice och förståelse att de lever på nöjda kunder. Jag har använt dem två gånger, men båda gånger lyckades de strula till allting vilket skapade stora problem för mig. Rekommenderas å det starkaste inte!
  • Anette N
    Anette N: Betalade 59,90 för 3 nr av en tidning som aldrig dök upp i brevlådan. I stället skickar de ett inbetalningskort på ytterligare 549 kr. Tidningen går inte att komma i kontakt med, utan i stället hänvisas man till Pressdata. Mailade först, fick inget svar. Sedan ringde jag och blev mycket otrevligt bemött av en snorhal kundtjänstmedarbetare som vände på hela situationen på mig i stället med manipulativa formuleringar som " att DU upplever det såhär" och "det är ju bara DIN åsikt att det är dåligt att DU inte har fått någon tidning och det för stå för dig. Jag kan ju inte kommentera eller ha någon uppfattning om din upplevelse." Återstår väl att se om tidningen någonsin dyker upp eller om jag blivit lurad...
  • Driver du företagstjänster i Stockholm?

• Ove Samir E
    Ove Samir E: Tidningskungen är det varumärke som Mediafy går under ut mot kund. Akta dig noga för att köpa en prenumeration via Tidningskungen, när de väl har fått tag på din e-postadress så kommer de att spamma dig trots att du kontaktar dem och säger att de inte får lov att göra det. De bryter också mot god marknadsföringssed genom att inte ha en enkel avregistreringslänk och de vägrar att ta bort dig från deras register vilket också strider mot detta. Tidningskungen är alltså verkligen ett oseriöst företag vad gäller din personliga integritet och deras förhållning till spam. Trots upprepade kontakter med dem så sker alltså ingen radering från registret respektive borttagning från deras spamlista och heller ingen förbättring av spamutskicken så att de har en avregistreringslänk i sig. Trist. Man förstår inte att de stora förlagen vill ha med ett företag med denna inriktning att göra. Men det är väl som vanligt - Money Talks.
Områden i Stockholm
Östermalm  (3 st)