Fotvård på Södermalm

6 rekommenderade fotvårdsalonger på Södermalm, Stockholm

• 54 omdömen
    Anna S
    Anna S: Jättenöjd varje gång jag gjorde fransar och Detty är jättetrevlig och professionell. Rekommenderar!
  • Driver du skönhetssalong i Södermalm?

• 93 omdömen
    Christina N
    Christina N: Lovisa och BeautyBox levererar alltid bästa service och gör ett fantastiskt bra jobb med naglar, pedikyr, fransar och bryn. Rekommenderas!
  • Efi V
    Efi V: Väldigt trevligt och professionellt bemötande. Väldigt nöjd med fotvården jag fick. Kommer att gå flera gånger dit. Rekommenderas gärna !
  • 128 omdömen
    Owe W
    Owe W: Har haft så stora problem med min rygg att jag inte kommer upp ur sängen på morgonen, utan att jag får rulla ut från sängen. så jag blev rekommenderad att gå till Hälsofrid där jag träffade Liza Grape som efter 1 timmes behandling tog tag i min trasiga rygg Dagen efter åkte jag skidor och är så överlycklig nu Kan varmt rekommendera Liza och hennes behandlingar och då har jag innan Lizas behandlade händer provat på både den ena efter den andra massören och kiropraktorn Stort tack
  • 23 omdömen
    Sabina D
    Sabina D: Jag älskar att komma till Missniss när man varit stressad, det är alltid bra och fin energi i deras lokaler. Alltid professionella välgjorda behandlingar. Jag använder mig av alla Exuviance produkter och även Jane Iredale sminket, de är klockrena för mig! Jag som även har och alltid haft känslig eksemhy har aldrig haft bättre produkter än dessa. Mina bästa rekommendationer och Shala är en pärla!
  • Driver du skönhetssalong i Södermalm?

• 1 omdöme
    Dragana J
    Dragana J: Bästa medicinska fotvården jag fått efter att jag testat alla medicinska fotvården i 20 år! Rekommenderas varmt! Bravo Claudine 🌼