Kläder på Södermalm

34 rekommenderade klädbutiker på Södermalm, Stockholm

• 15 omdömen
    Emilie L
    Emilie L: Grandpa butikerna är underbara!! (en på kungsholmen och en på söder) på söder kan man ibland njuta av livemusik av en Dj och på Kungsholmen kan man ta en liten espresso i baren. Underbart concept med bra designers i skön stil.
  • Driver du klädbutik i Södermalm?

• Andreas
    Andreas: Mycket bra butik! Servicen från personalen är exceptionellt bra och utbudet är snyggt balanserat mellan business och casual, den enda orsaken till att jag inte ger full poäng är att butiken är något trång och överpackad med kläder. Rekommenderas varmt till alla som är ute efter att bygga upp en snygg och prisvärd garderob av kvalitetskläder.
  • Tobias B
    Tobias B: Filippa K är något av en favorit, jag är trogen konsument av deras produkter sedan 10 år tillbaka. Jag gillar deras enkla men ändå snygga stil och deras sätt att alltid vara med på nya trender utan att verka allt för über-ansträngda att uppfattas som just modefenomen.
    Erik Henrik T
    Erik Henrik T: Riktigt bra service! Trevligt bemötande. De visade flexibilitet, kom med bra förslag på lösningar/upplägg och ordnade med tröjan supersnabbt! Vad mer kan man begära?:-) Henrik - en mycket nöjd kund
    Emilie L
    Emilie L: Underbar liten butik gömd på Södermannagatan, nära Kocksgatan. Två härliga ägarinnor som gör ditt besök till något extra. Bra utvalda främst nordiska designers, så som Malene Birger, desingers remix m.fl
    cornelia o
    cornelia o: Fantastisk butik med orginella kläder! Dessutom eco-friendly och med en tidlös design. We like!
    manvir k
    manvir k: Det är en bra affär med jätte trevlig personal
  • Albert M
    Albert M: Bästa jeansen någonsin och bästa personalen. De är så trevliga och duktiga. Att man kan ta med sig ett par jeans in som varit ens vänner i många år och som egentligen kanske borde pensioneras men att de kan ge dem nytt liv helt gratis är fantastiskt!
  • Emilie L
    Emilie L: Ett av Sveriges hetaste modehus har här sin butik. Här finns både för dam och herr och det bästa av allt är att här hittar man hela kollektionerna!
  • Anders Å
    Anders Å: Snygga produkter men framför allt professionell service. Jag fick fabriksfel på mina byxor som jag köpte där. Jag blev väl mottagen fast jag kom med problem. Dom löste det riktigt reko och schysst!
    jenny a
    jenny a: en verklig pärla som specialiserat sig på 50-70-tal. vintagekläder av hög kvalite med mycket oanvänt sk. deadstock . .jag hittade att par oanvända skor från 50-talet ,så läckra . .mitt smultronställe vi hornstull som flyttat tvärs över gatan till större butik (hornsg 180). . .jenny
  • Maria J
    Maria J:
    Jenni L
    Jenni L: En himla mysig och trevlig affär. Fick ett jätte bra bemötande av (vad jag tror) ägarinnan och en ung mörkhårig tjej. Kommer fortsätta komma in och spendera pengar Devils Delight.
  • 4 omdömen
    Jennifer H
    Jennifer H: Fröken söt är ett supermysigt designermärke. Svenkt, välsytt och snyggt. Hon/dom gör mycket uppskattade klänningar och toppar. I den lilla butiken vid foten av Götgatspuckeln känner man sig alltid välkommen. Fröken söt säljs på lite andra ställen i stan men den här butiken ligger så bra till och har självklart det största utbudet av kläder.
  • 5 omdömen
    Jonas L
    Jonas L: Inget öppet köp! Väntade i över tre veckor på en jacka jag beställt, men fick den aldrig. De hörde aldrig av sig trots att jag lämnat mitt mobil nummer. Kass! Bojkott!
    Sandra S
    Sandra S: Besöket i butiken gjorde min dag! Personalen var glada och hjälpsamma och jag kommer hädan efter köpa alla mina jeans på Carlings på Götgatan.
  • 5 omdömen
    Emi M
    Emi M: Okej. Jag hör till dem som kan förstå att man lägger 4000 på ett par high heels med strass. Däremot är jag inte alls intresserad av att tömma bankkontot för att investera i skaljackor eller vinterkängor med vattenavvisande membran. I mitt huvud är lagom pris för ett underställ cirka 15 kronor. Vilket är lite konstigt eftersom jag ändå tillbringar ganska mycket tid utomhus även under de kalla årstiderna. Resultatet har varit att jag alltid fryser från oktober till mars. Not anymore. Sen jag upptäckte Igor Sport på Götgatan har vintern blivit min vän! Urbra utbud, låga priser och hjälpsam personal. Det här är en toppenbutik! Vad gör det mig att täckjackorna är från förra säsongen - det var ju lika kallt då.
  • 4 omdömen
    johan a
    johan a: Lite otrevlig personal. Speciellt den tjocka. Dock bra utbud samt relativt bra priser.
  • Jennifer B
    Jennifer B: Fantastiskt bra lunchställe! Underbara lokaler, riktigt god och prisvärd mat (mellan 90 - 100 kr för väl tilltagen portion ink bröd, fräsch sallad o kaffe som serveras vid borden alltihop) och framförallt grymt bra service (råka tappa din servett på golvet och en servitör en på nån sekund framme och ger dig en ny!)
  • Magnus B
    Magnus B: Med långa armar och bred bringa. Då har man inte lätt att hitta skjortor av typen slim fit som är så modernt dessa dagar. Tills jag hittade in till Shirt Factory på Götgatan. Och killen som jobbar där behandlar sina kunder med den i det närmaste perfekta balansen mellan skräddare och bror. Skjortornas färgrikedom påminner om plockgodis man hittar i sötare butiker. I am keep coming back.
  • 3 omdömen
    Nichlas S
    Nichlas S: Beställde ett par mc-jeans av företaget. Dom hade inte den färg jag ville ha så dom frågade om jag kunde tänka mig ett par andra vilket jag gick med på att testa. När jag fick jeansen var dom två storlekar för stora trots att jag hade använt deras storleksguide. När jag ville byta brallorna sa dom att dom kunde sy om dom vilket jag INTE ville. Jag skickade tillbaka dom och efter två veckor fick jag tillbaka dom... Insydda och uppsydda... dom såg fördjävliga ut... som pösiga chinos. Så jag ville häva köpet vilket dom sa att jag inte kunde göra då de 14 dagarna hade passerat efter att jag hade fått jeansen första gången... Men dom kunde ta tillbaka dom mot en avgift på 700:- för deras utgifter med att sy om dom, vilket jag inte hade bett om och tydligt sagt nej till. Så nu är företaget anmält till ARN (allmänna reklamations nämnden)... Köp inget från Mo´cycle's websida om ni inte vill tvingas betala för tjänster ni inte har bett om.
    Anna W
    Anna W: En kul och mysig liten butik där alla kan hitta något snyggt!Bra utbud av spännande märken och coola smycken. Min kompis sydde dessutom upp sin brudklänning där och blev helnöjd!
    Erika J
    Erika J: Här skall Twist & Tango-kläder inhandlas! Hjälpsamma och glada tjejer, ljus och fin butik, bra ordning.
    Aron S
    Aron S: Bra utbud och gediget engagemang
  • Driver du klädbutik i Södermalm?

• 3 omdömen
    Johan Fredrik L
    Johan Fredrik L: Bra service, dock minimalt och dåligt utbud, rekommenderar hellre MQ drottninggatan eller Sturegallerian om man vill ha ett bättre utbud.