Mäklare in Mölndal

7 reviewed mäklare in Mölndal municipality

• Fastighetsbyrån Mölndal

2,186 opinions
    Välkommen till Fastighetsbyrån och Mölndal! Vi har nyheterna om dina boendemöjligheter här. Kontakta oss så tar vi hand om affären.
    Petra B
    Petra B: Fantastisk kille! Trygg och tydlig och gjorde det hela till en enkel affär. Kommer absolut att anlita Shad vid nästa bostads sälj/köp. Stort TACK Shad!
  • Driver du mäklarfirma i Mölndal?

• 1,255 opinions
    Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Mölndal! Här hittar du boenden nära storstan men ändå i lugna områden. Kontakta oss så guidar vi dig genom affären.
    Karolina B
    Karolina B: Jenny var proffsig och trevlig. Svarade alltid på mail och sms på frågor man skickat. Väldigt hjälpsam! Sen tycker jag att det är en orimligt dyr mäklarkostnad med tanke på att jag varken hade annons, fotografering eller någon riktig visning.
  • HusmanHagberg Mölndal

442 opinions
    Välkommen till HusmanHagberg och Mölndal! Vi hjälper dig gärna med din bostadsaffär.
    Sabina S
    Sabina S: Petter lyssnar på vad man säger och ger verkligen 100% på att hjälpa en att hitta rätt köpare. Fantastiskt bemötande och exceptionellt engagemang! Rekommenderar att ni anlitar honom.
  • Helins Mäklarbyrå

399 opinions
    Kom förbi på en kopp kaffe så tar vi reda på hur vi kan bistå dig i din nästa bostadsaffär!
    Hamed A
    Hamed A: Hi I bought an apartment at Olshammarsgatan 8 and I been very lucky to meet Lars-Åke Helin as a broker . He made everything fast and easy to finish the deal and that was very important for me. Thank you so much 😊
  • 213 opinions
    Alex H
    Alex H: Lägenhetsköp i Mölndal. Allting fungerade mycket bra och mycket proffsig mäklare.
  • 1 opinion
    Björn O
    Björn O: Fastighetsmäklaren Christian Mogren på www.bocirkeln.se är kanonbra.
  • Driver du mäklarfirma i Mölndal?

Show page: