Mycket kunning och härlig person!
Fastighetsbyrån Mölndal
Vi på Fastighetsbyrån förmedlar var fjärde bostad här i Mölndals kommun. Därför är vi väl uppdaterade när det kommer till bostadsmarknaden. Dessutom är vi välutbildade och engagerade mäklare som alltid arbetar målmedvetet för att din affär ska bli så bra som möjligt. Vi har koll på hela området. Vare sig du vill bo i Krokslätt,...
2186 omdömen om Fastighetsbyrån Mölndal
Sedan starten hos Reco 2013
Med Shad som mäklare kände vi oss mycket trygga genom hela processen för vårt första bostadsköp. Med sitt professionella och vänliga bemötande gjorde han att vi kände ett stort förtroende för honom. Han gav oss den information vi behövde inför köpet och anpassade sig efter våra behov. Vi kommer rekommendera Shad som mäklare till alla vi känner som går i säljtankar i Göteborgsområdet.
Han är bra mäklare engagerad och ambitiös. Det strulade för mig lite men han hade gott om tålamod ev hjälpte till med mitt ärende! Han är 10 av 10
Jag är mycket nöjd med Shad som mäklare. Han gav ett proffsigt bemötande och var rak och tydlig i sin kommunikation.
Vi är supernöjda med Shads insats i vår försäljning. Det har varit en tuff marknad att sälja på, men Shad kämpade på och gav aldrig upp. Han satte realistiska förväntningar och peppade oss igenom hela processen. Vi kan varmt rekommendera honom!
Lätt att ha och göra med, kändes att han representerade båda parter på ett bra sätt!
Han är trevlig och hjälpsam. Han är bäst han får 100 av 100 jag är väldigt nöjd. Bästa!!
Förtroendegivande och varsam i kontakt med mig. Gjorde ett bra intryck från första början och var lyhörd för önskemål och tankar kring försäljning. Vi fick inte vad vi önskade få lägenheten såld för men känner mig ändå nöjd med att den blev såld. Nytt kapitel i livet börjar nu. Tack för all hjälp och support på vägen.
Kunde inte gjort något bättre, fantastiskt trevlig!
Proffsig, trevlig och ihärdig. Gav inte upp och till slut fick vi det sålt!
Mycket nöjd med Shad som mäklare! Han är lugn, tålmodig och tillmötesgående. Han guidade oss genom hela processen, svarade på alla våra frågor samt hade en tydlig plan för vår försäljning av bostad. Kan varmt rekommendera Shad till andra som ska sälja sin bostad!
Mycket trevlig och sakkunnig mäklare.
Henrik är kunnig, effektiv och trevlig och han har tagit oss igenom varje steg i försäljningen på ett tydligt sätt.
Shad lotsade oss igenom den här bostadsaffären på ett tryggt, proffsigt och effektivt sätt. Han håller vad han lovar och jobbar effektivt. Allt flöt på fantastiskt och bostaden såldes snabbare än vi trodde var möjligt! Den bästa mäklare jag har haft kontakt med!
Jag fick fantastisk hjälp av Shad när jag köpte min lägenhet. Han hjälpte oss att boka en förhandsvisning och var väldigt engagerad genom hela processen. Allt gick smidigt, tydligt och professionellt. Jag kan verkligen rekommendera honom.
Mats var serviceminded och tillmötesgående.
Shad har ett förtroendeingivande sätt och uppfattas som punktlig, korrekt och pålitlig. Hade svar på våra frågor och de han inte kunde svara på direkt tog han reda på och återkom asap. Grym kille!
Henrik är kunnig och duktig på att förklara hur en bostadsaffär går till. Han såg och lyfte fram det vi tyckte var viktigt med vårat hus. Han hjälpte oss att göra ett upplägg från besiktning, fotografering och styling till att få en snabb och smidig affär som avslutades över förväntan. Vi kan varmt rekommendera Henrik.
Vi har fått mycket bra hjälp med försäljningen, samt när vi letat annat boende. Mycket engagerad och bra kommunikation.
Kunnig, engagerad, lyhörd, ärlig, förstående. Helt enkelt en fantastisk mäklare.
Lösningsorienterad och snabb att återkoppla!
Trevlig och kunnig. Lätt att ha att göra med
Trygg, lugn och tillmötesgående. Så beskriver jag Shad. Han var stöttande i ett mycket stort och viktigt beslut för mig! Tack för det! Johan
Fantastisk kille! Trygg och tydlig och gjorde det hela till en enkel affär. Kommer absolut att anlita Shad vid nästa bostads sälj/köp. Stort TACK Shad!
Mycket trevlig och tillmötesgående. Väldigt enkel att ha att göra med. Supernöjd!
Hej. Tack så mycket och tack detsamma!
Mäklare som lyssnar av, lättsam. Känns att alla frågor har ett svar och återkopplas snabbt.
Jag har både köpt och sålt lägenhet via Mats. Processen har varit smidig och känts väldigt enkel med Mats som mäklare. Mats är närvarande i processen både vid köp och sälj och signalerar förtroende och genuinitet. Det skulle jag säga är Mats "starkaste kort" - att han är uppriktig och naturlig i sin sälj/mäklarroll. Tack Mats.
Erfaren, kunnig, uppmärksam, lyhörd. Det har känts tryggt att Henrik Lindgre’n har varit vår mäklare.
Proffsig o inlyssnande. Får saker gjort. Klanderfritt.
Det vi har mött P Teply hitintills har varit vederhäftigt och mycket bra.
Tack så mycket Åke, kul att du är nöjd.
Rak och ärlig, snabb på att svara och hjälpsam
Jennie har varit väldigt bra under hela processen , lugn och saklig🙂
Jag är verkligen jättenöjd! otroligt professionell, tydlig och engagerad genom hela processen. Lägenheten såldes snabbt och allt kändes tryggt och smidigt från start till mål. Kan varmt rekommenderas!
I det stora hela mycket nöjda. Mats svarar snabbt och bra när man har funderingar.
Trevlig rak och ärlig. Bra mäklare som var lätt att prata med.
Mycket trevlig och tillmötesgående
I had a great experience with Fastighetsbyrån and was very satisfied with my broker, Shad, who handled my case. He was patient and completely transparent, which made the whole process straightforward and pleasant.
Teamet runt han var hjälpsamma och proffs på sitt jobb.
Jag tycker han var proffsig och hjälpsam.
Kristian är en bra mäklare som hjälpte oss med en smidig affär. Han var behjälplig vid frågor till besiktningsmannen och även mån om att vi skulle kunna vända oss till honom vid andra frågor/problem.
Snabb återkoppling, trevlig och gjorde det han sa att han skulle och NÄR han skulle. Tog kontakt med potentiella köpare och drev försäljningen framåt
Kristian hörde av sig om en fastighet som passade mig och min sambo perfekt. Redan samma vecka gick vi på visningen och vi bestämde oss för att vi skulle köpa huset. Det var vårat första husköp och Kristian guidade oss genom hela processen och alla dess steg. Det uppstog enstaka problem gällande fastigheten på vägen men med god kommunikation mellan oss, Kristian och säljaren så kom vi smidigt fram till en lösning som passade alla. Nu har vi köpt vårat första hus med riktigt bra hjälp från Kristian och väntar bara på inflyttning.
Jo, det blev en utmaning att få ihop pusselbitarna och jag otroligt glad att vi fick ihop det och att ni snart kan flytta in i ert drömhus efter en tids letande. Jag önskar er stort lycka till med ert nya boende.
Vi upplevde Shad som kunnig och serviceinriktad. Han var snabb i återkopplingar och kom med bra tips på hur vi skulle göra.
Trygg, återkopplar och får saker gjort.
Jag har tyvärr bara haft kontakt med Shad på telefon. Så kan inte prata om personlig kontakt men kontakten per telefon har varit mycket bra och givande.
Shad är välkomnande som person! Han har kunnighet, lyhördhet, ödmjukhet och stort intresse för kunden. Han kommunicerar lagom mycket för att skapa trygghet. Helt enkelt flexibel och mycket enkel att ha att göra med.
Tillgänglig och påläst, svarade på alla frågor. Gav en väldigt bra service och gjorde bostadsköpet enkelt och problemfritt med en trygghet som kund.
Har haft flera uppdrag för mig. Den bäste!!
Väldigt trevlig och bra mäklare som snabbt kunde få till en besiktning av lägenheten innan vi skrev kontraktet!
Trevlig och pålitlig mäklare, rekommenderas.