Nima was extremely kind throughout the entire process, even taking the time to go through the contract in English to make sure I fully understood everything. He explained each step very clearly, from the down payment procedure, to the housing association approval, and all the steps that follow. I truly appreciated his professionalism and support.
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Mölndal! Här i Mölndal i Göteborgstrakten kan du hitta ett boende nära storstadsliv men omgivet av fina omgivningar som slott och skogar. Vi fastighetsmäklare på kontoret känner till området mycket väl och kan erbjuda dig en tjänst som är skräddarsydd efter dina behov och dina önskemål....
1255 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Sedan starten hos Reco 2016
Vi är väldigt nöjda med samarbete med Nima Mohammadi som mäklare. Mycket professionell, tillgänglig och hjälpsam. Vi kan varmt rekommendera honom.
Förtroendegivande. Kändes tryggt genom hela köpprocessen. Skulle jag någongång ha behov eller behövt rekommendera en mäklare så hade jag valt henne!
Väldigt bra och trevlig mäklare. Rekommenderar starkt
Nima was extremely helpful and efficient with the sale of our apartment. He explained the process very well and communicated clearly and promptly during each step.
Lite stressigt förfarande men överlag väldigt bra
Trevligt bemötande och visade alla utrymmen, såsom förråd m.m, vilket inte alla mäklare gör. Visste vad hon pratade om och vi kände förtroende för henne.
Köpte en bostad som Jenny förmedlade! Supertrevlig. Vi hade en del frågor och tveksamheter gällande området. Jenny gjorde sitt bästa och hade fulla förståelse för att vi ville kolla upp allt innan kontraktsskrivning. Tipsade oss om vem vi kunde höra av oss till osv. Vid framtida bostadsförsäljning skulle vi absolut anlita Jenny som vår mäklare!
Vi tog in Nima då vi stod och stampade med våran förra mäklare. Vi fick en super tydlig bild över hur Nima jobbar och kände oss väldigt trygga i hans händer och kände att han lyssnade på våran önskemål! Rekommenderar stark till alla som skall sälja att kontakta Nima och vi kommer använda honom i framtiden.
Jenny var väldigt tillmötesgående under resans gång, uppdaterade mej med jämna mellanrum hur status var ang försäljningen. Förstående hur jag ville att affären skulle skötas. Fick stort förtroende vid första mötet vilket är viktigt för mej. Mycket gott omdöme om vilka köpare som var aktuella.
Hon hittade rätt köpare till min lägenhet på mindre än 24 timmar!
Jag tycker jag har fått ett väldigt bra bemötande av Jenny, och hon har svarat på mina många frågor och förklarat de aspekter som jag inte har koll på.
Vår sons mäklare som har funnit Jenny trevlig, tillmötesgående och professionell. Så upplevde även vi föräldrar i vårt möte.
Jenny har skött sig ypperligt och varit hjälp och stöd hela vägen. Kan verkligen rekommendera henne! Tack!
Jag upplever att Jenny har skött sitt uppdrag jättebra. Hon har lämnat information när sådan funnits att lämna. Hon har varit hjälpsam och professionell och haft ett gott bemötande.
Jenny var proffsig och trevlig. Svarade alltid på mail och sms på frågor man skickat. Väldigt hjälpsam! Sen tycker jag att det är en orimligt dyr mäklarkostnad med tanke på att jag varken hade annons, fotografering eller någon riktig visning.
Hej Karolina! Tusen tack för fina ord, det värmer verkligen! Kan förstå din känsla vad gäller kostnaden. Däremot är arvodet satt för att täcka hela processen och allt arbete runt omkring, även när försäljning sker utan traditionell visning eller publicerad annons. Ibland går försäljningarna lyckligtvis fortare än väntat, men målet är alltid en trygg försäljning och en totalaffär med gott resultat! Tack igen för förtroendet och för ett gott samarbete Önskar dig stort lycka till med nya boendet!
Jenny var bra, trevlig och lyhörd inför våra önskemål.
Vi hjälpte vår son med lite pengar till insatsen. Det var alltså vår son som träffade Jenny. Hon kollade att ”vi var vi” och ville ha en digital signatur. Därför finns vi i Reco. Vår enda kontakt med Jenny var via sms. Hon skrev väldigt trevligt och sonen tyckte om henne.
Jenny var uppmärksam, lyhörd och trevlig, bra att ha att göra med.
Supernöjd är jag med Anders som mäklare, han lyssnar och hör helheten. Anders är engagerad och proffesionell, han hade bra lösningar på alla mina funderingar kring försälningen. Anders behärskar konsten att sälja när marknaden är tuff och bostäder är svårsålda, utan att undervärdera. Jag rekomenderar honom starkt!
Nima is very helpful. He provided me with useful information and ensure a smooth communication with the sellers. He gave detailed guidance when signing documents and explained everything in detail. It was very helpful for me as a foreigner in Sweden. Highly appreciated.
Vi fick förtroende av Nima för en försäljningen av vår bostad och kunde inte vara mer nöjda med resultatet. Från första mötet till avslutad affär visade han engagemang, professionell och ett genuint intresse för vårt bästa.
The entire process was conducted seamlessly. Nima demonstrated extensive knowledge and was able to address all of our questions. Overall, it was a satisfactory experience.
Nima lyssnade in på mina behov och önskelmål och levererade en smidig och välkommunicerad affär, han har väldigt god lokalkännedom och håller en fullt uppdaterad - både som köpare och säljare!
Vi är mycket nöjda med Nima. Trevligt bemötande, lätt att få kontakt med, kunnig, bra rådgivning och engagerad. Rekommenderar verkligen!
Jättebra, fick bra återkoppling från Anders höll oss uppdaterade hela tiden
Han var tillmötesgående, men det gick lite för fort i början, blev stressad. Han lyssnade på våra synpunkter och åtgärdade dessa. Han var nåbar o återkopplade för det mesta snabbt, men ibland dröjde återkopplingen när det drog ut på visningarna.Han var optimistisk o uppmuntrande m "stylingen".
väldigt professionellt.. kan verkligen sitt jobb.. extremt nöjd!!
Väldigt trevligt bemötande både under visning och vid vidare kontakt efteråt. Vi upplevde Sofia som ärlig och hjälpsam vid funderingar kring husköpet.
Otroligt genuin och professionell
Trevlig, hjälpsam och flexibel. Varit ett nöje att ha Nima som mäklare.
Nima har varit en fantastisk kontakt i vårt lägenhetsköp. Rekommenderas starkt!
Bra! Var till god hjälp och kändes naturligt hjälpsam. Vi är mycket nöjda. :)
En bra mäklare är professionell, lyhörd och påläst. Hen kommunicerar tydligt, har god lokalkännedom och arbetar aktivt för bästa resultat för kunden.
Vi blev bemötta på ett öppet, lugnt och glatt sätt på visningen. Mäklaren levde upp till förväntningarna vi hade denna stund. En trevlig, lugn och hjälpsam mäklare på många sätt genom processen. Hade en snabb och bra kommunikation och vi är nöjda med Jenny som mäklare vid bostadsköpet.
tydlig kommunikation, trevlig bemötande, hade mycket bra koll på läget och hjälpte till varje steg, även när hon var på semester
Ulrika är kunnig, tydlig och väldigt professionell. Hon tar sitt uppdrag som mäklare på största allvar och återkopplar snabbt vid frågor och funderingar. Hon gav oss en stor trygghet genom hela vår bostadsaffär. Rekommenderar varmt.
Den kontakt med Anders i olika frågor, angående försäljningen, har varit helt ok.
Hjälpsam, tar reda på det man frågar. Engagerad i sitt arbete. Skulle absolut köpa/sälja med dig som mäklare ige.
Lugnt och trevligt bemötande. Svarade snabbt på alla våra frågor. Ingen stress. Vi kände oss trygga!
Bra kommunikation, lätt att få svar från, tillgänglig och engagerad
Tydlig, effektiv, lätt tillgänglig och förstående för kundens behov. Riktigt proffs!
Kunnig och professionell mäklare. Alltid kontaktbar. Rekommenderas starkt av oss.10/10.
Jag är väldigt nöjd med Nima! Jätte bra bemötande, det märks att gör sitt bästa, förklarar på ett bra sätt och jag känner mig trygg i att ställa alla frågor jag har så ”ingen fråga är för dum”. Nima har hjälpt till med väldigt mycket och jag skulle starkt rekommendera han!
Nima gjorde vårt första bostadsköp tryggt och enkelt. Professionell, tillgänglig och trevlig! Rekommenderar :)
Trevligt bemötande, lätt att nå och var engagerad under hela köpeprocessen att det kändes för påstridigt.
Lyhörd och informativ. Rekommenderar!
Vi är så glada att vi valde Nima när vi skulle sälja vår lägenhet. Han har funnits där 24/7 genom hela processen! Vi kunde inte varit mer nöjda.
Trevligt bemötande och bra med både köpare och mig mig som säljare. Förklarade tydligt vad som stod i kontraktet så att alla förstod vad dom innebar.
Professionell och engagerad, vi är jättenöjda med Sofia.