Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Mölndal

Ulrika Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 29 omdömen med ett betyg på 4.8. Ulrika Larsson har haft 2 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

29 omdömen om Ulrika Larsson

Sedan starten hos Reco 2017
  • sålde sitt hus med hjälp av Ulrika Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
    • Kållered
    2021-10-30 Verifierad kund
    Utmärkt service, engagemang och kunskap
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Ulrika Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
    • Kållered
    2021-10-30 Verifierad kund
    vänlig och villig att hjälpa till med alla frågor eller ärenden angående köp av huset. Vi är jättenöjda med ulrika.
    • Krokslätt/Fredriksdal
    2021-06-04 Verifierad kund
    Bra snabb och kunnig. Trevlig samt mycket bra kundfokus
    Gilla
  • sålde en tomt med hjälp av Ulrika Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
    • Toltorpsdalen
    2021-04-25 Verifierad kund
    Jag ber om ursäkt för sent svar. Jag är urusel på att läsa min privata mail - såg mailet idag.

Ulrika har hjälpt mig med att sälja en tomt.

Jag har blivit mycket professionellt bemött och fått hjälp och svar på alla mina frågor som jag haft både innan och under försäljningen. Jag har känt mig trygg med Ulrika som mäklare.

Jag förväntade mig att försäljningen skulle dra ut på tiden och hade ingen förhoppning om att få sålt till utgångspriset. Istället gick försäljningen väldigt fort och slutsumman blev mycket högre än jag förväntat mig.

Jag är mycket nöjd med att den hjälp jag fått av Ulrika och idag mycket glad för att jag valde Svensk fastighetsförmedling som mäklare till försäljningen av min tomt.
    • Espås
    2020-11-30 Verifierad kund
    Vi sålde vår villa i Dvärred och vi fick fantastisk hjälp av Ulrika med tillvägagångsätt och alla papper samt vilken turordning de olika momenten skulle genomföras. Ulrika är en mycket påläst och säker person att diskutera med. Märktes att Ulrika varit med ett tag och vi litade på henne totalt. Under slutskedet av försäljningen hade Ulrika tyvärr semester, men hon skickade en lika pålitlig ersättare som hjälpte oss att föra försäljningen i hamn. tack för ditt tålamod och kunnighet. Vi önskar dig en fortsatt lyckad framtid som mäklare. Mvh Lars och Marianne
    • Lindome
    2020-08-02 Verifierad kund
    Sålt en villa. Ulrika har från början gett ett stabilt intryck. Hon har visat genuint intresse och är kompetent inom sitt område. Hon har alltid ställt upp och återkopplat till mig, även på tider utanför kontorstid och på semestern.
    Ulrika har införlivat mina förväntningar på en mäklare och jag skulle varmt rekommendera henne för någon som ska sälja sin bostad.
    • Hulelyckan
    2020-06-14 Verifierad kund
    Ulrika har skött uppdraget bra och har haft bra känsla för att bedöma kunderna.
    • Lindome
    2020-02-05 Verifierad kund
    Vi sålde vårt hus men hjälp av Ulrika Larsson.
    Hon kändes kunnig, trygg och pålitlig.
    Ulrika återkopplade och fanns till hands för frågor och funderingar även på dygnets udda tider.
    Vid ny försäljning skulle vi inte tveka att anlita henne igen.
    • Krokslätt
    2020-01-23 Verifierad kund
    Ulrika har hjälpt oss sälja vårt hus på Fredsgatan 10 i Mölndal. Vi är väldigt nöjda med hennes professionella och samtidigt trevliga sätt. Rekommenderar henne gärna.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
    • Broslätt
    2020-01-03 Verifierad kund
    Köpt en nyproducerad lägenhet.
    Ulrika var trevlig och tillmötesgående.