Ulrika Larsson

Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
4.8
Affärer senaste året

Ulrika Larsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Mölndal

Ulrika Larsson har varit registrerad mäklare sedan 2001-06. Ulrika Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 56 omdömen med ett betyg på 4.8. Ulrika Larsson har haft 31 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

56 omdömen om Ulrika Larsson

Sedan starten hos Reco 2017
Åsa M
Köpte sitt hus med hjälp av Ulrika Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Mölndal

Jag upplever Ulrika som trevlig, varm, pedagogisk och professionell. Vänlig och mån om att alla hänger med, tydlig och bra på sitt jobb. Rekommenderar henne!

Berit C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Mölndal

Hon kändes Kunnig och gav ett ärligt och professionellt intryck. Vi är nöjda

Andrine N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Mölndal

Hon har varit tillmötesgående, vänlig och tagit sig tid att förklara processen för mig, en förstagångsköpare. Jag rekommenderar varmt Ulrikas tjänster!

Erik W
Pedagogen Park

Väldigt nöjd med Ulrika! Min försäljning var smidig och hon var alltid tillgänglig.

Giuseppe L
Mölndal

Det var absolut väldigt bra! Good, kind and welcoming.

Igors T
Mölndal

Uppskattade verkligen den noggranna genomgången av kontraktet och det trevliga bemötandet.

Joakim E
Mölndal

Snabb återkoppling, tydlig kommunikation och väldigt bra genomförd affär.

Johan S
Kållered

Förtroendegivande. Kändes tryggt genom hela köpprocessen. Skulle jag någongång ha behov eller behövt rekommendera en mäklare så hade jag valt henne!

Ulrika E
Pedagogen Park

Trevligt bemötande och visade alla utrymmen, såsom förråd m.m, vilket inte alla mäklare gör. Visste vad hon pratade om och vi kände förtroende för henne.

Henric B
Lindome

Ulrika är kunnig, tydlig och väldigt professionell. Hon tar sitt uppdrag som mäklare på största allvar och återkopplar snabbt vid frågor och funderingar. Hon gav oss en stor trygghet genom hela vår bostadsaffär. Rekommenderar varmt.