Jennifer Ahlborg

Jennifer Ahlborg

Jennifer Ahlborg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Mölndal

Jennifer Ahlborg har varit registrerad mäklare sedan 2025-12. Jennifer Ahlborg har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-04 och har fått 9 omdömen med ett betyg på 5.0. Jennifer Ahlborg har haft 9 försäljningar sen 2025-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-08 - 2026-07

9 omdömen om Jennifer Ahlborg

Sedan starten hos Reco 2026
Fanny J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jennifer Ahlborg en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Mölndal

Jennifer har varit lätt att nå under hela processen och bemötandet har varit kanon! Kan varmt rekommendera!

Micael P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jennifer Ahlborg en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Mölndal

Vi kunde inte vara mer nöjda med valet av Jennifer som mäklare! Redan vid det första mötet fick vi ett starkt förtroende för henne tack vare att hon är påläst och har god kompetens inom området. Hon har genom hela processen bjudit på en öppen och trygg dialog, och dessutom gett oss ovärderliga tips och stöd inför vårt kommande husköp. Vi rekommenderar henne varmt till alla som går i säljtankar!

Emily P
Mölndal

Jennifer är så duktig, snäll och tålamod. Hon svarar direkt, har bra strategi och alltid hjälper till! Tack Jennifer! 🙂

Melinda O
Mölndal

Min man hade kontakten med Jennifer. Enligt honom gick allting alldeles utmärkt.

Alva S
Mölndal

Jennifer är en riktigt grym mäklare.

Linus O
Mölndal

Mycket hjälpsam och professionell mäklare.

André S
Kållered

Lätt att kommunicera med och professionellt bemötande. Blev en smidig och flexibel process.

Ann-Britt N
Broslätt

Trevlig, omtänksam och proffsig både mot oss som köpare och säljaren.

Mikael N
Broslätt

Trevlig och kompetent, vill både köpare och säljare det bästa.