Jenny Blomgren

Jenny Blomgren

Jenny Blomgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Mölndal

Jenny Blomgren har varit registrerad mäklare sedan 2023-07. Jenny Blomgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 94 omdömen med ett betyg på 4.8. Jenny Blomgren har haft 30 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

94 omdömen om Jenny Blomgren

Sedan starten hos Reco 2023
Fanny S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jenny Blomgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Mölndal

Jenny Blomgren är en väldigt professionell, driven och engagerad mäklare.

Christer F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Blomgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Mölndal

Vänlig. Bra säljare. Verkar som hon vet vad hon talar om. Mycket nöjd.

Carina F
Mölndal

Professionell, vänlig, kunnig och tålmodig med oss som köpare.

Rickard M
Sålde sitt hus med hjälp av Jenny Blomgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Mölndal

Trevligt bemötande och lätt att få tag på samt informerade kontinuerligt om processen. Blev en mycket snabb affär med en spekulant som vi kom överens med om pris och tillträde.

Susann A
Mölndal

Jättetrevlig och alltid positiv! Pålitlig och punktlig. Väldigt bra på att kommunicera ex efter visningar. Det är nogon som jag varmt rekommenderar till mina bästa vänner!

Maja E
Mölndal

Jenny är supertrevlig och ödmjuk, snabb i svar och en toppenbra mäklare!

Julia S
Mölndal

Vi är så nöjda med Jenny och rekommenderar henne till alla. Varmt bemötande och otroligt proffsig. En väldigt smidig process och bra råd från början till slut. Stort tack!

Petra M
Kållered

Jenny är grymt duktig och trevlig. Återkopplade hela tiden, snabba svar alltid tillgänglig och mycket tålamod. Rekomenderar henne starkt!

Andreas O
Köpte sitt hus med hjälp av Jenny Blomgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Mölndal

Snabb och smidig process, trevlig bemötande och förtroendeingivande kunskap

Jenny G
Mölndal

Trevlig, saklig och kunnig. Bra och snabb respons och behjälplig under vår bostadsaffär.