Anders Lundgren

Anders Lundgren

Anders Lundgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Mölndal

Anders Lundgren har varit registrerad mäklare sedan 2006-06. Anders Lundgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 109 omdömen med ett betyg på 4.9. Anders Lundgren har haft 19 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

109 omdömen om Anders Lundgren

Sedan starten hos Reco 2016
Torbjörn H
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Greggered Ranered

Lugn metodisk och trevlig. Noggrann och tydlig.

Ing-Britt R
Greggered Ranered

Anders Lundgren är trevlig, kunnig och trygg att ha att göra med. Han guidade oss fint genom både visning och frågor som uppstod längst vägen till kontrakt.

Tomas E
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Kållered

Fick ett bra bemötande från första början och Anders levde upp till de förväntningarna som jag önskar av en fastighetsmäklare. Tydlig och väldigt bra återkoppling.

Phebe Gayed Adly S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Mölndal

Han är en hjälpsam och välkomnade person på bästa sätt som bryr sig om varje detalj.

Jonas M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Lundgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Mölndal

Trevlig och tillmötesgående bemötning av en glad och sakkunnig mäklare. Totalt sett över alla mina förväntningar på vad jag hade förväntat mig när jag tänkte ta kontakt med en mäklare, och hela Anders inlevelse, tilvägagångsätt och hjälp med tips på praktiska lösningar inför visning mm gör hela min upplevelse till ett rent nöje. Helt klart fantastiskt trivsamt samarbete.

Yaakov D
Mölndal

Anders är trevlig och mycket kunnig. Är helnöjd på alla sätt och vis.

Mats B
Lindome

proffsigt och korrekt bemötande, kan absolut rekommenderas.

Marie-Louise S

fantastisk.kompetent.tervligt bemötande.hjälpsam

Mikael A
Lindome

Kanonbra bemötande, raka besked, snabba och korrekta svar.

Gunnar H
Kållered

Proffesionellt agerande rakt igenom !