Målare in Årsta

6 reviewed målare in Årsta, Stockholm

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Målare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Jobryan Bygg AB

Verifierat företag
    175 opinions
    Jobryan Bygg AB är ditt självklara val för badrumsrenovering. Anlita oss, vi lovar genomgående kvalitet!
    Tomas A
    Tomas A: Andra gången vi anlitar Jobryan Bygg AB tjänster. Vi är mycket nöjda med deras utförda arbete. Denna gång var det en badrumsrenovering.
  • Driver du målerifirma i Årsta?

• 120 opinions
    Vi är ett familjeföretag som hjälper dig med allt inom måleri. Kontakta oss för en fri konsultation!
    Jöns Rasmus N
    Jöns Rasmus N: Målning i samband med renovering. Både utvändigt och invändigt.
  • O.Nybergs Måleri AB

Verifierat företag
    40 opinions
    Certifierade och duktiga målare - Snyggt, kvalitativt och hållbart!
    Maria B
    Maria B: Trevliga att ha att göra med. Väldigt fint resultat.
  • Vi lägger, slipar och lagar parkettgolv i Stockholm och hela Sverige. Även renovering, målning, snickeri och mer. Kontakta oss för offert och fast slutpris på ditt projekt!
    Lilianne Josefin B
    Lilianne Josefin B: Vilken överraskning att komma in i lägenheten och se golvet efter slipning Wow! Golvet hade en hel del svarta fläckar tidigare men det hade dom lyckats få bort. Mycket trevlig personal som kom vid överenskommen tid . Kan verkligen rekommenderas. Lilianne Boij
  • Michelle S
    Michelle S: Snabbt och billigt, men lite stressade och slarvade en del. Vissa saker upptäckte vi i tid, så de hann fixa till innan de packat ihop. Skulle kanske överväga att anlita dem igen.
  • Driver du målerifirma i Årsta?

• Manges B
    Manges B: Dom svarade direkt ! Och väldigt trevligt bemötande. Jag har både anlitat deras riv killar som gjorde allt jag bad dom om . Och hyrde även maskiner av dom , snabb leverans och även snabba på att hämta när det va färdigt . Har även köpt Bigg bags av dom. Och självklart hämtar dom dom med snabb återkoppling. 👍💪🙏
Show page: