Ya C:
Vi är mycket nöjda med det utförda arbetet och servicen som vi fick från Entreo Entreprenad.
Kommer definitivt att anlita dem igen för framtida uppdrag.
Välkommen till Eklöws Byggteam - Vi utför allt från mindre renoveringar till större husbyggen, såväl som plattsättning som mattläggning.
Hans Peter L:
Mycket bra genomfört med goda idéer och ett mycket gott kvalitativt utfört arbete och i tid
Genomgående trevliga och sociala medarbetare som uppfyller alla våra önskemål på att finna bra och snygga lösningar. Dessutom mycket bra på att städa upp på arbetsplatsen! Vilket vi uppskattar.
Mycket nöjda men kanske inte billigast...
Men hellre 100% kvalitet än ett lägsta pris!
Använder mycket gärna Eklöws igen
Hans-Peter
NILS TONY N:
Hansför AB är väldigt bra att ha att göra med. Fidel med fru är vänliga och tillmötesgående. Man får en direkt en personlig bra kontakt med dem. De är hjälpsamma och tydliga på ett bra sätt. De besitter bra kunskaper som hjälper en att fatta beslut när man är osäker själv.
Välkommen till Novator Bygg AB! Av oss kan du få hjälp med allt från altanbyggen till totalentreprenader eller snickerier. Självklart har du alltid säkerhet och garanti!
Yahya Z:
Jag rekommenderar starkt Jacobson Renovering AB och deras projektledare Abdullah.
Vi anlitade dem för byggnation av tillbyggnad. Det var smidiga och väldigt noggranna med deras arbete, fantastiskt kommunikation och hjälpte oss från framtagande av ritningar till färdigställande.
Rekommenderar dem starkt 💪