Putsa fönster in Helsingborg

11 reviewed fönsterputsfirma in Helsingborg municipality

• RNFNSTR Putsat i Sverige AB

232 opinions
    Ingrid L
    Ingrid L: Hej! Vid senaste besöket kom mina två rara favoritkillar och utförde fönsterputsningen ut- och invändigt snabbt och till full belåtenhet. - Vid de första putsningarna av firman hade jag i ärlighetens namn en del att anmärka på men efter konstruktiva samtal med Ola får allt nu högsta betyg! Barncancerfonden behöver alla tillskott -stort tack! Mvh Ingrid
  • Driver du städfirma i Helsingborg?

• Maximalt Rent Fönsterputs

127 opinions
    Christer N
    Christer N: Har fått hjälp med fönsterputs 2ggr om året i ett flertal år Alltid lika trevligt Alltid nöjd efter ett perfekt utfört arbete Rekommenderas varmt
  • Max Flytt och Städ AB

240 opinions
  • 356 opinions
    Richard B
    Richard B: Duktiga killar som kunde stuva bra. Missade att få med allt p.g.a dålig info från mig. Men löste det på ett bra sätt, så att jag slapp åka långt för att lösa det. Kan verkligen rekommendera företaget! Lösningsinriktade! /Richard
  • 74 opinions
    Ulf H
    Ulf H: Snabbt och ett mycket bra jobb på fönsterna mycket nöjda
  • Smartputs Sverige AB

96 opinions
    Susanne F
    Susanne F: Alltid trevligt bemötande, bra kvalitet på jobbet. Kan klart rekommendera Smartputs.
  • Mtn Privat&företags Städ AB

49 opinions
    Frida Sofie P
    Frida Sofie P: Har haft flera olika städfirmor. Men inget har slagit det här!! Proffsigt, noggrant, otroligt ren känsla när dom varit här. Att dom dessutom är otroligt trevliga! 😊 Kommer aldrig välja någon annan. 5 utav 5 ⭐️
  • Kenth A
    Kenth A: Bra. Inget att klaga på.Ett litet men. Att kommunicera med vår städerska är svårt . Ingen klagan på hennes arbetsutförande.
  • 11 opinions
    Wenke Kristin S
    Wenke Kristin S: Mycket fint städat efter flytt 👍🙏🏼
  • 8 opinions
    Khalil A
    Khalil A: Flyttade för några dagar sedan och blev bemött på ett professionellt och vänligt sätt. Väldigt nöjd med servicen och det trevliga bemötandet. Tack för en positiv upplevelse!
  • Driver du städfirma i Helsingborg?

• 2 opinions
    Välkommen till Hemfrid i Helsingborg, vi hjälper dig med Hemstädning, Storstädning, Fönsterputs och Flyttstädning
    Jakob S
    Jakob S: Bra städning och inga problem att boka med kort varsel.
Show page: