Rehabmassage på Södermalm

• Hela Kvinnans Klinik

Verifierat företag
    242 omdömen
    Gunilla E
    Gunilla E: Jag blev bemött på ett väldigt fint sätt och över mina förväntningar. Träffade en varm och öppen kvinna som kan konsten att lyssna och inge förtroende. Ingen stress utan i lugn och ro beskrev hon allt som skulle ske på kliniken. Duktig och noggrann var hon också. Lugn och skön miljö kände jag så fort jag kom in. Var där för en bäckenbottenundersökning. Jag kan varmt rekommendera denna klinik Gunilla Eddeborn
  • Driver du rehabmassage i Södermalm?

• Agilokliniken - Slussen

Verifierat företag
    206 omdömen
    MATS B
    MATS B: Bara positiv, Madeleine är väldigt proffsig, kompetent och tillmötesgående, fick Super hjälp med Ett problem I nacken som jag hade, fick även bra hemläxa för att förebygga problem i framtiden.
  • Anne K
    Anne K: Mycket bra terapeuter och varmt mottagande.
  • 2 omdömen
    Frank Å
    Frank Å: Från första mailkontakten har det varit ett trevligt bemötande. Jag var förväntansfull efter att ha läst andras recensioner. Tom visade på stor respekt för mig och var inlyssnande. När han började massera frågade han flera gånger om jag ville ändra på något, om jag frös, om jag ville ha en kudde. Efter 90 minuter var jag helt mör och mycket nöjd. Lokalen var bra och ren. Handdukarna luktade gott och Tom var mycket sympatisk. Stort TACK
  • Driver du rehabmassage i Södermalm?