Hela Kroppen Fysiocenter Södermalm
4.4 i betyg av av
5 omdömen
Välkommen till Hela Kroppen Fysiocenter Södermalm
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag5 omdömen om Hela Kroppen Fysiocenter Södermalm
skrev om Hela Kroppen Fysioterapi Södermalm
Efter en mycket lång rehabilitering med först en fysioterapeut, sen en fysioterapeut på Capio St Göran, så träffade jag Melanie på Hela Kroppen Fysioterapi. Kombinationen pepp, stöd och utmaningar från henne har äntligen hjälpt mig framåt mot ett friskt liv. Vad skulle jag ha gjort utan henne ......
skrev om Hela Kroppen Fysioterapi Södermalm
Haft ett väldigt bra förstaupplevelse. Ska återkomma på flera besök!
skrev om Hela Kroppen Fysioterapi Södermalm
Är gravid och sökte mig hit pga av bäckenuppluckring. Kommer att komma tillbaka fler gånger. Finns tydligen mycket hjälp att få. Kunnig sjukgymnast. Proffsigt bemötande. Fräscha lokaler.
skrev om Hela Kroppen Fysioterapi Södermalm
Jag slet av ett korsband och har just börjat på rehab på detta ställe. Än så länge har dom varit fantastiska och stöttat mig jättebra. Jag blev rekommenderad denna praktik av en ortoped som jobbat med idrottsskador i 20 år.
skrev om Hela Kroppen Fysioterapi Södermalm
Jag har haft mycket besvär med en axel under många år, och varit hos en lång rad sjukgymnaster i Stockholm. Den jag varmast vill rekommendera är Hela Kroppen. När jag började gå där vände det äntligen för mig, och idag mår jag bättre än på många år. Trevliga är de också ;-)