Restaurang i Göteborg

172 rekommenderade restauranger i Göteborg kommun

Planerar du för en helkväll ute i restaurangparadiset Göteborg? Nordstaden, Vasastan eller Första Lång, i Göteborg finns det gott om olika restauranger och smaker att uppleva! På Reco.se listar vi de bäst rekommenderade och mest aktuella restaurangerna i Göteborg just nu. Vi guidar dig till bästa möjliga restaurang utifrån ditt önskemål helt enkelt. Här kan du läsa om tidigare kunders individuella erfarenheter och ta del av olika restaurangers samlade omdömen. Välkommen!

Läs mer »
  • Driver du restaurang i Göteborg?

• Kalle E
    Kalle E: väldig god mat..bra service..lagom stora portioner. rekommenderas. vad jag vet att den ligger i tredje långgatan 29.. Ni borde ändra adressen.
  • 2 omdömen
    Marie
    Marie: Underbar mat och underbar personal! Halkade in på denna turkiska restaurang av en slump när vi var i gammelstan, men nu vallfärdar vi dit varje helg för att äta deras himmelska mat.
  • 2 omdömen
    Josefina A
    Josefina A: Bästa sushin i stan, alltid superfräscht, vacker lokal, trevlig personal! Enda minus är väl att på lunchen ringlar sig den låååånga kön längs kajen (fast det går ganska snabbt ändå).... fler än jag som inte går någon annanstans längre!
  • M2

7 omdömen
    linn e
    linn e: efter en mörk passage kommer du fram till ställets pärla- den magiska innegården! härligt, avslappnat o upplagt för romantik;)
    Arash F
    Arash F: Världens bästa Sushi i hjärtat av Göteborg. De gör tonfisk så som ingen annan sushi restaurang. Bara ätit sån tonfisk som är genomskinlig i USA innan. Starkt rekommenderat!!
  • Alexander W
    Alexander W: Har kontor bredvid denna restaurang sen drygt ett år tillbaks och jag längtar varje dag tills jag får gå och handla lunchen hos dom! Dom har knappt gjort mig besviken en enda gång! Fantastiskt god lunch till ett överkomligt pris. Det är en stor restaurang och dom har väldigt mycket kunder så tips är att gå dit vid 1130 eller efter 1230 om man vill ha sittplats eller slippa stå i kö om man köper i deras avhämtningskö.
  • 8 omdömen
    Johan B
    Johan B: Ett riktigt toppenställe. Mysig lokal, hjälpsam och lyhörd personal som verkligen brinner för yrket. Första besöket för ett par veckor sedan gav definitivt mersmak.
  • dragan t
    dragan t: Har bytt ägare 2013 till ÖMANS Cafe & Grill garanterat E45 / Göteborgs bästa vägkrog med kanon bra käk välagad god svensk äkta gammaldags husmankost - luncher samt dö goda smörgåsar sallader.m.mera med bra låga humana priser /prisvärt med mycket trevlig proffsig personal "där dom har riktiga utbildade kockar i köket" rent och snyggt fräch miljö
    JOHANNA F
    JOHANNA F: Mixa-eget-salladen är fantastiskt god! Den kan jag verkligen rekommendera!
  • K
    K: Mycket god mat! Variation på (lunch)rätterna. Kan verkligen rekommendera deras vegetariska mat. Kvällsmenyn är ännu godare, dock är väl inte inredningen stans snyggaste. GP recenserade dem en gång med kommentaren "Det jobbar en mästare i köket!" Jag kan inte annat än hålla med.
  • Mathias S
    Mathias S: Förmodligens göteborgs godaste pizzor! Om inte göteborgs godaste så i varje fall kortedalas ;-) Mycket trevlig personal som gärna gör specialpizzor åt dig. Fråga efter "modopizza", mycket god!
    arvid e
    arvid e: Underbart med hembakat och trevlig personal +++++
  • Kana
    Kana: Grym husmanskost till en billig peng och väldigt bra ölutbud!
    Anders E
    Anders E: Härlig stämning och god atmosfär.
    Jassa P
    Jassa P: Otroligt goda pajer, och lasagnen är helt klart mycket väl godkänd! Inga onödiga tillsatser, och det känns hemlagat. Jättetrevlig personal!
  • Torbjörn H
    Torbjörn H: Är troligen Göteborgs finaste festvåning! Väldigt vackra lokaler och bra läge. Gott samspel i personalen i allt från garderob till kök och servering. Rekommenderas varmt för dem som planerar en tillställning utöver det vanliga.
  • Torbjörn H
    Torbjörn H: Bästa pizzerian i Lunden. Vi blir alltid nöjda här och personalen är trevlig. Generösa öppettider och snygg inredning. Vänliga hälsningar www.west-tech.se
    Natasha G
    Natasha G: Jättemysigt cafe mitt i stan! Gott om plats om man är med vagnen. Väldigt nyöppnad som vi förstår. Kommer säkert att gå dit igen!
    Jacob
    Jacob: Toppställe. Suveränt goda (och billiga) räkmackor, trevlig personal, fina målningar på väggarna, supermysig uteservering (som funkar även i regn), och ett av väldigt få ställen i Göteborg som hållit stilen genom alla år. En riktig klassiker! Rekommenderas!
  • Pelle H
    Pelle H: Bästa mexikanska köket i Göteborg, kanske tom i hela sverige? Alltid fräsch och god mat och ovanpådet suveränn personal! Bara goda erfarenheter av dem!
  • Daniel B
    Daniel B: Fantastiskt mysigt i källarvalvslokal. God mat till något högre priser men det är väl värt det.
  • L. B
    L. B: God mat, stora portioner och bra priser. Rekommenderas för både lunch och middag!
  • Driver du restaurang i Göteborg?

• Rose-Marie E
    Rose-Marie E: Bästa Kinamaten vi ätit på flera år. 3 små rätter. Supergott
1234...7

Restaurang i Göteborg

Se hela listan över rekommenderade restauranger nedan, läs rekommendationer och skriv några själv. Här hjälper vi varandra att hitta till Göteborgs trevligaste och bäst rekommenderade smultronställen. Här kan du hitta allt från bästa vegetariska restaurangen till bästa restaurangen för fisk och skaldjur, Göteborg ligger trots allt på Västkusten!

Vi hoppas att du hittar en restaurang som erbjuder det du söker och att du och ditt sällskap för en riktigt härlig tid tillsammans! Lycka till, önskar Reco.se!