Slipa golv in Haninge

7 reviewed golvslipare in Haninge municipality

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från golvslipare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Win Bygg AB

141 opinions
    CAROLINE E
    CAROLINE E: Mycket bra jobb i mitt kök. Vlad hjälpte till att byta bänkskiva och sätta dit häll och ho samt kran. Han fixade ett ugnsskåp och ugn och som bonus en matchande sockel utifrån att han lyssnade på mina funderingar. Allt blev toppenfint och jag kommer rekommendera företaget här och till vänner. Bra kommunikation med Gasinstallatör som oxå var på plats. Så nöjd!!!
  • Driver du byggfirma i Haninge?

• Renovera Badrum Stockholm AB

157 opinions
    MARITA Å
    MARITA Å: Fick hjälp med Totalrenovering av badrum och kök. Super-nöjda, instämmer med tidigare kund att Akromjon har ett inget är omöjligt inställning! Rekommenderar starkt!
  • Håkan S
    Håkan S: Arbetet var toppen och tiderna också som hålls.
  • Ypsab Bygg & Fog AB

30 opinions
    Taki Alexander C
    Taki Alexander C: Äntligen ett pålitligt och tryggt företag med kunnig projektledare som lyssnar och kommer med adekvata lösningar! Snickarna erfarna och jobbar snabbt med kvalitet! Mer än nöjd
  • GMPodesta Golv AB

10 opinions
    Parasport Sverige C
    Parasport Sverige C: Mycket nöjd med utfört arbete, bemötande och pris. Fick bra råd vid val av material/produkter, samt tips om extra tjänster så som trösklar osv. Rekommenderas varmt.
  • 5 opinions
    Christine J
    Christine J: Har använt dem vid 2 stora renoveringar. Där har de byggt kök, byggt ut badrum, flyttat väggar, platsbyggt garderob, målat, tapetserat mm. Pålitliga och duktiga hantverkare som är lätt att ha att göra med! Jag är supernöjd 😊
  • Driver du byggfirma i Haninge?

• 5 opinions
    Janna T
    Janna T: Trevlig kontakt! Ett bra genomfört arbete. Kom tom på en söndag för att få det resultat vi blev lovade! Skulle absolut rekommendera Grindclean!
Show page: