Snickeri i Stockholms län

Vill du bygga om, men känner inte riktigt att det är din grej? Tur är det väl då att det finns ett flertal snickerier i Stockholms län som alla gärna hjälper till vid ditt bygge!

Här på Reco.se kan du jämföra olika snickeriers tjänster och även se vad deras tidigare kunder tyckt om deras arbete. Vi har listat de med bäst och mest aktuella rekommendationer först för att göra det enkelt för dig att hitta ett snickeri att lita på!

På ett snickeri kan du få måttanpassade möbler eller annan inredning gjorda av en snickare. Oavsett om du vill byta ett fönster, trappräcke eller få tag i en bokhylla som passar precis bra - små som stora jobb: det finns ett snickeri i Stockholms län som kan fixa det åt dig!

Lycka till med bygget!

Solna  (3 st)
Upplands-Bro  (2 st)
Nynäshamn  (2 st)

Topp 25 snickerier i Stockholms län

• Ska du bygga om eller renovera hemma? Vi på Gaston's gör allt inom bygg, men vi är riktiga specialister på kök och köksrenovering! Varmt välkomna!
    Markus B
    Markus B: Mycket nöjd med mitt nya Marbodalkök som Gaston monterat. Gaston tog hand om allt från rivning/bortforsling av det gamla köket till monteringen av det nya inklusive lite justeringar av lägenheten (rivning av vägg, målning, elarbete etc). Proffsigt bemötande hela vägen från offertstadiet till utförandet. Rekommenderar starkt!
  • Rayisa A
    Rayisa A: Armswe AB gjorde en fantastisk helrenovering av mitt badrum i Nacka. Bemötandet jag fick var mycket professionellt och mina förväntningar uppfylldes med råge. Jag kan verkligen rekommendera Armswe AB
  • Anna A
    Anna A: De har varit noga med allt och gjorde klar arbetet i tid. De gjorde noggrant arbete och allt de lovade. Jag är nöjd med kontraktet och utfört arbete.
  • Stefan E
    Stefan E: Efter att flera företag tackat nej p.g.a. våra markförhållanden till att hjälpa oss med ett dräningsarbete, kontaktade vi Hjälper SWE AB. Arbetsledaren Ivan kom och sa att jobbet som skulle utföras var det inga problem med. Efter någon vecka fick vi en offert, väl specificerad på alla önskvärda sätt och vi tackade ja. Så tog det bara någon vecka så var arbetet i full gång. Resultatet: Vi är otroligt nöjda. Trevliga människor, professionnellt utfört arbete på alla sätt. Fakturan kom med kopior på alla utläggskvitton, helt i enlighet med vad som avtalats. Kan varmt rekommenderas!
  • Julieta L
    Julieta L: Service inriktade. Tålmodiga och gör om offert utan att ge intryck av att det det är jobbigt vilket jag uppskattade verkligen. Priset är rimligt och kvaliteten är jättebra. Det är 2:a gången jag anlitar dem och varit supernöjd bägge gångerna.
  • Bhb Bygg AB

19 omdömen
    Stefan T
    Stefan T: Vi anlitade BHB Bygg för att bygga vårt hus och är väldigt nöjda med helheten. Arbetet höll bra fart, resultatet blev fint och vi känner att vi fått mycket för pengarna. Som i alla större projekt uppstod det några utmaningar längs vägen, men tillsammans hittade vi bra lösningar och kunde gå vidare på ett konstruktivt sätt. Idag bor vi i ett välbyggt hus som vi trivs mycket bra i.
  • Mats P
    Mats P: Mycket trevliga och seriösa. Håller tider och jobbar alltid bra. Använder Oleg till allt jag önskar inom bygg och måleri.
  • CARL-PHILIP R
    CARL-PHILIP R: Vi anlitade Warmia Snickeri för en totalrenovering på vårt kontor på 180 kvadratmeter vilket inkluderade öppna upp bärande vägg, sätta upp stuckaturer, reparera väggar, måla snickerier och alla väggar. Slutresultatet blev 10/10. Prisvärd. Kommunikativa. Professionella. Och TREVLIGA. Behöver ni hjälp med snickeri och eller renovering? Tveka inte. Boka Warmia. De är billigast och bäst.
  • Olga D
    Olga D: Gör vad de ska. Nöjd helt enkelt
  • Anna Emelie J
    Anna Emelie J: Vi gjorde en mindre köksrenovering och blev väldigt nöjda med slutresultatet. JDB Bygg är pålitliga och väldigt duktiga på att kommunicera klart och tydligt. Skulle anlita igen!
  • Edres Bygg

19 omdömen
    Bessma S
    Bessma S: Hjälpsamma och lyhörda, renvoerade hela min källarplan och adderade ett badrum till det. Super njöd med arbetet som helhet!
  • Tomas W
    Tomas W: Bästa hjälpen för hela fastigheten, jag är så nöjd med allt som genomförts
  • Direktfix

18 omdömen
    Saman S
    Saman S: Jag anlitade DirektFix för montering av en köks. Och så fortsatte jag anlita de för att lägga mattor i våra två balkonger samt för att sätta upp kablar på taket för fler ljuskällor. Jag valde detta bolag av flera anledningar; - de erbjöd en offert som var väldigt rimlig i jämförelse med andra ställen. - de värnar om den svenska idrottsföreningen för unga genom att skänka pengar till bland annat basketlag. - de anställer människor som har hamnat utanför arbetsmarknaden och som behöver stöd och hjälp att komma tillbaka in igen - med schyssta löner! Karl som hjälpte oss här hemma är en riktigt trevlig, duktig, kommunikativ, professionell, lösningspåhittig och sakkunnig hantverkare. Ordet "nej" eller "det går inte" existerar inte i hans ordvokabulär. Han sätter sina kunder först - även om det ofta är på bekostnad av sig själv. Jag en perfektionist - och det är han också. Allt arbete han har utfört har gjorts med en väldig noggrannhet och kvalitet. Anders, bolagets kontakt med kunderna är också extremt trevlig, tillmötesgående, välvillig och kommunikativ. Han välkomnar kunder att kontakta honom om allt kopplat till arbete som ska/har genomförts och gör allt han kan för att avsluta ett samtal med nöjd kund. Han och jag har haft otaliga samtal när jag behövde boka in Karl för diverse arbeten och har mötts av Anders mer som en vän än som en kund. Jag har hittills anlitat många hantverkare för diverse jobb. Men jag har aldrig varit så nöjd som jag är med DirektFix. Jag har redan börjat rekommendera DirektFix för de i min omgivning. Tack för väldigt fina arbeten!
  • Jonathan R
    Jonathan R: Toppbetyg rakt igenom – Anlitade Amazing Rooms på rekommendation från en vän som nyligen renoverat köket. Det slutade med att vi under 2025 använde vi oss av Amazing Rooms för att renovera inte mindre än 3 våtrum. Två badrum och en tvättstuga, och vi är SÅ nöjda med resultatet. Mats håller vad han lovar, är noggrann och effektiv. När han blev klar hos oss fick han även renovera badrummet hemma hos mina föräldrar. Stort tack för hjälpen!
  • Alimax Bygg & Tak AB

14 omdömen
    Alimax Bygg & Tak är ett företag som erbjuder alla slags tjänster inom snickeri, målning, renovering och tak! Vi är ett team utbildade och erfarna hantverkare som gärna hjälper våra kunder med sina dr...
    Stefan P
    Stefan P: Bra kontakt med Ali som anpassade offerten enligt mina önskemål. Mycket trevlig att ha att göra med och även hantverkarna på plats var mycket trevliga! Jättefint jobb med både fönster, dörrar och taket. Anlitar dem gärna igen!
  • Mickael A
    Mickael A: Snabb, noggrann och professionell!!
  • Emilia A
    Emilia A: Trevliga och professionella, rekommenderar varmt!
  • Niklas A
    Niklas A: Trapprenoveringen i vårat radhus blev fantastiskt bra. Vi är jättenöjda. Göran kom som avtalat och löste hela renoveringen på utsatt tid. Varmaste rekommendationer
  • David L
    David L: Vi anlitade dom för att renovera vårt nya kontor. Några små missförstånd men över lag riktigt bra kommunikation. Farzad var alltid tillgänglig och tillmötesgående när vi ville ha ändringar. De tog hand om golvläggning, målning, eldragning samt byggandet av ett konferensrum. Vi är supernöjda med resultatet!
  • Svenska Fönsterkompaniet

12 omdömen
    Clas E
    Clas E: Jättebra utfört arbete i tid och till det pris som offererades och gjorde dessutom lite extra utan kostnad - kunniga och ingav förtroende direkt och var måna att bolla små beslut hela vägen - tog även bilder kontinuerligt för att visa på framdriften - kan verkligen rekommendera detta företag.
  • Mälardalens Hantverkargrupp AB

12 omdömen
    Axel A
    Axel A: Trevligt bemötande, god kontakt under jobbet men framförallt ett slutresultat som besiktningsmännen, och därmed vi, var 100% nöjda med.
  • Jan F
    Jan F: Bra kontakt från början till slut. Ledningen lyssnade till mina behov vid renoveringen av delar av mitt sommarhus och leverade anpassade lösningar. Kul med en byggare som gillar de utmaningar som reparation och renovering av en äldre fastighet innebär. Kommer säkert anlita dem igen!
  • KARIN A
    KARIN A: Vi är så nöjda med vår trall på 45 kvm! Vänliga människor som är proffs!
123456...9