Snickeri i Stockholms län

Vill du bygga om, men känner inte riktigt att det är din grej? Tur är det väl då att det finns ett flertal snickerier i Stockholms län som alla gärna hjälper till vid ditt bygge!

Här på Reco.se kan du jämföra olika snickeriers tjänster och även se vad deras tidigare kunder tyckt om deras arbete. Vi har listat de med bäst och mest aktuella rekommendationer först för att göra det enkelt för dig att hitta ett snickeri att lita på!

På ett snickeri kan du få måttanpassade möbler eller annan inredning gjorda av en snickare. Oavsett om du vill byta ett fönster, trappräcke eller få tag i en bokhylla som passar precis bra - små som stora jobb: det finns ett snickeri i Stockholms län som kan fixa det åt dig!

Lycka till med bygget!

Värmdö  (2 st)
Nynäshamn  (2 st)

Topp 25 snickerier i Stockholms län

• Nicklas J
    Nicklas J: Anlitat detta byggbolag och en av få gånger jag är TOTALNÖJD med allt! Inga småfel någonstans, hade priset varit lite billigare hade det blivit 5STAR !
  • Charlotta S
    Charlotta S: Snabbt o enkel kontakt,. Startade och i tid och blev klara 2,5 dagar vilket jag isälv inte trodde Golvläggning av ekparkett i alla rum, samt byte av golvlister.
  • Mikael S
    Mikael S: Vi anlitade H.expert Måleri för ommålning av fasaden på vårt kedjehus. Arbetet startade på utlovat datum och slutfördes på offererad tid inklusive efterbeställda tilläggsarbeten. Vi är mycket nöjda med resultatet.
  • Olof N
    Olof N: Mycket bra gubbar, stenläggning, målning och putsarbete funkade bra - inget tjafs och bra redovisning av material och arbetstid.
  • Marketta S
    Marketta S: Trevligt bemötande , levde upp till våra förväntningar . Noggrann. Vår upplevelse har varit väldigt bra . Rekommenderar verkligen R2 entreprenad . Byte av fasad och målning av kedjehus , målning av garage .
  • Lutfi G
    Lutfi G: Riktigt nöjd med arbetet efter vårt badrumsrenovering. Håller utlovad tidsplan och Abdullah är lättillgänglig.
  • Lache M
    Lache M: Hej på er. JAG tycker att han är så duktigt . Han jobbar så bra och är prick med jobb och allt .. MVH Margareta. 🙏🙏
  • Roger H
    Roger H: VI har använt oss av Rosenhill vid såväl badrumsrenovering som uterumbyggnation och förrådsisolering och vi har varit supernöjda alla gånger. Tillmötesgående, smidiga att ha att göra med. Mycket lyhörda och anpassningsbara om vi vill ändra på saker under processens gång, och kan också komma med tips och idéer som är praktiska och smidiga. Roger & Lotta
  • Krista W
    Krista W: Vi anlitade Verticales för vår badrumsrenovering i våras, vi är väldigt nöjda med resultatet. De var skickliga och noggranna i sitt arbete och vi kände oss trygga genom hela processen. Dessutom bidrog de med smarta idéer och lösningar som gjorde slutresultatet ännu bättre än vi hade tänkt oss. Planeringen kring inköp kunde ha varit något mer effektiv, men det påverkade inte slutresultatet som vi är mycket glada över. Vi kan varmt rekommendera dem till andra som går i renoveringstankar
  • Svexa Solutions AB

Verifierat företag
    5 omdömen
    Håkan W
    Håkan W: Företaget lade klinkers på garagegolvet, öppnade en genomgång från hallen till garaget och byggde en trappa ner till garagegolvet. Resultatet blev över förväntan, är jättenöjd. Tyvärr blev det en del förseningar annars hade det blivit 5 solar. Håkan
  • Lotta H
    Lotta H: Jag behövde hjälp att installera min induktionshäll av en elektriker. Akribit var både snabba med att höra av sig från första dagen jag sökte kontakt och sedan hålla kontakten, både via mejl och telefon, något jag är mycket ovan med från andra leverantörer. Jobbet blev väl utfört och vi höll en nära kontakt kring ombokade tider och ett problem som dök upp på vägen. Jag rekommenderar mycket gärna Akribit till dig och jag kommer själv kontakta dem igen när jag behöver hjälp nästa gång. Precis så här vill jag att det ska fungera när jag anlitar hjälp. Med vänlig hälsning Lotta
  • Sven Samuel N
    Sven Samuel N: Vi har lagt om taket och gjort ett nytt altantak. Vi är mycket nöjda med det utförda arbetet. Utförandet är bra gjort och de som gjorde jobbet var lyhörda och kom med bra råd efter att ha hört vad vi ville ha gjort. Det var inga problem att få extra jobb gjorda och de gjorde även jobb som vi inte påtalat och som blev en glad överraskning för oss. Vi hade inga problem kontakten med utföraren. De var alltid i tid och hörde av sig om det var problem med att passa den tid som blivit sagt. Nästa gång vi behöver något gjort så kommer vi absolut att ta kontakt igen.
  • Helena F
    Helena F: Toppen från början till slut. Kommer i tid och gör jobbet enligt plan med hög kvalitet.
  • KEVIN H
    KEVIN H: Fullblodsproffs - Letar du efter det lilla extra så har du landat rätt. IKEA i all ära men detta är hantverk. Inte för prislappen är skillnaden utan möjligheterna att få en skräddarsydd lösning till en human peng. - Extremt prisvärt och förstklassig service. Rekomenderar starkt.
  • KRISTOFER G
    KRISTOFER G: Snabb, bra pris, trevlig, duktig!
  • Alexandra V
    Alexandra V: Grymma!! Proffessionella och trevliga och duktiga!
  • Ann-Charlotte F
    Ann-Charlotte F: Skulle lägga nya trägolv och byta innerdörrar. Snabb offert, proffsig och trevlig dialog under hela arbetet. Kom i tid och städade upp varje dag. Stort kunnande och väl utfört arbete. Mycket nöjd. Kan rekommendera Bygghantverkaren.
  • MATHIAS G
    MATHIAS G: Bra arbete med dörr som nu fungerar som det ska.
  • Andreas B
    Andreas B: Duktiga hantverkare! Mycket imponerad av spacklingen. Dom behövde knappt slipa innan målningen. Helrenovering av hall och vardagsrum. .
  • Jan L
    Jan L: Fick via Elitfönster hjälp från er Axel, han var fantastisk!
  • Jesper Peter G
    Jesper Peter G: Har varit kontrollansvarig på många både stora och små projekt där Mattias varit delaktig som snickare och det är alltid ett nöje att få jobba med honom. Han bygger nybyggnationer av lösvirkes villor och gör allt i egen regi, från resning av stomme till färdigt hus med ett riktigt bra resultat. Han är en mycket duktig snickare och plattsättare vilket också syns i de byggnationer och badrum han gör. Mattias är en seriös egenföretagare som sticker ut med sin skicklighet och sitt kunnande och detta med ett glatt och trevligt bemötande.
  • Eva L
    Eva L: Vagges Bygg och Mark AB hjälpte oss att byta vindskivor på vår villa. De gjorde ett toppenjobb och var dessutom väldigt trevliga och levde verkligen upp till våra förväntningar när det kvalitet. Vi vill varmt rekommendera företaget.
  • Pontus Ö
    Pontus Ö: Mycket seriös byggfirma med duktiga hantverkare som kommer på utsatta tider, håller vad dom lovar och utför bra detaljarbeten. Och - inte minst - städar och plockar i ordning efter sig varje dag.
  • Annsofie N
    Annsofie N: Fantastisk snickare som har gjort ett jättefint arbete med platsbyggda garderober och platsbyggd bokhylla. Bra kommunikation, lätt för att diskutera olika lösningar. Om något material varit dyrt har han kollat med mig innan inköp. Tryggt och bra på alla sätt.
  • Cecilia Birgitta J
    Cecilia Birgitta J: Vi anlitade DC Renovering för en totalentreprenad gällande dränering, utgrävning av källare, installation av golvvärme i hela källaren samt badrumsrenovering i källaren. Arbetet genomfördes på ett professionellt sätt och enligt lämnad offert. Catalin och hans medarbetare jobbade stenhårt för att uppfylla våra önskningar. Vi är mer än nöjda med slutresultatet.
1...456789