Snickeri i Stockholms län

Vill du bygga om, men känner inte riktigt att det är din grej? Tur är det väl då att det finns ett flertal snickerier i Stockholms län som alla gärna hjälper till vid ditt bygge!

Här på Reco.se kan du jämföra olika snickeriers tjänster och även se vad deras tidigare kunder tyckt om deras arbete. Vi har listat de med bäst och mest aktuella rekommendationer först för att göra det enkelt för dig att hitta ett snickeri att lita på!

På ett snickeri kan du få måttanpassade möbler eller annan inredning gjorda av en snickare. Oavsett om du vill byta ett fönster, trappräcke eller få tag i en bokhylla som passar precis bra - små som stora jobb: det finns ett snickeri i Stockholms län som kan fixa det åt dig!

Lycka till med bygget!

• Urban Builder Sweden AB

Verifierat företag
    1 omdöme
    John W
    John W: Bra bemött och kommer i tid och håller vad dem lovar!!
  • Ivan G
    Ivan G: Fantastiskt bra team. Hjälpsamma med allt. Varmt rekommenderar.
  • Raul B
    Raul B: Ett företag som tar kunden på allvar, lyssnar och är tydlig i kommunikationen. Gör ett bra jobb och den lilla detaljen som fanns kvar hanterades direkt. Priset hölls, tiderna hölls, bra fönster (Norskt), snyggt monterat, trevligt bemötande. Jag är jättenöjd med företaget.
  • NATALIE S
    NATALIE S: Vi skulle renovera vårt kök hemma och tyckte det va jätte svårt att välja vem man skulle anlita, man är ju alltid rädd att det ska fel eller jätte dyrt. Som tur va hade våra grannar precis renoverat hemma och kunde rekomendera Byggbolaget Södermalm, dom va väldigt nöjda och det hade gått snabbt! Ett plus för oss va att vi kunde se det jobb dom gjort :) Vilket gjorde det väldigt lätt att välja. Rekommenderas starkt! Seriösa hantverkare med bra priser :)
  • Sofia L
    Sofia L: Vi anlitade JK för att renovera köket och det blev till och med snyggare än vad vi först hade tänkt oss. Riktigt bra kommunikation som gjorde att vi aldrig behöver vara oroliga för att någon detalj skulle missas. Arbetet utfördes inom tidsplanen och killarna var väldigt trevliga att ha att göra med överlag. Stort tack!
  • Mats L
    Mats L: Ett fantastiskt snickeri, oerhört flexibelt, kreativt med ett lysande slutresultat. Specialiteter är kök och garderobslösningar, men bokhyllan dom byggde åt oss var outstanding. Prismässigt helt OK, men problemet är att dom är rätt fullbelagda så var ute i god tid.
  • Erik A
    Erik A: Trevlig snickare med en personlig prägel!
  • Patric E
    Patric E: Letar du efter någon inredningssnickare, snacka med Per på Ahlstrands Snickeri. Sjukt trevlig och kunnig.
  • Göran B
    Göran B: Värmdö Låsservice kan å' det styvaste ! rekomendera denna synnerligen genom tänkta marina förtöjnings krok. Inte en massa Hokus pokus å' "hyss" som andra liknande redskap, enkel, stark, lätt och smart. Ett givet val för den marine. Kan bara grattulera. Lås Göran. 08 - 571 688 88
  • Philip G
    Philip G: Bra, pålitligt företag. Kvalitetsarbete till mycket rimligt pris.
  • Erik T
    Erik T: Har utfört flera installationer och renoveringar hos oss. Alltid bra bemötande och noggrant genomfört. Rekommenderas varmt!
  • Oscar S
    Oscar S: Fixade en ny vägg, lade in golv, slipade befintliga golv (sedan hårdvax) och dörrfoder (tror det heter så :-) ) i vår lägenhet på Östermalm. Mycket nöjda med jobbet.
  • Jim B
    Jim B: Dom togs sig tid att diskutera fram vad vi ville ha fixat och på vilket sätt. De vart ett lysande resultat samt till ett vettigt pris. Mvh Bengts Möbler
  • Belink Ab B
    Belink Ab B: Kan rekommendera ASC tydlig, trevligt och kan speciellt rekommendera att använda Viktor som projektledare. Då tar han hand om eventuella diskussioner med entreprenör och väljer ut rätt företag för ert projekt. Utesluter mycket missförstånd och sparar tid för er. Tack för ett bra samarbete!:)
  • Svante Matteus L
    Svante Matteus L: Ärvinge hjälpte mig med renovering av ett badrum. Mycket bra rådgivning, fackmässigt utfört samt gott bemötande, skulle anlita dom igen!
  • EMMA A
    EMMA A: Paragonse Bygg fixade nytt golv i min lägenhet och platsbyggde en garderob. Supersnyggt gjort, välstädat och proffsigt bemötande. Byggarna va alltid tidiga till jobbet och stannade tills allt blev klart inom lovad tidsram. Kommer verkligen tipsa mina vänner om dem!
  • Lukas G
    Lukas G: Enormt proffsiga och gjorde ett suveränt jobb! Vi bad om offert för platsbyggd garderob där vi ville bygga in en vinkyl. Marcus kom hem till oss och mätte och diskuterade och levererade på kort tid en mycket proffsig offert med ritningar. Det blev självklart att välja dem bland offerterna. Sen var de snabba med tillverkning av garderoben och väl på plats utförde de ett mycket bra monteringsarbete. De lade ner mycket tid och kraft på att det verkligen skulle bli bra! Att finsnickra är inte en billig grej men väljer ni Marcus och Måns kommer ni garanterat att bli nöjda med slutresultatet! Rekommenderad varmt! Tack!
  • Annika K
    Annika K: Jag är mycket nöjd med företaget. Alla var tillmötesgående, noggranna, snabba och proffsiga. Resultatet blev jättebra och dessutom var alla supertrevliga. Jag har inget negativt att säga och kommer att anlita dem snart igen!
  • Knut R
    Knut R: Byggde badrum, bastu och separat Toalett våren 2017. Arbetet utfördes på utsatt tid med med mycket bra kvalitet, där det enda strulet, blev en rörmokare som hade lite brotom med avlopp till handfat, men det fixades fort och utan problem. Hög finish på kakelarbete.
  • Axel M
    Axel M: Efter att vi haft besvär med andra byggarbetare var vi väldigt nog med vilka vi valde för att hjälpa oss med köket. Vi hade själva reglat och gipsat och ville vi ha hjälp med spackling och målning. Philip är vänlig, kunnig och på bara några timmar hade han gjort ett platsbesök och skickat offert. Arbetet utfördes på tid, offerten stämde och resultatet blev mycket bra. Vi rekommenderar Philita AB.
  • Helena H
    Helena H: Saknar kvitton ännu. Är nöjd med arbetet hemmavid. Vad ger ni er själva för omdöme?
  • Bengt F
    Bengt F: Total yttre renovering av fritidshus från 1948. Först revs allt taktegel, varvid konstaterades att en del råspont behövde bytas. Efter det las ny papp, läkt och nytt tegel. Därefter revs befintlig befintlig träfasad som sedan tilläggisolerades innan ny fasad spikades och målades. Mycket bra bemötande både av ansvarig entreprenör och utförare. Speciellt nöjd med att alla tider hölls. Även tilläggsarbeten utfördes till full belåtenhet. Korrekt fakturering med ROT-avdrag. Innan beställning fick vi referens som kontaktades och lovordade företaget. Jag instämmer till fullo i detta.
  • OLLE F
    OLLE F: Bra, punktliga och grym service!
  • Tobias H
    Tobias H: Inget att anmärka på. De gjorde det de skulle och ett bra arbete. Rekommenderas.
1...6789