Snickeri i Stockholms län

Vill du bygga om, men känner inte riktigt att det är din grej? Tur är det väl då att det finns ett flertal snickerier i Stockholms län som alla gärna hjälper till vid ditt bygge!

Här på Reco.se kan du jämföra olika snickeriers tjänster och även se vad deras tidigare kunder tyckt om deras arbete. Vi har listat de med bäst och mest aktuella rekommendationer först för att göra det enkelt för dig att hitta ett snickeri att lita på!

På ett snickeri kan du få måttanpassade möbler eller annan inredning gjorda av en snickare. Oavsett om du vill byta ett fönster, trappräcke eller få tag i en bokhylla som passar precis bra - små som stora jobb: det finns ett snickeri i Stockholms län som kan fixa det åt dig!

Lycka till med bygget!

Värmdö  (2 st)
Nynäshamn  (2 st)

Topp 25 snickerier i Stockholms län

• Adrian B
    Adrian B: Jag är jättenöjd med Asgar bygg, både när det kommer till utförande och service. Professionella, lösningsorienterade och håller tidsplan. Rekommenderar verkligen!
  • TOVE H
    TOVE H: Jättebra service, trevligt bemötande och vi är supernöjda med resultatet. De la klinkers i hallen samt installerade Elfa garderober till oss, i en hall med lite sned layout, men de var ordentliga och Mattias gjorde noggranna uppföljningar efter varje moment. Kommer anlita dem för nästa jobb också!
  • Aspol A
    Aspol A: Jobbet utfört till belåtenhet och på utlovad tid. Mycket nöjd. Kan verkligen rekommendera.
  • Anna G
    Anna G: Mycket bra och snabb service. Skulle bara önska att ni tog kortbetalning eller swish.
  • Karin
    Karin: Mycket kompetenta och noggranna .
  • Grazyna Anna B
    Grazyna Anna B: Vi ringde dom och kom överens om pris och att vi skulle mäta skorstenen själva. En vecka senare kom Torsten och monterade. Resultatet ser bra ut.
  • Christoffer D
    Christoffer D: Jättebra service. La ny ekparkett, tog bort trösklar, slipade dörrposter och dörrar. Fick fast pris och jättebra resultat.
  • Maciek D
    Maciek D: Viktor är en riktig proffs. Både som hantverkare och företagare. Det har han alltid varit. Bygger med kvalité och levererar på tid. Inte en spänn dyrare än vad som var överenskommet. Vårt badrum blev helombyggt, vackert och tätt! Köket blev det finaste i hela Täby Centrum. Och allt tack vare Viktor. Nästa gång vi bygger om kök eller tillbyger en altan så blir Viktor som får jobbet.
  • Sara P
    Sara P: Proffsiga, kunniga, lyssnar in kunden, trevliga som gör det där lilla extra. Mitt badrum blev jättefint! Rekommenderar dom varmt!
  • Fuad Fredrik K
    Fuad Fredrik K: Hej Vi hade anlitat ett byggbolag från Eskilstuna som skulle installera en trälimbalk för att ersätta bärande vägg i garaget, enligt konstruktionsritningar mm. Dem fuska osv och till slut bröt vi avtalet juridiskt då konstruktör ej godkände deras arbete. Fick Olof, på Holthe & Florell Bygg AB på rek av Elitfönster på plats och jag kontakta Olof. Han var väldigt lugn och trevlig, jag berätta om min tidigare upplevelse och att konstruktör ej godkännade tidigare installation och att den behövdes göras enligt ritningar. Fick sedan offert och jag beställde arbetet av Olof. Vi bokade tid och sedan installerade han balken själv genom intelligens och att arbeta smart med balk maskin & utrustning.Han beställde även en lastbil med kran för att enkelt leverera balken i garaget på balk maskinen då balken väger ca 300kg. Han mätte med laser och montera ner tidigare balken och installerade upp den nya med laser precision. Jag blev väldigt imponerad av hur duktig och effektiv han var under hela proccesen. Vi stämmde av installationen flertal gånger under projektet som tog två dagar. Sedan gick vi igenom kontrollplanen och konstruktionsritningar att allt var gjort efter det. Super nöjd med Olof och vill starkt rek Olof vilken hantverkare! Pratat även med konstruktör som godkände utan anmärkningar :)
  • Anna B
    Anna B: Vi anlitade JP för att bygga en tillbyggnad på 30kvm till vårat hus och det var det bästa valet vi kunnat göra! Killarna som jobbar här är otroligt duktiga på vad dom gör, dom är extremt trevliga och väldigt måna om oss som kunder! Hela våran utbyggnad gjordes på enbart 5 veckor och den blev över all förväntan! Vi kan varmt rekommendera alla att anlita JP inredning och bygg. Besök deras Instagram så finns det bilder på flera olika projekt dom gjort.
  • Andrea L
    Andrea L: Snabbt jobbat och bra idéer och lösningar.
  • Rene S
    Rene S: Har använt Arex Bygg för totalrenovering av ett badrum och en gästtoa med riktigt snyggt resulttat. En skicklig och proffsig firma.
  • Liselotte W
    Liselotte W: Jag fick hjälp med garaget och är mycket nöjd med resultatet som var snabbt och professionellt utfört. Jag fick hela tiden ett mycket trevligt bemötande och snabb återkoppling. De städade också efter sig. Jag kan varmt rekommendera detta företag. /Lisa
  • Claes Patric E
    Claes Patric E: mycket kunnig snabb och trevlig jag fick dörrkarmar och tröskel monterat på insidan av en ytterdörr och är mycket nöjd med kvaliteten på arbetet och snabbheten och den föredömligt trevliga personalen
  • Ruslan B
    Ruslan B: Bra kille, tycker om hans möbler!
  • Jom A
    Jom A: Personlig och snabb service som vanligt. Bra och kunnig personal varje gång vi anlitat vespira. Rekommenderar deras tjänster till andra.
  • Ivan G
    Ivan G: Fantastiskt bra team. Hjälpsamma med allt. Varmt rekommenderar.
  • Raul B
    Raul B: Ett företag som tar kunden på allvar, lyssnar och är tydlig i kommunikationen. Gör ett bra jobb och den lilla detaljen som fanns kvar hanterades direkt. Priset hölls, tiderna hölls, bra fönster (Norskt), snyggt monterat, trevligt bemötande. Jag är jättenöjd med företaget.
  • NATALIE S
    NATALIE S: Vi skulle renovera vårt kök hemma och tyckte det va jätte svårt att välja vem man skulle anlita, man är ju alltid rädd att det ska fel eller jätte dyrt. Som tur va hade våra grannar precis renoverat hemma och kunde rekomendera Byggbolaget Södermalm, dom va väldigt nöjda och det hade gått snabbt! Ett plus för oss va att vi kunde se det jobb dom gjort :) Vilket gjorde det väldigt lätt att välja. Rekommenderas starkt! Seriösa hantverkare med bra priser :)
  • Sofia L
    Sofia L: Vi anlitade JK för att renovera köket och det blev till och med snyggare än vad vi först hade tänkt oss. Riktigt bra kommunikation som gjorde att vi aldrig behöver vara oroliga för att någon detalj skulle missas. Arbetet utfördes inom tidsplanen och killarna var väldigt trevliga att ha att göra med överlag. Stort tack!
  • Mats L
    Mats L: Ett fantastiskt snickeri, oerhört flexibelt, kreativt med ett lysande slutresultat. Specialiteter är kök och garderobslösningar, men bokhyllan dom byggde åt oss var outstanding. Prismässigt helt OK, men problemet är att dom är rätt fullbelagda så var ute i god tid.
  • Erik A
    Erik A: Trevlig snickare med en personlig prägel!
  • Patric E
    Patric E: Letar du efter någon inredningssnickare, snacka med Per på Ahlstrands Snickeri. Sjukt trevlig och kunnig.
  • Göran B
    Göran B: Värmdö Låsservice kan å' det styvaste ! rekomendera denna synnerligen genom tänkta marina förtöjnings krok. Inte en massa Hokus pokus å' "hyss" som andra liknande redskap, enkel, stark, lätt och smart. Ett givet val för den marine. Kan bara grattulera. Lås Göran. 08 - 571 688 88
1...56789