KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

www.kroppskliniken.se
  • BadgeEightYears
4.9
Call 08-122 253 06 Share

KROPPSKLINIKEN Tyresö Vi har erbjudit behandlingar och yoga i Trollbäcken i snart 23år. Vår lugna oas ligger ett stenkast ifrån Trollbäckens centrum med fri parkering. Hos oss kliver du in i en avkopplande miljö där du möts av välutbildade terapeuter och yogalärare. Vi finns här för att ge dig behandlingar och yoga i världsklass....

914 omdömen om KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Sedan starten hos Reco 2015

Adriana T
Wrote about Karin Spjuth a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Jag valde att göra en stressrelease-massage hos Karin och det var helt magiskt. Jag gick igenom en stressig period i mitt liv och behövde hitta tillbaka till mig själv, till min kropp och till det jag brukade känna tidigare – när kroppen gav mig signaler och jag var närvarande nog att förstå dem. Karin kombinerade på ett mycket varsamt sätt tekniker från kraniosakral terapi med massage, och i slutet kände jag mig omfamnad som ett litet barn. Jag rekommenderar varmt denna typ av behandling. Karin har verkligen en unik gåva.

Ann-Christin N
Wrote about Karita Dahlgren  a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Trevlig och kunnig. Jättenöjd!

Petra L
Wrote about Viveca Vilhelmsson a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Viveca ger är alltid ett väldigt lugnt och tryggt och trevligt bemötande . Jag har gått till henne på olika massage behandlingar och är mycket nöjd

Tack Petra för din fina recension!❤️ Med värme Viveca

Laila E

Viveca är en mycket varm och trevlig person.Vid samtliga besök har jag fått en mycket bra massage.

Tack Laila för din fina recension!❤️ Med värme Viveca

Susanne S
Wrote about Tess Lundén a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Jag tycker egentligen inget om henne som person. Hon var lite på när det gäller vaccinationer vilket hon var emot men samtidigt sa att alla gör som man vill. Jag tyckte behandlingen var smärtsam, vilken den kanske ska vara då detta var Första gången för mig. Dagarna efter behandlingen fick jag ont i vänster ben. Efter ett tag gick smärtan över i höger höft och ben. Detta dras jag fortfarande med. Vet inte om det är zonterapn som gjort detta eller ej. Gick till min naprapat som sa att det kan vara nerver som påverkats, Jobbar...

Svar från Tess Lundén

Tack för din recension Susanne. Hoppas att du får den hjälp som du önskar med dina problem. Varmt välkommen tillbaka! Mvh Tess

Elina A

Karita är både trevlig och gör ett fantastiskt jobb. Fixat mina naglar hos henne, blev supernöjd 😀

Sven Thomas Bertil A

Fantastisk duktig och mycket noga, känns trygg och med bra kunskap som fotspecialist. Det blir fler bokningar framåt hos Kroppsspecialisten och Viveca. Hälsning Thomas Anagrius

Svar från Viveca Vilhelmsson

Tack Thomas för din fina recension!❤️ (Du har ju fått massage hos mig, men inte fotvård) Med värme Viveca

Calle A

Omtänksam, lyhörd, intuitiv. Det var en mycket fin och helande upplevelse.

Tack snälla Calle för din fina recension!❤️ Med värme Viveca

Liselott H

Bästa mötet med en behandlare jag haft. Utomordentligt bra behandling och underbart bemötande.

Tack Liselott för dina fina ord! Det värmer att höra!❤️ Varm kram Viveca

Anneli L

Sköna behandling som jag gärna gör igen. Mysigt rum o ställe, vilket också är viktigt.

Tack Anneli för din fina recension!❤️ Med värme Viveca

Jonas B

Trevligt mottagande och jätteduktig massör!

Tack Jonas för din fina recension!❤️ Med värme Viveca

Uta S
Wrote about Tess Lundén a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Tess var väldigt trevligt och kunnig, hon utförde lymfmassagen utmärkt. Bredvid det hade vi trevliga samtal. Jag har redan bokat nästa tillfälle, och ser fram emot. Jag kan bara rekommendera henne. 👍😊

Tack Uta för din fina recension! 🙏💫 Varmt välkommen tillbaka Mvh Tess

Ronny C

Otroligt bra!!!👍 Verkligen kunnig och hjälpande

Tack Ronny för din fina recension!❤️ Med värme Viveca

Britt-Marie A

Zonterapi kändes jättebra Fint bemötande

Tack Britt-Marie för din fina recension! 🙏💫Varmt välkommen tillbaka Mvh Tess

Johan A
Wrote about Tess Lundén a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Jättebra och super proffsig! Så avslappnad efter mitt besök

Tack Johan för din fina recension 🙏💫 Varmt välkommen tillbaka Mvh Tess

Nicole B

En väldigt bra upplevelse!

Tack för din fina recension Mvh/ Karita

Karin S
Wrote about Tess Lundén a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Magisk och inkännande terapeut! Jag har fått uppleva både lymfmassage och zonterapi med chakrabalansering efteråt – något jag varmt rekommenderar till alla. Går regelbundet på LPG hos alla terapeuter på Kliniken, och kombinationen här med Zonterapi gör verkligen underverk för min kropp!

Tack Karin för din fina recension 💫🙏 Varmt välkommen tillbaka Mvh Tess

Natalie G

Kunnig och inlyssnande 🌸 Rekommenderar varmt.

Susanna A

Viveca är en fantastiskt varm människa som får en att känna sig både trygg och väl omhändertagen. Duktig på sin sak och ger alltid det där lilla extra. Rekommenderas varmt ♥️

Tack Susanna för dina fina ord!❤️ Med värme Viveca

Yvonne B

Jag upplevde denna behandling som helt perfekt och Viveca var vänlig och professionell! Kan varmt rekommendera såväl Viveca som Kroppskliniken! 🌸💕🌸

Tack Yvonne för din fina recension!❤️ Med värme Viveca

Margit Edit K

Jag är mycket nöjd.🤗 Jag kan bara rekommendera henne.

Tack Margit för din fina recension!❤️ Med värme Viveca

Fredrik J

Ett proffsigt bemötande man känner sig välkommen, duktig i sin profession ger det lilla extra

Tack Fredrik för din fina recension!❤️ Viveca

Emelie M
Wrote about Seti Gerova a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Välgörande behandling, professionellt och mycket trevligt bemötande i fina lokaler. Rekommenderas!

Svar från Seti Gerova

Tack för dina fina ord ❤️! Och för att du tog dig tid för recension 🙏!

anna k
Wrote about Ida Conley a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Fantastisk, kunnig, engagerad. Rekommenderas starkt.

Svar från Ida Conley

Stort tack för fina ord Anna och tack för att du tog dig tid att recensera! 🙏🏼❤️

Sofia Erika G

Super duktig. Rekommenderas verkligen

Annett S

Karita har ett väldigt fint bemötande. Var väldigt nöjd med färgning av bryn o fransar!

Anneli M
Wrote about Ida Conley a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Bra att hon visar olika nivåer på en övning

Tack för din fina feedback Anneli! Vi ses på onsdag igen 😊

Michelle N
Wrote about Karin Spjuth a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Hon är inspirerande, tar sig ann alla typer av utmaningar & samtidigt lyckas hon sprida glitter i tillvaron trots allt som pågår runt omkring. Inlyssnande, öppen och varm. Karin är fantastisk på det hon gör!✨

Camilla E
Wrote about Ida Conley a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Bra och jobbigt pass, så som man vill ha det. Tuff och utmanande men också ödmjuk för dagsformen.

Svar från Ida Conley

Precis så Camilla! Inte alla dagar man vaknar på topp, den största prestationen kan ibland vara att ta sig iväg till sitt pass 😅 Tack för att du delade 🙏🏼❤️

Sara C
Wrote about Ida Conley a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Fantastisk energi och kunskap!

Svar från Ida Conley

Tack Sara, både för fina ord och för att du tog dig tid att dela det! Det är vi tillsammans som skapar den härliga energin vi har under klasserna ✨ som gör att jag längtar till varje onsdag!

Helena K
Wrote about Karin Spjuth a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Karin utstrålar autenticitet, närvaro och lugn. Hon förmedlar yogans filosofi på ett pedagogiskt och inspirerande sätt. Karins sätt att leda är tydligt, tryggt och hon har en intuitiv känsla för gruppens energi och varje deltagares behov. Varje pass är en balans mellan återhämtning och utmaning. Jag kommer ut som en hel och ny människa, med så mycket sinnesro och kontakt med mig själv efter varje pass. Jag är evigt tacksam att jag hittat till Kroppskliniken och kommer aldrig gå någon annanstans.

Viveca V
Wrote about Tess Lundén a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Jag har fått både en fantastisk zonterapi-behandling och härlig LPG-behandling av Tess! Hon är otroligt duktig och väldigt fin i sitt bemötande.

Tack Viveca för din fina recension 🙏💫 Varmt välkommen tillbaka Mvh Tess

Nathalie O
Wrote about Karin Spjuth a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Karin har en otrolig inre värme som hon delar med sig av till oss omkring henne. Jag har nu gått på Karins klasser i två års tid och upplevt varje gång samma närvaro och genuina kärlek från henne. Rekommenderar alla som behöver en trygg plats att ta hand om sig själv på, att välja kroppskliniken. Jag är jättenöjd med både klassernas upplägg och personalen ❣️

Anneli S

Toppen! Proffsig och lyhörd, bra bemötande

Viveca V och Karin S gillar detta

Tack Anneli för dina fina ord!❤️ Med värme Viveca

Anne F
Wrote about Karin Spjuth a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Guidar yoga med värme och delar generöst med sig av sin kunskap!

Jenny L
Wrote about Ida Conley a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Härlig personlighet som guidar och peppar 🌟

Tack för fina ord Jenny, det värmer! ❤️🙏🏼

Karin S
Wrote about Seti Gerova a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Fantastisk varm genuin terapeut - fantastiska händer! Prova torrborstning kombo med massagen. Jag har provat både mjuk massage och den som går på djupet. Lika djupt avslappnad och välmående i väldigt många dagar efter!

Svar från Seti Gerova

Stort tack, Karin för dina fina ord ❤️🙏! Varma hälsningar, Seti

Sofia U
Wrote about Anna-Lena Muhr a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Bokade Medicinsk fotvård enstaka problem 30 minuter. Har ganska välskötta fötter men har haft lite problem med förhårdnader som jag ville få bukt med. Fick så fin behandling och tips av Anna-Lena! Nästa gång bokar jag 60 minuter, även om jag egentligen kanske inte behöver det; omvårdnaden och massagen kommer vara värt varenda öre!

Sofia U
Wrote about Stephanie Griffiths a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Stephanie är en stjärna på massage! Hon jobbar mjukt och avslappnande samtidigt som hon lyckas lösa upp de hårdaste och smärtsammaste knutor utan att jag spänner mig det minsta. Likaså lymfmassage gör hon med ett så bra resultat utan att det gör inte eller känns obehagligt. Jag får ett fantastiskt flow i mitt lymfsystem efter ett bara ett besök hos Stephane! (Men så klart märkte jag den stora skillnaden när jag väl såg till att boka upp mig på flera gånger i följd.)

Sofia U
Wrote about Gunnar Bokneberg a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Gunnar är oerhört kunnig och professionell! Genuint intresserad och samtidigt som han kan lösa en hel del låsningar etc på första besöket, håller han inte på med quick-fix som inte håller i längden. Jag har fått hjälp med grundorsaker till min smärtproblematik, som ingen annan tidigare analyserat och fått goda råd och förslag på träningsövningar.

Karin S och Gunnar B gillar detta
Svar från Gunnar Bokneberg

Tack för dina jättefina ord! Det gör mig så glad att höra att du känner en förbättring

Wrote about Karin Spjuth a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Mediyoga och yinyoga med Karin har hjälpt min kropp och knopp oerhört mycket. Märker att det verkligen är den långsiktiga investeringen som gjort stor skillnad för rygg, nacke, axlar och ländrygg samt andningen och mindre kaos i huvudet.

Sarah R

Jag tycker att Gunnar ger ett professionell intryck. Han har ett fint bemötande och är lyhörd. Jag fick en bra behandling och flera goda tips att ta med 🙂 Tack för det //Sarah

Svetoslava G

Ljuvlig ansiktsbehandling! Riktigt glad tonåring som vill komma tillbaka. Ansiktsbehandlingen rekommenderas varmt!

Svetoslava G
Wrote about Jenny Berg a part of KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård

Trevligt och fint bemötande. Jenny är professionell, ödmjuk och kunnig yogalärare. Hormonyogan var ljuvlig och kändes skönt i kroppen! Kan varmt rekommendera hormonyogan!

Jenny K

Kort och gott: Karita är ett proffs. Bästa hudterapeut jag varit hos (går regelbundet på frans- och brynbehandlingar och ansiktsbehandlingar hos henne) och hon är därutöver en superhärlig person. (Min mamma åker från Dalarna ner till Kroppskliniken med jämna mellanrum för att gå på behandlingar hos Karita, det bör kunna ses som ett gott betyg.)

Tack fina Jenny för din recension Kram Karita

Larissa T

Bokade massage åt min syster som var på besök i Sverige, och hon tyckte att Stephanie var helt fantastisk!! Lyhörd, trevlig, bra tryck i händerna - allt var superb!

Daniel M

Bra behandling känns som att jag kan komma tillbaks.

Matilda B

Stephanie är fantastisk. Går alltid därifrån och är nöjd efter massagen. Kan aldrig tänka mig att byta.

Frida B

Jag är numera återkommande kund, så jag är toppennöjd med Stephanies massage. Hon kan både mys-massage och ge en riktig behandling som hjälper mot spänningar och problem.

Gunnel B

En mycket trevlig och behaglig upplevelse, man känner sig lätt på foten när man lämnar.