Gunnar är oerhört kunnig och professionell! Genuint intresserad och samtidigt som han kan lösa en hel del låsningar etc på första besöket, håller han inte på med quick-fix som inte håller i längden. Jag har fått hjälp med grundorsaker till min smärtproblematik, som ingen annan tidigare analyserat och fått goda råd och förslag på träningsövningar.
33 omdömen om Gunnar Bokneberg
Tack för dina jättefina ord! Det gör mig så glad att höra att du känner en förbättring
Jag tycker att Gunnar ger ett professionell intryck. Han har ett fint bemötande och är lyhörd. Jag fick en bra behandling och flera goda tips att ta med 🙂 Tack för det //Sarah
Professionell och kunnig i sitt yrkesutövande. Gunnar har också ett trevligt bemötande och är inlyssnande gentemot patienter.
Duktig och snabb! Hittar snabbt felen och rättar till på ett lugnt sätt. Masserar skönt efteråt. Jag var jättenöjd efter första besöket.
Så bra bemötande, toppen bra på sitt jobb och super trevlig.
Jag hade en bra upplevelse med Gunnar. Jag blev trevligt bemött. Jag hade inte så mycket förväntningar inför mitt besök för det var mitt första besök hos en naprapat. Min upplevelse var bra och trevlig.
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻❗️
Gunnar är inlyssnande och hittar de ömma punkterna som behöver behandlas.
Väldigt kunnig och kompetent. Ser alltid till helheten. Anpassar efter individen. Rekommenderar varmt Gunnar i alla lägen!
Väldigt kompetent. Duktig på att identifiera vad som är fel och vad som behöver göras för att det skall bli bättre.