Trevlig och kunnig som naprapat. Blev snabbt av med smärtan. Skulle vilja veta vad du tror orsaken till smärtan i benet och höften? Tyvärr har smärtan återkommit, svårt att sätta ner h. fot mot golvet, t.ex i trappor. Förmodligen ålderskrämpor jag får leva med. Tack för hjälpen Gunnar rekommenderar Dej gärna. Hälsningar Tony 👍
22 omdömen om Gunnar Bokneberg
Hej Tony, Tack för dina vänliga ord! Tråkigt att smärtan återkommit och nu påverkar foten. Utan ny undersökning är det svårt att säga exakt varför, men det kan vara en återaktivering av tidigare problem, ett nytt besvär, kompensationer, nervpåverkan eller problem i foten. Även om "ålderskrämpor" kan spela in, betyder det inte att inget kan göras. Eftersom smärtan återkommit och påverkar belastningen av foten, rekommenderar jag starkt en ny undersökning för att hitta orsaken och skapa en anpassad behandlingsplan. Hoppas du snart mår bättre! Mvh, Gunnar
Väldigt trevligt avspänt bemötande, känner att Gunnar är väldigt proffsigt påläst och har ett stort kunnande i sitt arbete,lyssnar in o ger många bra tips hur man själv kan hjälpa kroppen på traven. Har varit där 3 ggr o är väldigt nöjd, rekommenderar honom starkt om du har problem med kroppen/ Ewa
Stort tack för din fina feedback! Det ger både glädje och motivation att fortsätta utvecklas för att ge den bästa behandlingen.
Har gått till Gunnar med flera olika krämpor. Han är otroligt kunnig och lyckas alltid hitta problemet! Behandlar sen orsaken och inte bara symtomen. Bästa naprapaten jag gått till!
Stort tack för din fina feedback! Det gläder att du är nöjd, och jag ser fram emot att hjälpa dig att va toppen.
Hej. Jag hade problem med min rygg och axel sommaren 2024 med så mycket smärta att jag inte kunde köra bil till jobbet. Gunnar hjälpte mig att försöka få musklerna i axlarna att slappna av. Han gick igenom musklerna i axeln och kunde ställa upp på en tid på helgen. Helt underbart. Jag bad om ett intyg vilket jag fick till min arbetsgivare då jag behövde vila min axel och rygg några dagar efter behandlingen. Utmärkt. Sen gick han igenom flera muskelgrupper i ryggen som han upptäckte var stela. Jag fick övningar att...
Trevligt o proffsigt bemötande av Gunnar. Han ställer frågor o lyssnar på svaren o agerar. När jag gick till Gunnar, så hade jag haft ont i ett knä i drygt två år. Baserat på det så förväntade jag mig att få, en lindring av värken. Jag har haltat i två år o haltade när jag gick in på kliniken, när jag lämnade så gick jag obehindrat därifrån, en helt otrolig upplevelse. Jag grät nästan av glädje, när jag gick därifrån. Att halta på väg in o nästan kunna springa därifrån var en nästan en religiös upplevelse. Jag blev irriterad...
Kunnig och lyhörd naprapat med bra bemötande
“Stort tack för din fina feedback! Det glädjer och motiverar att fortsätta ge riktig goda behandlingar.
Proffsig, kunnig och ärlig i sin behandling. Trevlig och social på ett lagom sätt under själva behandlingen. Har alltid lyckats hjälpa mig med mina besvär.
Erfaren. Kunnig. Holistisk synvinkel.
Bra bemötande. Fick bra hjälp för min ryggsmärta och bra förklaring och träningstips.
Jag har nyligen varit hos naprapaten Gunnar och är mycket nöjd med behandlingen. Gunnar har stor kunskap och är skicklig på att identifiera orsaken till smärtan. Han tar sig tid att tydligt förklara vilka muskler som är påverkade och hur de hänger ihop med problemet. Dessutom fick jag med mig effektiva övningar för att stärka upp ryggen, vilket känns väldigt hjälpsamt. Jag kan varmt rekommendera Gunnar till alla som söker en naprapat med både expertis och ett pedagogiskt sätt att förklara.