Viveca Vilhelmsson

Viveca Vilhelmsson

41 omdömen om Viveca Vilhelmsson

Sedan starten hos Reco 2022
Hanna Å

Professionell, lugn och trygg. Känner mig alltid väl mottagen och ompysslad av Viveca. Hon inger ett lugn och får mig att må bra.

Tack snälla Hanna för din fina recension!🙏🏻❤️ Det värmer att höra! Kram Viveca

Petra R

Viveca bemötte mig väldigt respektfullt och med stor omsorg. Hon är livserfaren, har gedigen kompetens inom många områden och utstrålar positivitet, lugn och värme.

Tack Petra för dina fina ord! 🙏🏻❤️ Kram Viveca

Izabella H

Massagen var helt fantastisk! Efter två sessioner av massage och reiki försvann mina huvudvärk som jag hade haft nästan dagligen under ett par månader. Nu har det gått ett par månader sedan mina sessioner och problemen med huvudvärken har hållit sig borta. Så tacksam!

Viveca V och Karin S gillar detta
Svar från Viveca Vilhelmsson

Tack Izabella för din recension! Vad underbart att höra att huvudvärken försvunnit!❤️ Kram Viveca

Kristina B

Viveca utstrålar en lugn och behaglig värme i gruppen som hon leder i Medicinsk yoga. Hon uppmuntrar oss att reflektera över våra små framsteg och hennes övningar ger resultat över tid. Det känns skönt att jag har blivit rörligare och övningarna känns mer bekväma. Jag kan varmt rekommendera Viveca till alla som behöver mjuka upp kroppen på ett skonsamt sätt.

Svar från Viveca Vilhelmsson

Tack Kristina för dina fina ord!❤️ Vad fint att höra vad yogan betytt för dig! Kram Viveca

Åsa L

Trevligt bemötande och skön massage :-)

Tack Åsa för din fina recension!❤️ Kram Viveca

Camilla M

Supergullig och verkligen kompetent massör, rekommenderas varmt.

Tack Camilla för din fina recension!❤️ Kram Viveca

Lupita N

Hej! Jag älskar att vara på KROPPSKLINIKEN Tyresö och mest för att Viveca är.en fantastiskt kvinna som bemöts dig med energi som ge dig stödet för att gå igenom behandlingar som hon erbjuder. Hon är lyhörd och sakkunnig i sitt område som gör att du ska lyckas att slappna av och fylla dig av egen tid och ny energi. Jag brukar boka hennes fantastiska tjänster om massage och Reiki samt en så bekvämt massage LPG. Underbart upplevelse när man träffar Viveca som inte bara uppfyller mina önskemål att ha egentid och slappna...

Tack snälla Lupita för dina fina ord! De värmer verkligen!❤️ Kram Viveca

Rickard E

Jättebra bemötande och toppen massage

Tack Rickard för din fina recension! Det värmer att höra!❤️ Kram Viveca

Lena H

Som yogatränare är Viveka kunnig, inspirerande och inkännande. Precis som en yogalärare ska vara! Som coach har Viveca en hög grad av närvaro, inlevelseförmåga och intuition. Exakt det som behövs för att ett genuint möte ska uppstå!

Tack Lena för dina fina ord!🙏🏻❤️ De värmer verkligen. Kram Viveca

Anna G

Fantastisk massage!! Både välgörande och avslappnande.

Viveca V och Karin S gillar detta
Svar från Viveca Vilhelmsson

Hej Anna! Tack för din fina recension, den värmer! ❤️ Välkommen tillbaka! Kram Viveca