Stephanie Griffiths
Stephanie Griffiths en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård
Massage Certifierad Massageterapeut o Idrottsmassör Premier Int Sports Massagetherapy i London, där Stephanie arbetat fram till 2014, då hon beslutade för att återvända tillbaka till Sverige igen. Stephanie arbetar även som Personal Trainer o mamaboatcamp.
Stephanie arbetar i kliniken följande dagar: måndagkvällar, onsdag dagtid samt hela fredagar fram till kl 18. Övrig tid på företag.
Hennes spetskompettens är att få igång dina muskler, du väljer styrka själv.
Läs vad 20 Läs vad Stephanie Griffiths
skrev om Stephanie Griffiths en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård
Trevlig personal och professionellt bemötande!
Väldigt bra bemötande, tydlig information om allt som gäller, håller tider och man känner sig välkommen. Skulle absolut fortsätta hos de.👍
Jag har gått på massage hos Stephanie och det blev väldigt trevligt bemött och fick underbar behandling.
Vill absolut boka igen.
//Behnaz -
Jag fick en fantastisk massage. Stort tack!!
Fantastisk helkroppsmassage! Inget mjäk, här togs det i!
Går på LPG hos både Stephanie, Karin och Annika. Är mer än nöjd, med både resultatet och hela klinikens bemötande som är 100% proffesionellt. Jag har även provat massage som är lika oslagbar den.
Ger mina bästa rekommendationer!!! -
Jag har varit hos Stephanie på massage. Jag blev bemött av S på ett trevligt och proffsigt sätt som gjorde att jag kände mig trygg med behandlingen. Jag tyckte att S masserade väldigt bra. Hon var lyhörd för hur jag ville ha min behandling. Jag tycker att S är en av de bästa massörer jag varit hos.
--------------------------------------------------------------------------------------
Jag beställde akut tid för axelmassage och fick snabbt hjälp. Företaget överträffade mina förväntningar. Vänligt bemötande och bra utförande. Kan rekommenderas
Lyhörd, koll på det en undrar över och ger fantastiskt, djupgående och hård massage om man önskar det. Rekommenderar!