Stephanie Griffiths

Stephanie Griffiths

Stephanie Griffith

Massage Certifierad Massageterapeut o Idrottsmassör Premier Int Sports Massagetherapy i London, där Stephanie arbetat fram till 2014, då hon beslutade för att återvända tillbaka till Sverige igen. Stephanie arbetar även som Personal Trainer o mamaboatcamp.

Stephanie arbetar i kliniken följande dagar: måndagkvällar, onsdag dagtid samt hela fredagar fram till kl 18. Övrig tid på företag.

Hennes spetskompettens är att få igång dina muskler, du väljer styrka själv.

79 omdömen om Stephanie Griffiths

Sedan starten hos Reco 2018
Maria W

Mycket duktig. Frågar hur man vill ha massagen hårt eller lätt samt tar reda på var man har behov V av att bli knådad. Jag tycker att Stephanie är den bästa massör jag varit hos.

Svar från Stephanie Griffiths

Tack så hemskt mycket Maria. Det värmer.

Ragnar J

Hon var bra, hon var bra, hon var bra

Svar från Stephanie Griffiths

Va roligt att höra att du va nöjd Ragnar.

A

Jätte bra, hon hjälpte mig när jag hade en hemsk smärta i kroppen, hade jag råd skulle jag gå till henne varje vecka ❤️

Svar från Stephanie Griffiths

Tack så hemskt mycket för fin feedback.

Joakim O

Hon läste av min onda rygg på ett fantastiskt sätt behövde bara en behandling så var det onda ur värden 🙏

Svar från Stephanie Griffiths

Va roligt att höra att det onda gick bort Joakim

Helene C

En mycket kunnig och duktig PT som får en att längta till varje pass.

Bo P

Stephanie är mycket trevlig och sympatisk och är suverän på idrottsmassage vilket passar mig då jag har artros och tränar på gym ett par gånger per vecka för att hålla artrosen i schack. Hon knådar och masserar bort ev. muskelknutar och stelhet. Känns som man svävar därifrån!

Anne R

Mycket bra på att massera, lyssnar av med mig på ett bra sätt innan och hjälper mig på ett bra sätt.

Lottha H

Proffsig massageterapeut som ger en djupgående massage. Trevlig bemötande. Känns tryggt att gå till Stephanie.

Staffan C

Massage. Den passar mig och min rygg.

Ankie S

Bästa massören som jag har gått till flera gånger för att lossa på spänningar eller bara njuta av en skön massage.