Stephanie var oerhört trevlig och ger ett mycket kunnigt intryck. Jag hoppas få tid att komma tillbaka till henne under 2023. Jag köpte tjänster nack/rygg massage, samt LPG massage.
Stephanie Griffiths
Stephanie Griffiths en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård
Massage Certifierad Massageterapeut o Idrottsmassör Premier Int Sports Massagetherapy i London, där Stephanie arbetat fram till 2014, då hon beslutade för att återvända tillbaka till Sverige igen. Stephanie arbetar även som Personal Trainer o mamaboatcamp.
Stephanie arbetar i kliniken följande dagar: måndagkvällar, onsdag dagtid samt hela fredagar fram till kl 18. Övrig tid på företag.
Hennes spetskompettens är att få igång dina muskler, du väljer styrka själv.
41 omdömen om Stephanie Griffiths
Trevligt bemötande och mottagande. Har varit hos Stephanie ett flertal gånger, det var lika bra som vanligt. Mycket nöjd med behandlingen, halvkroppsmassage.
Trevligt och personligt bemötande. Lyssnade på mina behov och anpassade behandlingen utefter det
Trevlig, duktig tjej som kan sitt jobb, rekommenderar henne 👍
Lugn, harmonisk miljö. Behandlingen startar alltid i tid, inga förseningar. Stephanie känns kunnig och engagerad. Jag har gjort LPG kropp, 20 behandlingar (snart).
Jag blev väl bemött och jag blev positivt överraskad, hade inte förväntat mig att det skulle vara så effektivt med massage. Kan varmt rekommendera Stephanie.
Proffsigt och trevligt . Har varit jätte nöjd
Mycket kunnig och duktig. Jag fick bra hjälp med mitt onda och trevligt och proffsigt bemött.
Superbra! Jag är väldigt nöjd med Stephanie.
Jag är supernöjd. Jag rekommenderar varmt LPG behandling. Stephanie är superduktig och tackar henne för en skön och avkopplande behandling. Bra bemötande. Jag köpte presentkort och produkter.👌👌♥️♥️