Karin är så proffsig och man blir alltid väl omhändertagen.
Karin Spjuth
Karin Spjuth en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård
Karin är utbildad Instruktör/Yogalärare samt Yogaterapeut hos Göran Boll / Medicinska YogaInstitutet i Stockholm. Utexaminerad stress o utbrändhets coach för Mediyoga International.
Är från grunden examinerad o certifierad av Axelssons Gymnastiska Institut
inom både kropp massageterapi o andra specialistutbildningar. Går under en längre utbildning craniellsacralterapi för Michael Persson/Hälsans Hus.
Är Naturkosmetologisk Hudterapeut samt av Powerlite examinerad hudterapeut.
Utför ansiktsbehandlingar, samt kombinationsbehandlingar med Powerlite 600 som
förebygger hudens åldrande, reducerar fina linjer, solskadad hy mm. Nyhet 2017 needlepen.
Karin driver kliniken och Kroppsklinikens Terapeutiska Team o Yogakliniken
217 omdömen om Karin Spjuth
En klinik utöver det vanliga. Bara att kliva innanför dörrarna får mig att slappna av och släppa allt. Ett professionellt team med gedigen kunskap inom sina områden, omhändertagande och som känner in vad som behöver släppas ut och vad som behöver fyllas på. Trogen kund sedan 2007, har fått hjälp med både ryggproblem, stressrelease och rosacea.
Karin är lyhörd, inkännande och oerhört professionell! Jag rekommenderar henne varmt!
Mycket trevligt bemötande och kände mig väl omhändertagen av en proffsig och kunnig Karin. Jag själv var hos Karin för en Lpg behandling.
Jag har varit kund hos Karin i många år , alltid får man det bästa proffsiga hjälpen. Hon är det bästa som finns.
Hon höll i ett yogapass med chakrabalansering, som passade mig mycke bra.
Super trevlig och duktig instruktör!🌟
Rekommenderar Karin varmt! Alltid så trevlig och professionell.
Karin är grym på allt hon gör, denna gång var det ansiktsbehandling. Hon är oerhört kompetent och lägger alltid ner det ”lilla extra”, så resultatet blir fantastiskt. Otroligt varm och inkännande person.
Fint och inlyssnande bemötande, och fantastisk massage.