Hon är inspirerande, tar sig ann alla typer av utmaningar & samtidigt lyckas hon sprida glitter i tillvaron trots allt som pågår runt omkring. Inlyssnande, öppen och varm. Karin är fantastisk på det hon gör!✨
Karin Spjuth
Karin Spjuth en del av KROPPSKLINIKEN Tyresö - Framtidens Friskvård
Karin är utbildad Instruktör/Yogalärare samt Yogaterapeut hos Göran Boll / Medicinska YogaInstitutet i Stockholm. Utexaminerad stress o utbrändhets coach för Mediyoga International.
Är från grunden examinerad o certifierad av Axelssons Gymnastiska Institut
inom både kropp massageterapi o andra specialistutbildningar. Går under en längre utbildning craniellsacralterapi för Michael Persson/Hälsans Hus.
Är Naturkosmetologisk Hudterapeut samt av Powerlite examinerad hudterapeut.
Utför ansiktsbehandlingar, samt kombinationsbehandlingar med Powerlite 600 som
förebygger hudens åldrande, reducerar fina linjer, solskadad hy mm. Nyhet 2017 needlepen.
Karin driver kliniken och Kroppsklinikens Terapeutiska Team o Yogakliniken
234 omdömen om Karin Spjuth
Karin utstrålar autenticitet, närvaro och lugn. Hon förmedlar yogans filosofi på ett pedagogiskt och inspirerande sätt. Karins sätt att leda är tydligt, tryggt och hon har en intuitiv känsla för gruppens energi och varje deltagares behov. Varje pass är en balans mellan återhämtning och utmaning. Jag kommer ut som en hel och ny människa, med så mycket sinnesro och kontakt med mig själv efter varje pass. Jag är evigt tacksam att jag hittat till Kroppskliniken och kommer aldrig gå någon annanstans.
Karin har en otrolig inre värme som hon delar med sig av till oss omkring henne. Jag har nu gått på Karins klasser i två års tid och upplevt varje gång samma närvaro och genuina kärlek från henne. Rekommenderar alla som behöver en trygg plats att ta hand om sig själv på, att välja kroppskliniken. Jag är jättenöjd med både klassernas upplägg och personalen ❣️
Guidar yoga med värme och delar generöst med sig av sin kunskap!
Mediyoga och yinyoga med Karin har hjälpt min kropp och knopp oerhört mycket. Märker att det verkligen är den långsiktiga investeringen som gjort stor skillnad för rygg, nacke, axlar och ländrygg samt andningen och mindre kaos i huvudet.
Alltid bra behandling och toppenservice.
Mediyoga med Karin.W Fantastiskt bra pass. Hon varierar passen,det tycker jag om. Tydlig och lugn
Professionell och inlyssnande massör, kan varmt rekommendera Karin!
Karin Spjuth är en väldigt varm och inkluderande person, som är väldigt duktig på det hon gör. Både som yogainstruktör och stressbehandlingar etc. Karin har en så fin energi kring sig som är väldigt unik skulle jag säga. Man får en stark känsla av att hon verkligen är en healer. Som ett exempel: Har själv haft många jobbiga händelser i livet de senaste åren, och har nog mycket uppbyggda trauman och stress i och med det. Under ett yogapass gick Karin runt bland deltagarna och när hon gick förbi mig lade en hand på min rygg,...
Jag har varit kund hos Karin i väldigt många år och är alltid lika nöjd efter ett yoga pass eller en behandling. Kan varmt rekommendera Karin.