Sophie Hagelin

Sophie Hagelin

Sophie Hagelin är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

Sophie Hagelin har varit registrerad mäklare sedan 2019-12. Sophie Hagelin har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-04 och har fått 13 omdömen med ett betyg på 4.8. Sophie Hagelin har haft 0 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.

13 omdömen om Sophie Hagelin

Tor-Björn M

Mycket bra, engagerad och påläst i det mesta.

Jimie H

Jättenöjd med Sophie som mäklare till den lägenheten jag köpte. Jag tror även säljarna blev väldigt nöjda med allt Hon är väldigt bra på att fånga upp ens frågor och återkomma fort med svar tillbaka. En jättebra upplevelse

Carina J

Bra säljare , trevlig, kunnig på det hon säljer och vet hon det inte tar hon reda på det . Hon lyssnar in vad köparen vill ha

Björn E

Mycket kompetent. Har inte kunnat ha anlitat en bättre mäklare.

Renato I

Helt fantastisk mäklare. En perfekt bladning av mänsklig värme och sylvass professionalism Fanns ingen dum fråga eller fel tidpunkt att ställa den. Skulle rekommendera Sophie till alla som behöver sälja eller köpa bostad i hennes område. Ps. Har haft å göra med många mäklare i livet.

Isabelle E

Otroligt glada och tacksamma för att vi beslutade oss för Sophie som mäklare. Kunnig, inkännande och positiv. Vi rekommenderar henne varmt till vänner och bekanta.

Maria W

Supersnabb på att svara och har gjort allt för att hjälpa oss med våra funderingar ☺️

Göran B

Jag kan inte vara annat än nöjd med hela förloppet; Sophies snabba respons vid mitt första besök - 10-15 min senare var hon och jag i lägenheten! Hon skulle bara slänga i sig lunchen...😁 Vi fick också bra tips om såväl stajlist som städare. Städfirman Klara - fantastiska, så nöjd med dem! Och några veckor senare var lägenheten såld🙏🏻 Därefter fortsatt snabb och lyhörd respons på våra smärre justeringar och påpekanden. Kanon! Bra jobbat, Sophie. Hade jag bara en lägenhet till i Enköping så hade du fått sälja den också. Allt gott 😁

Tom W

Sophie är en duktig och erfaren mäklare. Påläst om objektet hon skall sälja. Alltid glad och trevlig😁

Evelina A

Trevligt bemötande! Snäll! Tydlig