Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
En del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling -
www.lansfast.se
Välkommen till Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping!
Letar du efter bostad i Enköping, Fanna, Enögla, Ullbro, Vappa, Sneby, Dorsilla, Tallmyra eller Hummelsta med omnejd. Tveka då inte att kontakta någon av våra duktiga mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping. Vi har lång erfarenhet inom branschen och vet vad som krävs för att hitta rätt boende till rätt person.
Med god lokalkännedom guidar vi dig i en djungel av bostäder. Är du nyfiken på vad din bostad är värd kan du enkelt värdera din bostad direkt här på vår sida.
Utmärkelser
277 omdömen om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Sedan starten hos Reco 2020
Engagerad, kunnig och trevlig🙌
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Snabb med återkoppling och påläst om sitt objekt.
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Karin är en väldigt trevlig och professionell mäklare, en riktig energiknippe! Jag är mer än nöjd med hjälpen jag fick av Karin vid min försäljning.
skrev om Evelina Lund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Evelina är en fantastisk människa. Hon är påläst, kan sin sak, vilket är förtroende ingivande. Hon är ju också lyhörd inför människor hon möter både säljare och köpare, vilket gör allt smidigt och enkelt. En fin människa som är mycket lämpad för sin uppgift. Jag kommer mycket starkt rekommendera Evelina för andra som behöver en mäklare. Jag är mycket tacksam att
skrev om Dan Odeheim en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Väl informerad och proffsig i sitt utförande. Gott bemötande och effektiv i sitt arbetssätt. Väldigt nöjd med Dan Odeheim.
skrev om Evelina Lund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Det kändes otroligt tryggt att ha Evelina som mäklare under hela processen! Väldigt proffsig😍
skrev om Evelina Lund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Vid försäljning av min bostadsrätt så gick allt så smidigt. Bra och kontinuerlig kontakt under hela förloppet. Har inte någon erfarenhet själv när det gäller bostadsförsäljning så jag är tacksam för all hjälp som jag fått.
skrev om Evelina Lund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Så proffsig, flexibel och duktig! Väldigt nöjd med Evelina!
skrev om Dan Odeheim en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Vi vart bra bemötta genom hela processen. Hadde lite högre förväntningar på inkomsten men marknaden dog ut.
Mäklartjänst försäljning av villa. -
Utmärkt jobbat Evelina. Snabbt och smidig affär. Från en kollega i branschen 😊
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Bra service hos förmodligen och en bra och kontinuerlig kontakt med mäklaren.
Lägenheten såldes relativt snabbt tack vare mäklarens engagemang. -
Ordning och reda 👍
Koll på läget 👍
Trevligt bemött 👍 -
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Fick jättebra bemötande! Verkligen härliga att ha att göra med när man ska sälja sitt boende. Vilken energi och engagemang!
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Vi har enbart gott att säga om Karin, hon förklarade bra och hjälpte oss sälja vårat hus på ett snabbt och tydligt sätt. Hon uppfyllde våra förväntningar så vi är mycket nöjda.
skrev om Dan Odeheim en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Erfaren, kunnig, värdefullt kontaktnät, trevlig och tillgänglig!
skrev om Evelina Lund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Kanon hela vägen när jag sålde min lägenhet
Bra bemött.
Snabb och smidig affär.
Påläst och kunnig. -
skrev om Evelina Lund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Evelina ger snabb respons och är väldigt trevlig.
skrev om Evelina Lund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Mycket tillmötesgående, flexibel och en mycket glad och trevligt sätt. Evelina Inger ett mycket bra förtroende. Vi är mycket nöjda med Evelina som mäklare men också med Länsförsäkringar.
Mvh
Eva-Lena Thorell -
skrev om Evelina Lund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Evelina hjälpte mig att sälja min första lägenhet, hon gjorde processen väldigt enkel och smidig för mig. Hon är verkligen proffsig och skulle varmt rekommendera henne som mäklare! Bästa Evelina!
skrev om Evelina Lund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Vi har både sålt o köpt lägenhet med hjälp av Evelina o har bara gott att säga om det. Bra kommunikation, positiv attityd, klara instruktioner o vägledning genom hela affären.
Kan varmt rekommendera. -
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Väldigt trevligt och smidigt bemötande. Var galet flexibel angående visning och
skrev om Dan Odeheim en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Mycket social, trevlig och påläst mäklare, rekommenderas varmt!
skrev om Evelina Lund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Blev väldigt snabbt och spontant att jag skulle sälja min lägenhet. Evelina tog tag i försäljningen direkt och sålde den innan den ens blev utlagd för försäljning till det priset jag önskade. Svarar alltid när man ringer eller smsar, väldigt tät kommunikation och lyssnade verkligen in mig som säljare. Lättsam att prata med och förklarade på ett bra sätt. Kunde inte vara mer nöjd!
Tack snälla för de fina orden och för förtroendet att få sälja din bostad och vad roligt att vi lyckades skriva kontrakt redan innan bostaden lades ut till traditionell försäljning. Jag ser fram emot att göra fler affärer med dig i framtiden, men till dess hoppas jag att du och din familj ska trivas i er nya bostad!
Evelina Lund -
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Trevligt bemötande. Engagerad mäklare som upplevdes lättillgänglig.
skrev om Evelina Lund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Bra informativ kontakt och mycket hjälpsam samt väldigt trevlig
skrev om Evelina Lund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Jag är jättenöjd med mitt köp och har proffesionellt hjälp av mäklarna.
skrev om Dan Odeheim en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Dan ger ett mycket tryggt och seriöst intryck redan från start. Vi fick otroligt bra service och detta levde verkligen upp till våra förväntningar. Det märks att han bär på många år av erfarenhet från branschen. Supernöjda med våran försäljning 10/10!⭐️
Köp av bostadsrätt.
Seriös, korrekt med trevligt och vänligt bemötande. -
skrev om Tommy Lund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Utmärkt bemötande med lugn och saklig genomgång av upplägget. Förväntningarna var måttliga men blev positiva med snabba förberedelser och snabb försäljning av vårt hus!
skrev om Dan Odeheim en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Trevligt och professionellt bemötande och stort engagemang i försäljningen av mitt hus.
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Vi är väldigt nöjda, vi upplevde att mäklaren var väldigt tydlig med information samt tog sig tid med alla som var på visningen och inte hade något emot att behöva upprepa informationen flera gånger (till olika sällskap som kom). Mäklaren var också tydlig med att tala om att nu har ni fått all information som jag har så nu kan jag ”släppa iväg er så att ni kan se er omkring). Vi upplevde mäklaren som lugn, tydlig och väldigt proffsig.
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Jag sålde mitt hus och Karin var givetvis trevlig som man ska vara i ett serviceyrke. Jag hade inga förväntningar men ville givetvis att huset skulle bli sålt men det är därför jag betalar er för att det ska bli det. Om man ska bortse från självklara saker så valde jag Karin eftersom hon är kunnig och bäst inom sitt område.
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Mycket bra dialog med och information från Karin. Enkelt, smidigt och förtroendeingivande
skrev om Dan Odeheim en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
TACK Dan Odeheim för all din hjälp. Jag önskade en snabb affär utan problem och en mäklare som fixar ALLT. Precis så blev det. TUSENTACK!
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Väldigt trevlig service, väl informerad, kontraktskrivning gick både fort och smidigt till.
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Hjälpsam, lyhörd och tydlig! Inga konstigheter någonstans!
skrev om Dan Odeheim en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Proffsigt bemötande och suverän service.
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Engagerad och snabb. Då försäljningen gick lite trögt utnyttjade Karin sitt kontaktnät och matchade ihop vårt objekt med rätt köpare.
skrev om Dan Odeheim en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Snabbt, smidigt och trevligt. Dan ser till att saker händer, inte bara pratar om det.
Vi är jättenöjda och kommer varmt rekommendera honom till vänner och bekanta.
Han sålde vårt par hus , kändes som han jobba FÖR oss. Vi fick det vi ville ha och lite till -
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Karin är oerhört proffsig, men även varm och omtänksam. Vi kände oss helt trygga under köprocessen och kommer nu självfallet även att sälja med med Karin.
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Allt har varit toppen, försäljningen har skett på mina villkor, planeringen som varit med god framförhållning har passat mej bra. Jag har känt mej trygg med Karin!
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Jag fick förtroende för Karin - hon kan sin sak och är mycket kundvänlig !
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Jag har varit på flertal visningar med Karin och alltid blivit imponerad över hennes glada, positiva och proffsiga bemötande.
Så när det var dags för mig att sälja kändes det självklart att anlita henne.
Karin levde upp till mina förväntningar till 100%.
Det är ordning och reda från första mötet och det känns verkligen tryggt. Karin har varit tillgänglig under hela processen och ställer alltid upp på att hjälpa till, svara på frågor och bolla idéer.
Jag ger Karin mina allra högsta rekommendationer och när det är dags för mig att sälja nästa gång är Karin den första jag ringer. -
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Karin är en super proffsig Mäklare.
Hon förstår både säljare och köpare, med en ödmjuk fingertopps känsla så får hon både köpare o säljare att känna sig trygga i affären😁5 plus -
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Hela upplevelsen från visning av Ängslyckan 42 (parhus) till kontraktsskrivning kändes mycket bekvämt och tryggt.
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Ett trevligt och ett professionellt bemötande för försäljning av mitt hus
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Blivit bemött bra, och trevlig.Kan varmt rekommendera henne.
skrev om Karin Sköld en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Serviceinriktad och mycket trevlig. Köpt en fastighet av henne som gått otroligt smidigt och snabbt!
skrev om Evelina Lund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Första kontakten med Evelina var väldigt trevlig, glad och kunnig mäklare.
Personlig kontakt, snabba svar på alla möjliga frågor, höll oss som säljare välinformerade om varje steg hela vägen.
Tack för en snabb och smidig försäljningTack själva för ett mycket gott samarbete och er rekommendation! Vad roligt att ni är nöjda med mig och mitt arbete! Det har varit fantastiskt roligt att få stötta er till ett nytt boende samt med försäljning av er bostad och jag hoppas verkligen att vi kan göra fler affärer, även i framtiden!
Evelina Lund