Den enda mäklaren ni behöver, Mattheus Hanna. Ödmjuk, kunnig och alltid med ett leende på läpparna. Rekommenderas starkt, sålt med honom 2 gånger och inte blivit besviken!
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
Vi får hela tiden önskemål från människor som vill bo i ditt område. Det törs vi säga eftersom vi har ett så brett kontaktnät här i Täby som ger oss köpare i alla områden. Vårt kontaktnät är till för dig och det hjälper dig att få ut högsta möjliga pris för din bostadsrätt, villa eller för ditt fritidshus. Hos oss får du...
568 omdömen om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
Vi har haft kontakt med Susanne inför att vi köpte ett objekt som hon sålde. Vi är jättenöjda med bemötande, kommunikation och alla delar av processen.
Bemötandet var under all kritik. Vi var intresserade utav ett radhus på Margaretavägen i Täby. Vi bad honom höra av sig när budgivningen kom igång, men det gjorde han aldrig. När min sambo ringde till honom så var han lite dryg och helt ointresserad. Han pratade nervärderande och var så långt ifrån tillmötesgående som man kan vara. Han gjorde även ett påhopp på min sambo där han sa att "du är ju den som inte svarade igår när jag ringde" trots att min sambo inte varit i kontakt med honom tidigare eller lämnat sitt nr till...
Rima är väldigt lyhörd, affärsmässigt, transparent och även pedagogisk med detaljer kring säljprocessen. I mitt fall tog det flera månader sen jag anlitade henne preliminärt och hade min lägenhet fotograferad tills jag bestämde mig att lägga upp annonsen. Jag fick stöd från henne under hela resan och när jag visade klartecken då gick det väldigt fort och smidigt med visningarna och försäljningen. Jag rekommenderar henne starkt!
Smidigt, var bara där och skrev på papper, Bella var mycket trevlig
Har köpt en bostad, allt kändes självklart och rima var jordnära och lugn och fick inte alls känslan av att hon var mäklare och försökte sälja på mig något.
Jag och min blivande sambo köpte vår första bostadsrätt tillsammans genom Rima! Toppenbra bemötande från Rima som ger bra förtroende! Rekommenderas starkt och vi kommer göra framtida affärer via ”Länsfast” & Rima 👍🏻
Mycket erfaren och hög integritet. En förtroende ingivande mäklare!
Rima är väldigt engagerad och professionell. Hon ger ett bra intryck och jag är väldigt nöjd med affären.
Jag kan med gott samvete inte rekommendera Martin Ibrahim som mäklare. Jag valde Martin pga han var med mig redan från det att jag köpte min lägenhet vid ombildning och kände att jag ville vara lojal. Ett misstag jag ångrar och som kostat mig en massa pengar. Under 3 månader som jag hade anlitat Martin som min mäklare tycker jag inte att han gjorde ett bra jobb nog. Han höll i visning varje söndag i 3 månader och flesta av dem gånger så hade han inga möjliga köpare på visning. Jag upplevde att Martin sade det man ville...
Jag är otroligt nöjd med hjälpen jag fick av Moshe Kucukkaya på Fastighetsbyrån Södertälje. Han var professionell, engagerad och alltid tillgänglig för att svara på mina frågor. Moshe gjorde hela processen smidig och trygg när jag köpte min lägenhet. Rekommenderar honom starkt till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare!
Riktigt proffsig i sitt bemötande och väl förberedd i alla steg i försäljningen av våran lägenhet
Mycket lyhörd, omtänksam och kunnig.
Den bästa mäklaren jag träffat, överträffade alla förväntningarna!!!!
En etta på 29 m2. Vänligt och trevligt bemött. Höga förväntningar från en tidigare affär. Proffsig och korrekt kontakt med både säljare och köpare. Inger förtroende. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda!
Hej, Vi är mycket nöjda med Cecilia. Hon var lyhörd och sansad. Tyvärr, kom Corona pandemin precis vid säljtillfället vilket gjorde att vi kände oss lite pressade att ta det bud vi fick före visningen. Man kan bara spekulera, men antagligen hade vi fått mer om vi väntat till den öppna visningen, men vi är ändå nöjda. Sammantaget är vi nöjda med Cecilia och hennes proffsiga sätt att knyta ihop säcken. Mvh/Angelica
När vi träffade Benjamin var han välkomnande och engagerade sig till sitt yrke, han var seriös inom sitt jobb och under processen vilket gör honom till en allmänt öppensinnig person!
Cecilia har under en längre tid varit behjälplig när jag behövt värdering av lägenheten och på ett trevligt sätt hållit mig informerad om värdet. Det var därför inget svårt val när det till slut blev dags att sälja. Försäljningen gick över förväntan och priset slutade på högsta nivå inom området (Mörbydalen i Danderyd). Jag kommer mer än gärna att rekommendera Cecilia till vänner som står i begrepp att köpa/sälja sitt boende. Det har varit jättetrevligt att samarbeta med henne. MVH/Ulf Houlst
Hon hjälpte oss att sälja vår lilla lägenhet i Täby centrum.
Vi är mycket nöjda och glada över att vi valde Gabriella från Fastighetsbyrån. I vårt val av mäklare så utmärkte hon sig bland de andra kandidaterna genom professionalism, ödmjukhet och stor kunnighet om marknaden. Hon bemöter oss som kund med mkt energi, karisma och utstrålning.
Cecilia är en lugn, trevlig och erfaren fastighetsmäklare. Vi hade ett bra samarbete och hon lämnade alltid tydlig information.
Vi kan varmt rekommendera Martin Ibrahim som mäklare. Han har utfört sitt säljuppdrag energiskt och effektivt både när det gäller uppföljning av visningar och kommunikation med oss, samtidigt är han också en vänlig och lyhörd person.
Supernöjd med Malin som mäklare. Hon håller en uppdaterad hela tiden och väldigt flexibel kring visningar. Hon gjorde verkligen det yttersta för att få vår lägenhet såld i svårsåld tid. Kan rekommendera henne till alla!
Cecilia Widmark är utan tvekan Sveriges bästa mäklare! Vi hade ett komplicerat upplägg då vi skulle sälja iväg en gammal gård från 1700-talet i Täby, som dessutom var ett dödsbo. Vi träffade ett flertal mäklare men Cecilia utmärkte sig snabbt genom sitt trevliga bemötande, sitt kunnande och att hon på eget initiativ hade förberett material om fastigheten och omgivningen. Hon fick således uppdraget och vi insåg snabbt att vi hade gjort ett klokt val. Med stort engagemang och tålamod så tog hon emot en uppsjö av olika...
Jag kom i kontakt med Rima på visning för ett objekt jag initialt var intresserad av, då det visade sig att just det objektet inte uppfyllde mina behov så föreslog Rima ett annat kommande objekt för mig. Det blev en snabb och mycket smidig affär. Jag är väldigt nöjd. Jag upplevde Rima som vänlig, väldigt lyhörd, professionell, påläst och väl tillgänglig för frågor och svar. Jag kan verkligen rekommendera Rima ur en köpare perspektiv. Jag kan tänka mig att hon är minst lika bra ur en säljare perspektiv.
Så professionell i sitt kundbemötande, kände mig trygg genom hela processen.
Jag kan varmt rekommendera Martin. Han skötte min lägenhetsförsäljning strålande.
Så kunnig och professionell. Fick bra kontakt med en gång och han såg till att man var med hela vägen. Kan varmt rekommenderas!
Klar tydlig process, kundskap om marknaden och området. Månar om både köpare och säljare
Rima är en målinriktad mäklare då hon vet vad exakt hon ska göra för att kunna sälja lägenheten på bästa sätt, hon är en ansvarsfull kvinna och även trevlig o positiv som person.
Engagerad, professionell och trevlig! Kan varmt rekommendera Martin för alla som ska köpa sin bostad!
Hon är tålmodig och förstående jag kom i kontakt med henne på en värdering av bostaden som jag ville göra då var det flera mäklare som kom men hennes positivitet lockad mest
Rima är målinriktad och har mycket god lokalkännedom. Rekommenderar varmt!
Vi sålde en 2:a i Täby. Rima hjälpte till med försäljningen på ett mycket bra sätt, trots att vi sålde i skakiga tider! Rekommenderas!
Vi har köpt bostad där Anita var ansvarig mäklare. Vi hörde av oss och fick snabbt komma på en förhandsvisning. Det blev sedan en lördag vi bestämde oss att lägga bud. Anita var till vår glada överraskning under lördagen mycket hjälpsam och vi skrev kontrakt redan samma kväll. Vi är mycket glada över Anitas goda bemötande och tillgänglighet! Axel & Anna
Jag träffade tre mäklare inför försäljningen av min lägenhet. Vid vårt första möte utstrålade Rima energi, stort engagemang och visade ett härligt säljdriv! Så att valet av mäklare föll på henne var självklart! Rima har verkligen uppfyllt alla mina förväntningar och jag mycket nöjd med slutpriset på lägenheten. Jag ger Rima mina allra bästa rekommendationer!
Sålt en lägenhet i Danderyd 4 dagar före visning. Vid förhandsvisning ordnade Rima med 4 olika kunder som alla sedan gick in i budgivning. Resultatet blev försäljning med ett slutpris som överskred utgångspriset med 20%. Det visar att hela processen har varit mycket väl genomarbetad och resultatet överskred alla förväntningar.
Johanna får högsta betyg för sitt bemötande i alla situationer med förståelse, tålamod och kunskap och personligt engagemang. Hon gav alltid nytt hopp och uppmuntran och gav inte upp utan jobbade oförtrutet på att få det bästa resultatet utifrån de möjligheter som fanns, Stort tack till Johanna!
Rima är en kompetent, trevlig och social person som alltid var glad och serviceminded, lätt att få tag på och hade inga problem med att boka om i sista stund. Mycket nöjd med henne och kommer välja henne igen.
Kan vart rekommendera Matteus som mäklare! Professionell, engagerad och trevlig. Har både köpt och sålt genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby och känner mig trygg i rollen som både köpare och säljare när man har med dem att göra.
Anna Karin är jätteduktig. Hon kan området bra och är inte rädd för att jobba
Rima visade att hon har det som krävs för att sälja en svårsåld lägenhet som min, till ett bra pris. Hennes fina personlighet, professionella inställning och höga ambitionsnivå visade sig vara ett bra framgångsrecept.
Jag fick förtroende för Rima Senkal på direkten och hon gjorde mig inte besviken. Hon är en mycket kompetent och driven mäklare som lyssnade på mina önskemål och uppdaterade mig regelbundet om läget. Jag har känt mig helt trygg under hela försäljningsprocessen och kan starkt rekommendera Rima. Jag är supernöjd med hennes insats.
Elenor utstrålar trygghet och kunnighet. Hon är trevlig, professionell och mycket duktig på sitt jobb. Vi uppskattar hennes professionella och vänliga bemötande.
Min mäklare Rima tipsade om att förbereda vår försäljning i god tid för att öka förutsättningarna till ett högt slutpris då vi visste att det skulle vara svårt att nå det på dagens marknad och i synnerhet vårt område. Vi behövde inte ha några öppna visningar utan Rima jobbade med vår försäljning bakom kulisserna utan att vi behövde känna oss stressade. Rima är lyhörd, trevlig men framförallt väldigt professionell i sitt framträdande och har ett brett kontaktnät. Tack vare hennes sätt att jobba på och knyta kontakter samtidigt...
Rima är en fantastisk mäklare, tydlig, saklig och med positivt driv och mycket servicekänsla!!!
Mycket bra mäklare. Trevlig och duktig. Rekommenderar starkt!
Sålt ett radhus. Trevligt och proffsigt bemötande. Tydlig, närvarande och personlig. Jag är mycket nöjd med Rima.
Sålde en 2:a i Roslags Näsby. Proffsigt och trevligt bemötande! Bra agerande och förväntningarna uppfylldes på ett utmärkt sätt.
Det jag uppskattade mest var att Mikael vid första kontakten var på och alert och ville påbörja sälj-processen trots att det var mitt i sommaren. Engagerad hela vägen igenom och känns dessutom mån om att ta del av min fortsatta bostadskarriär.
Jag kan definitivt rekommendera Martin Ibrahim. Han har agerat professionellt och hållit oss fortlöpande informerade under hela (den mycket snabba) säljprocessen!
Ett mycket professionellt och effektivt utfört jobb
Mycket bra bemötande och väldigt lätt att förstå,
Grym! Rima gjorde det hon skulle, var engagerad, återkopplade kontinuerligt. Rekommenderas starkt. Rutinerad, trevlig och duktig! Absolut nöjd med mitt val av mäklare. Kommer rekommendera henne till vänner, Toppbetyg. Hälsningar RM!
Engagerad, professionell och trevlig! Kan varmt rekommendera Martin för alla som ska sälja sin bostad!
Vänligt och glatt bemötande. Tydlig med information kring sälj/köp processen
Martin är mycket kunnig, engagerad och pedagogisk. Vi hade en kontinuerlig kontakt i hela processen och han var mycket behjälplig!
Vi har köpt en bostadsrätt där Rima Senkal tog oss i genom köpprocessen på ett proffsigt och utmärkt sätt. Hennes bemötande var mycket uppskattat. Hon lyssnade på våra önskningar, var drivande, gav snabba återkopplingar och medverkade till att vårt köp uppfyllde våra förväntningar. Sammanfattningsvis är vi väldigt nöjda och rekommenderar gärna Rima som mäklare i framtiden.
Köpte lägenhet i Solna via Niklas. Mycket nöjd med servicen från Niklas, han är engagerad och tillmötesgående, alltid snabb återkoppling. Han hade bra kännedom om objektet och gav ett pålitligt intryck.
Hej! Jag sålde en 2:a i viggbyholm. Rima kom och gjorde en värdering på bostaden. Budgivningen gick rätt trögt men tack vare Rimas otroliga driv och engagemang fick hon upp priset till den rättvisa värderingen som Rima hade gjort! Hon är otroligt ärlig och professionell och har en väldigt bra dialog med vad som händer med affären och informerar dig hela tiden vad som är på gång! Kan verkligen rekommendera henne! Min flickvän anlitade ett annat bolag än Länsförsäkringar med en annan mäklare! Skillnaden mellan Rima och...
Proffsigt och seriöst bemötande, vilket ledde till en mycket smidig och snabb process med ett gott resultat!
Jag har både köpt och sålt mina bostäder med Peter som fastighetsmäklare. Hela hans arbetssätt genomsyras av ett stort engagemang, driv, flexibilitet och professionalism. Mycket nöjd och mina allra bästa rekommendationer.
Jag sålde en bostadsrätt med Rima och kan varmt rekommendera Rima som mäklare! Hon är ett proffs enda ut i fingerspetsarna. Det här är en mäklare som gör det lilla extra för att överträffa dina förväntningar. Kompetent, positiv, full med energi samt engagerad. Alltid trevlig och lätt att nå oavsett tidpunkt. Nästa gång det blir bostadsaffär kommer jag ta kontakt med Rima direkt, vare sig det gäller sälj eller köp.
Samarbetet med Rima var klockrent - riktig teamkänsla!!! Tillsammans med Rima tog vi fram en ärlig gemensam plan och strategi som ledde till en snabb försäljning efter privatvisning till ett högt slutpris. Tog inte många dagar från första kontakt till försäljning. Medans övriga försäljningar på samma gata gick riktigt trögt lyckades Rima marknadsföra bostaden och läget riktigt väl och därmed hitta rätt köpare. Rima har även tillsammans med kollega Daniel stöttat fullt ut i köp av ny bostad. Rekommenderar Rima varmt!
Sålt lgh (dödsbo). Jättetrevligt bemötande. Professionell. Förklarade hur allt skulle gå till, vad mäklaren gör och vad jag behövde göra. Engagerad. Lätt att komma i kontakt med. Kände mig trygg. Hade inga speciella förväntningar - så det blir ett mycket positivt betyg! :)
Sålt BrF lgh åt dödsboet efter pappa och efterlevande mamma. Bemöttes var proffsigt, sakligt och Cecilia levde upp till de förväntningarna jag hade. Sammanfattningen. Kommer använda Cecilia igen om det blir aktuellt
Har både sålt och köpt hus genom Stefan. Viss information undanhölls/var felaktig till oss som köpare och när de begick misstag i försäljningsprocessen var viljan att kompensera för misstaget och bemötandet under all kritik.
. Bostadsrätt . Jättebra mäklare . Bra . Helheten var bra
Sålt lägenhet. Trevligt och mycket positivt bemötande. Har hittills levt upp till alla förväntningar och skött allt på ett utmärkt och professionellt sätt (När det gäller den här undersökningen tycker jag dock att man bör vänta tills hela affären är avslutad.)
Snabb, håller löften förslag istället för styrning. Process-styrd. Vänlig, förklarande och kunnig erfarenhet.
Vi sålde vårt radhus med Cecilias hjälp. Cecilia är kunnig och effektiv med ett vänligt och på en och samma gång både personligt och professionellt bemötande. Hon gjorde det lilla extra som gjorde att affären gick över förväntan. Jag är så glad att vi valde Cecilia till vår mäklare och jag rekommenderar henne gärna.
Köpt lägenhet. Bra presentation. Följsam och lyhörd. Förtroendeingivande.
Cecilia är personlig utan att bli privat - lyhörd och har mycket god lokalkännedom vilket för att hon har mycket "kringfakta" runt de objekt hon säljer. Hon är duktig på att sköta kontakten mellan köpare och säljare vid problem eller önskemål om förändringar vid försäljningen. Cecilia blir mitt naturliga val när det är daxs för nästa försäljning av boende.
Tim var inte bara otroligt trevlig utan också tillmötesgående och hjälpte mig och min sambo att göra en snabb affär.
Felicia guided us through the process with determination, facing difficult market conditions. She did not wait passively for a buyer, but actively sought out a buyer from her business network. During the negotiation, she guided the process within our parameters and limits, always being very attentive and flexible in terms of communication and speed of response. Highly recommended!
Vi har köpt en villa för sommarboende i Gnesta. Mäklaren var trevlig, kunnig, problemlösare och noga. Mäklaren är utmärkt och den bästa vi haft. Rekommenderar Svensk fastighetsförmedling i Gnesta som nu ska sälja vårt nuvarande fritidshus i Gnesta!
Bra dialog med säljare och mäklaren före under och efter köpet. Trevligt bemötande av mäklaren under hela processen.
Henrik agerar mycket professionellt och med uppenbart god kännedom om marknaden. Säljprocessen har varit drabbad av den största nedgången på länge men Henrik har manövrerat processen skickligt med stort och kontinuerligt engagement och bra löpande återkoppling. Jag hade höga förväntningar som vi hanterade på ett pragmatiskt sätt. Hade dessa infriats vore betyget Exceptionellt! I sin helhet har ett starkt långsiktigt förtroende byggts upp och jag är mycket nöjd med vårt samarbete och fortsätter därför att engagera samma mäklare för nya uppdrag. Tack Henrik.
Vi har både köpt och sålt hus via Ulrika och jag vill ge henne våra bästa rekommendationer. Ulrika är otroligt kompetent, rak och ärlig samt en riktig pålitlig mäklare som skapar en trygghet hos både säljare och köpare. Hon lämnar inget åt slumpen och kan verkligen sitt område. Ger råd och tips samtidigt som hon tar tillvara både säljare och köpares intressen vilket skapar en fantastisk trovärdighet.
Sara var på tå från första stund, efter att vi missat ett intressant objekt nosade hon upp ett annat och hjälpte oss hela vägen i mål. Världsklass.
Mycket bra bemötande och väldigt lätt att förstå,
Mohammed har ett väldigt trevligt och proffsigt bemötande, en fastighetsmäklare som du kan lita på. Regelbunden kontakt, ordentlig, rak, gav ärliga svar och en väldigt bra helhetsbild av hela processen. Mohammed höll mig ständigt uppdaterad. Han tar sitt yrke på fullaste allvar och jag rekommenderar starkt till de som vill sälja sin lägenhet/hus. Plus i kanten att Mohammed både är varm och trevligt att ha att göra med!
Otrolige Arvid är personifieringen och gestalten av professionalitet, i uppträdande såsom vältalighet, tydlighet och ett respektfullt bemötande. Här har vi en herre som på kort tid, snabbt lyckades sälja av de två objekt jag inledningsvis var intresserad av. Detta visar på Arvids oerhörda skicklighet och fallenhet som bostadsmäklare. Vad som också visade sig, var den välsignelse det innebar för mig, då det tredje objektet, i hänsyn till min livssituation, läget i fastigheten och det valda färgtemat för lägenheten, var det absolut bästa för mig. Så det fanns en mening i det hela – och när jag väl hade en 'game plan' så var Arvid ofattbart tillmötesgående i affären, agerade och handlade snabbt som mellanhand och slutförde affären mycket prompt, trots semestertider. Kort och gott; Fastighetsbyrån sitter på en levande legend!
Det har varit både tryggt och trevligt att ha Lena som stöd genom hela försäljningen. Jag kan varmt rekommendera henne.
Per är proaktiv, tydlig i kommunikationen, följer upp & engagerad från start till mål. Så professionell!En önskemäklare, helt enkelt! Rekommenderar varmt!
Vi sålde vår villa i Bromma Kyrka under Coronatid och där Tobias med sin positiva inställning smittade av sig både på oss som säljare och uppenbarligen även köparna. Valet av Tobias som mäklare berodde på att han direkt visade ett stort engagemang och visade på ett äkta sätt att han verkligen gillade vårt hus och hade en mycket bra förmåga att komma ihåg husets många fördelar i dialogen med köparna. Dessutom var han mycket flexibel och lyssnade verkligen in oss som kund hur vi ville ha det och att vi formaliserade uppdraget efter hand.
Har köpt en fin tvåa i Årsta Mäklaren bemöttes oss med intresse och stor kunskap om objektet men också området Årsta Hennes framtoning är professionell men ändå personlig Vi blev positivt övverraskade av hennes omtanke och intresse för objektet som hon sålde Vi kommer att rekommendera henne till våra vänner!
Vi har sålt vår bostad med Michel. Han är både seriös, kunnig och trygg! Vi ville ha en mäklare som vi vet gör en schysst affär för alla inblandade parter, inte bara för oss som säljare, och där finns det nog få som slår Michel! Alltid snabb att svara på frågor, högt som lågt. Kan varmt rekommendera honom!
Jag tycker affären gick smidigt. Vi fick hjälp och svar på de frågor vi hade.
Jag är mycket nöjd med hur Lena Steding-Lundberg skötte försäljningen av min bostad! Marknadsföringen var professionell och lockade många spekulanter. Jag vill lyfta fram hennes fantastiska kommunikation och enganemang under hela försäljningsprocessen, hon gav mig värdefulla tips om hur jag skulle förbereda huset inför försäljningen.
Marcus är sannerligen en duktig mäklare. Han är väldigt kunnig och ambitiös.
Bra information, trevligt bemötande och god service. Kändes väldigt seriös. Lätt tillgänglig och snabb återkoppling vid svar på frågor och i visningsprocessen.
Peter sålde vårt hus. Han gjorde en utmärkt presentation av sina tjänster och lyssnade in våra önskemål. (Att vara tydlig med beskrivning av området och fastigheten , dessutom att bilder presenteras i logisk ordning.) Peter deltog i besiktning och fotografering. Han höll kontakt med oss under hela processen och beskrev vilka förarbeten han gjorde bland annat för att förbereda inför visning. Peter verkar gediget intresserad av sälja hus och att allt är korrekt för alla parter och berättar gärna om strategier och förklarar gärna. vad som kommer att hända. Det är helt klart att han vill att både säljare och köpare skall vara nöjda. Det var tex. inga problem att ändra datum trots att det ledde till merarbete. När sälj processen rullat i gång så kändes det bra och tryggt med Peters lägesrapporter och när det var dags för avslut så var Peter tydlig med att förklara vad alla steg innebar. Vi är helnöjda med Peters engagemang i vår säljprocess och kan med stor glädje rekommendera honom som en seriös och effektiv partner i säljprocess.
Vi har anlitat Anders för att sälja vårt kedjehus. Vi är väldigt nöjda med allt stöd vi fått inför och under försäljningen. Det kändes osäkert att sälja mitt under pandemin, men Anders har väglett oss hela vägen, varit tillgänglig trots semestertider och känts personligt engagerad i försäljningen. Att vi dessutom såldetill ett pris som överträffade alla förväntningar var pricken över i. Vi kan varmt rekommendera honom.
Hon är en toppenmäklare. Engagerad och mycket positiv och personlig. Vår önskad om prisbild uppfylldes med råg. Hittade rätt köpare utan att ha allmän visning. Med andra ord. Alla tre parter, säljare-köpare-mäklare är helt klart nöjda. Hör jag någon som ska sälja så ska jag självklart rekommendera Ann-Sofie.
Bra och smidig lägenhetsköp. Upplevde Magnus som seriös
Lena är kunnig, trevlig och ambitiös i sitt uppdrag. Hon är lätt att ha kontakt med.
Andreas på Älvsjös kontor är kungligt bra! Svarar/återkommer vid behov, glad, trevlig & affärsdriven framförallt! Kunde jag ge 10/5 SSP skulle jag!
Maria Alex på Svensk Fastighets , 5 av 5 möjliga, service bemötande kunnighet, allt på topp, lång erfarenhet inom branschen. ,top nodge
Välj Frida Evstedt när du ska sälja din bostad! Bara gott att säga om Frida, hon hade koll på läget - proffsig, väl förberedd, lätt att få tag på, återkopplande, genuint glad & intresserad, gav en trygghet genom affären. Tack för rekordförsäljningen! :)
Andra gången jag säljer med samma mäklare Tobias håller mycket rak kommunikation och höll visning på visning på visning tills att min lägenhet såldes Alltid på bra humör och optimistisk trots tuff marknad och semesterperiod
Superbra! Trevlig, professionell och otroligt bra kundvård.
Köpt en lägenhet av Theo. Blev bra bemött från början till slut. Var väldigt tydlig och gick igenom hela processen för oss. Svarade på alla möjliga frågor vi hade. Från början till slut en toppen mäklare
Köpte nyss en lägenhet ifrån Bilir. Jag tycker själv jag var jobbig då jag ville flytta på datum gällande sign av avtal och jag hade många olika frågor. Bilir löste alla ändringar av datum till mina önskemål och svarade på de frågor han kunde. De frågorna han inte var helt säker på tog han föst reda på svaret innan svarade mig vilket jag kände var väldigt tryggt. Extremt professionell och fick mig som kund att känna mig trygg. Arbetsmoralen var på topp då jag i stort sett kunde höra av mig 24/7. Det var väldigt viktigt då mitt jobb inte alltid tillåter mig att ha konversationer under normala arbetstider. Rekommendera STARKT!
Wow, Sia sålde min lägenhet på 7 dagar. Tackar och bockar för Sias fantastisk personlighet och hans 100% målmedvetenhet!
Robert har från start visat mycket stor engagemang och hjälpt oss gå i mål med försäljning trots tuffare tider. Han har gett oss snabb återkoppling, arbetat proaktivt och på alla sätt och vis levt upp till förväntningarna av en professionell mäklare. Stor tack för hjälpen Robert, vi ger dig våra varmaste rekommendationer! Josefine & Erik
Wow. Vilken otrolig upplevelse det var att få anlita Lars Steneryd som mäklare ytterligare en gång och sedan att han lyckades få till lägenheten min såld till utrops pris i princip en dag efter vi lagt ut annonsen hade vi en visning och sedan var det klart. Lars har gjort mig så otroligt glad med hans sätt att bemöta, tala för min sak och hjälpa mig att få till lägenheten vi sålde i ett sådant bra skick som möjligt. Tack Lars. Det här kommer jag aldrig glömma. Du har hjälpt mig ett stort steg närmare min dröm. Att klara mig ekonomiskt fri själv utan hjälp och stöd från omgivningen. Tack tack tack. // Leonardo Selinder
Johan Lundberg var snabbt ute och kontaktade mig eftersom han sålt lägenheter i fastigheterna förut. Det har känts tryggt med Johan, han kan sin sak och han är intresserad av objektet och allt omkring. Har ett trevligt bemötande och är angelägen om att köpare och säljare ska komma överens!
Tillmötesgående och lyhörda gentemot mig som kund, kunniga samt förtroendeingivande. Rekommenderas!
Mycket trevlig, tillmötesgående med extra visning, behjälplig med pappersarbetet.
Hej! Fredrik har varit rak på sak. Har hela tiden hållt mig informerat om vad som skedde. Han var engagerad och försökte hitta olika alternativ och lösningar. Så det har känns rätt och tryggt hela vägen.
Jag vill varmt rekommendera Andy som skötte vår bostadsförsäljning. Även fast vi velade gällande försäljning och drog ut på tiden rejält var han otroligt trevlig, tålmodig och hjälpsam genom hela resan.
Amanda har ett trevligt sätt och är lätt att få kontakt med. Hon är kunnig, tjänstvillig och hjälpsam. Jag är helt nöjd med hennes arbete för mig som köpare!
Edward är professionell och driven på ett sympatiskt sätt. Edward kom till oss, värderade bostaden och sålde den inom tre veckor. Vi var väldigt nöjda med priset och köparna. Vi rekommenderar Edward varmt.
Glad, trevlig, solbränd. Hjälpsam vad gäller fordonsplacering i närheten av säljobjekt.
Jag är väldigt nöjd med Josef och insatsen genom hela processen. Han var professionell, engagerad och tydlig i sin kommunikation, vilket gjorde allt mycket smidigare för mig.
We had very good experience with Jessica. For her speaking in english was not a problem and that meant a lot to us. She is polite, positive and smily person. We got the feeling that she is very good at what she is working with and that she knows the selling business. Her biggest plus is that she has personal touch to the approach, she listened to us, we made decisions together, she was always available, with good communication and happy for us at the end of the process. I would recommend Jessica to everyone who is selling the property in Knivsta.
Vi har använt Rickard Bornesand både vid köp och försäljning av bostad och är supernöjda. Han har varit mycket proffsig och tydlig genom hela processen och haft snabb och rak kommunikation vilket gjort att vi känt stort förtroende för honom. Emma & Sebastian
Petronella är engagerad, peppande, pragmatisk, professionell och har stenkoll på läget. Att hon dessutom är trevlig och inkännande är bara grädde på moset. Rekommenderar henne starkt!
Det bästa är att dom har längre visningar än de flesta andra Mäklarna. Speciellt bra då det är mycket visn samtidigt. Kunnig o trevlig Mäklare. Tog hand om allt jag inte ville ta hand om. Har sålt 5 lgh i våran BRF och alla har gått riktigt bra. Tar sig tid för sina kunder. Bra upplägg rakt igenom hela försäljningen.
Philip Durling sålde vårt hus snabbt och smidigt. Från visning till kontrakt på 2 dagar. Vi fick ett mycket proffsigt bemötande där vi kände oss trygga. Han var tydlig, lyhörd för våra önskemål och lätt att nå på telefon och sms. Tack Philip för en lyckad försäljning.
Amanda åkte på semester. Jag bad då om att få Mattias, som ersättare. Han hade sabbt sålt Axells koloni, tom, före visning och till ett mycket bättre pris. Därför hade jag förhoppningar om, att jag också skulle få min koloni snabbt såld, vilket också skedde. Jag träffade Mattias bara två gånger och pratade två gånger med honom på telefonen. Han är mycket trevlig, intresserad, punktlig, lyhörd, lågmäld, tydlig och lugn.
Zolle Baleng är en mycket kunnig, sympatisk och tillmötesgående fastighetsmäklare. Mina förväntningar på honom uppfylldes gällande information om föreningen samt i kommunikationen mellan köpare och säljare, på det hela taget var detta en mycket smidig och proffesionellt genomförd bostadsaffär.
Hej, Har bara goda erfarenheter av Noomi. Hon skall ha pris. Otroligt professionell och kompetent även SNABB och ordentlig på alla sätt och vis. Så bara toppbetyg!! Med vänlig hälsning Anna Broström
Tydlig, noggrann och tillmötesgående; ger förslag på olika lösningar så att alla parter blir nöjda.
Sålde min lägenhet med Fredrik och jag kände mig trygg och informerad under hela processen. Fredrik har ett lugn och med sitt breda kontaktnät hittade han snabbt en köpare till min bostad. Jag hade vänligt höga förväntningar då jag hade hört väldigt gott om Fredrik, förväntningar som överträffades. Anlitar mer än gärna Fredrik som mäklare igen för kommande bostadsförsäljningar.
Emma har varit en enastående mäklare under hela vår försäljningsprocess. Hennes tydlighet och pedagogiska sätt att förklara varje steg gjorde att vi kände oss trygga och välinformerade från början till slut. Emma var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor och gav oss värdefulla råd som verkligen hjälpte oss att fatta de bästa besluten. Hennes professionalism och engagemang överträffade våra förväntningar, och vi är otroligt tacksamma för hennes insatser. Vi kan varmt rekommendera Emma till alla som letar efter en pålitlig och kompetent mäklare.
Monika är glad och trevlig. Hon var påläst om huset vi köpte och svarade utförligt på våra frågor. Vi fick alltid snabba svar när vi undrade något. Vi fick stort förtroende för henne och nu ska hon även sälja vårt hus.
Fredrik Loneux Var mycket trevlig, artig och vältalig. Vi fick en realistisk bedömning av värdet på bostaden och vi kände att han var lika engagerad genom hela processen. Toppen!
Hej! Jag tycker mäklaren har gjort sitt jobb på ett bra sätt/ Patrik
Marcus överträffade verkligen mina förväntningar, han är verkligen en bra mäklare som är engagerad, målinriktad, professionell och snäll. Han gick igenom varje steg av försäljningen med uppdateringar och information nästan varje dag. Jag är super nöjd och jag blev bemött på ett vänligt och professionellt vis.
Rawaz . som mäklare är perfekt ,fint och varmt bemötande . jätte glad och hjälp sam.
Har ju god erfarenhet av Tobias från tidigare engagemang. Även fick jag en mycket bra kontakt. Vad som kännetecknar Tobias är att han fokuserar på ärendet och är mycket kunnig och erfaren.
Anlitade Alexander Egebrant i november - 16 för att sälja min bostad i Höjdhagen. Ett villkorat avtal skrevs då jag var intresserad av att köpa en lite större lägenhet. På grund av att Egebrant gav mig direkt vilseledande information, avslutades dock inte det villkorade avtalet på ett korrekt sätt. För detta har Egebrant nu tilldelats en varning av FMI, Fastighetsmäklarinstitutet. Jag begärde också ett ekonomiskt skadestånd, vilket i februari - 18 avslogs av FRN, Fastighetsreklamationsnämnden. Bevisbördan låg hos mig och tyvärr fanns inte hela händelseförloppet skriftligt, utan ord stod mot ord och skadeståndsbeloppet uteblev. Men i sak var FRN eniga med FMI - att mäklaren betett sig oetiskt och åsidosatt god fastighetsmäklarsed. Jag hänvisar till FMI i detta ärende.
Jimmy did a great job with selling the house. He has a positive energy, and a professional approach to all matters. Warmly recommend.
Åsa Danielsson har ett väldigt fint & bra bemötande, hon fick en att känna sig trygg från början till slut. Våra förväntningar var en snabb & bra affär, vilket Åsa lyckades med! Vi är otroligt nöjda & skulle absolut rekommendera henne till andra som vill sälja/köpa bostad i framtiden.
Extremt otrevlig praktiskt taget slängde ut mig på visningen, sa att jag gör en jätte dålig affär om jag ville renovera badrummet som va stambytt 1995, jätte tråkigt då jag var väldigt intresserad av lägenheten
Mattias är fantastisk. Våra vägar har korsats genom två bostadsaffärer och jag har alltid känt mig 100% trygg med honom. Vi har haft en bra kontakt och jag har verkligen uppskattat att det är raka rör som gäller. Upplever att Mattias är erfaren, smart och pålitlig.
Superbra! Trevlig, professionell och otroligt bra kundvård.
Trevligt och personligt bemötande utan någon som helst tillgjordhet. Effektiv hantering med snabb återkoppling. Ordnade extra visning, vilket innebar att vi kunde se och uppskatta lägenheten samt snabbt skriva köpekontrakt innan återfärd mot Gävle.
Joel är snabb, tillmötesgående, trevlig och väldigt lätt att samarbeta med. En proffsig mäklare med ett varmt bemötande.
Mycket bra mäklare. Trevlig och duktig. Rekommenderar starkt!
Malin är proffsig, håller en hög nivå, är ordningsam samt duktig på att kommunicera. Trots en seg marknad hade Malin en tydlig plan rätt igenom hela försäljningsprocessen.
Mäklaren Patric Dalebo har gjort ett fantastiskt jobb, visat engagemang och gett god vägledning i genom hela processen. Vi rekommenderar honom samt Husman Hagberg starkt.
Victor gav trygghet och har stor lokalkännedom med proffsigt genomfört försäljningsarbete.
Duktig mäklare som ansträngde sig för att möta våra behov. Var med och gav det där lilla extra och stöttade när man sattes i nya situationer man inte varit med om tidigare. Rekommenderas varmt :)
Vi fick mycket hjälp av Linnea vid försäljningen av vår lägenhet. Hon var flexibel med visningar och bra på att hålla kontakten med oss. Under hela processen hade hon en positiv attityd och hög energi. Vi är mycket nöjda!
Köpte villa av Tommy och han var toppen genom hela processen. Trevlig, transparent och kompetent helt enkelt :)
Jag rekommenderar varmt Fastighetsbyrån om du/ni planerar att köpa en bostad. Allt fungerade tillfredställande! Trevligt bemötande och saklig information lämnades av de tre mäklare på Fastighetsbyrån som jag har haft kontakt med via någon av kontaktvägarna mail, sms, telefon eller personligt möte.
Professionellt och trevligt bemötande. Uppfyllde mina förväntningar av en aktiv och bra dialog. Är supernöjd!
Jenny är en utomordentlig proffsig mäklare. Går alltid att få tag på och svarar snabbt. Hon är på hugget helt enkelt och väldigt hjälpsam i alla lägen. Superservice helt enkelt och prisvärt. Jag hade både köpt och sålt med Jenny som mäklare. Som köpare var hon också mycket bra och kan sina områden på Värmdö men däremot så var HusmanHagberg inte bra när det uppkom problem (en tid där Jenny var ledig). HusmanHagberg frågan och slutade helt enkelt svara och man kände sig ganska utlämnad och ensam utan hjälp. Jag fick därför själv bekosta reparationer där säljaren gjort fel. Därav satte jag lite lägre betyg men vill betona att detta var HusmanHagberg. Till HusmanHagberg kan man bara säga att det var helt enkelt oproffsigt och fel vad ni gjorde mot mig som köpare.
Väldigt trevlig och ett proffsigt arbete med min försäljning och bra hanterat vid kontraktsskrivning, Kunnig inom sitt område
Vi hade Johan Larsén som mäklare från Oktober 2018 till Augusti 2019. Johan är en trevlig, tillmötesgående och tillgänglig mäklare. Värderingen och de satta förväntningarna skiljde sig däremot väldigt mycket från slutpriset. Förklaringarna var att marknaden har gått ned sedan vårt första möte och att det finns många ettor ute på marknaden därav hög konkurrens. Dessa förklaringar upprepades regelbundet. Taktiken var att sänka utgångspriset för att få fler spekulanter vilket sällan ledde till något fruktsamt. Efter flera månader sålde vi till ett mycket lägre pris än det som var tänkt. När försäljningen äntligen blev av upplevde vi inte att Johan stod på vår sida med krångliga köpare. Han gav efter deras önskemål och satte oss i svårt läge. Vi blev tvungna att betala hälften av köparnas bankavgifter, då Johan under medlingen i förbifarten nämnde att detta var ett alternativ till köparen som sedan ställde detta krav på oss. Bra att vi äntligen, efter många månader, fick lägenheten såld, men tiden, energin, de extra avgifterna, de repetitiva och tröttsamma förklaringarna lämnar mycket att önska och jag kan inte baserat på detta rekommendera Skandiamäklarna eller Johan.
Terese sålde mitt hus och jag har fick så fin hjälp av henne. Terese är världens bästa!!!
Vi upplevde John som väldigt glad och trevlig i sitt bemötande - otroligt kundvänlig! Han var också informativ, hade svar på våra frågor eller återkopplade snabbt vid de gånger han inte hade direkta svar. Vi har ett stort förtroende för John, speciellt då vi har haft samarbete med honom flera gånger tidigare. Han har stor erfarenhet, kan svara på alla våra frågor, stöttar oss i våra funderingar och är lättillgänglig.
Vi fick förtroende för mäklaren. Hon gjorde ett bra jobb som vi blev mycket nöjda med. Nu har vi flyttat in den nya lägenheten
Trygg och proffsig känsla, från första mötet till dess att kontraktet var klart. Längre än så har vi inte kommit i processen, men vi ser fram emot fortsättningen och vår nya bostad :-)
Så proffsig byrå. Vi sålde hus på förhandsvisning och det gick hur smidigt som helst.
Vi har både köpt och sålt denna lägenhet via Viktor och kan inte vara mer nöjda! Han är extremt kunnig, hjälpsam och håller en uppdaterad genom hela säljprocessen. Viktor kommer med många goda råd och tips. Han är snabb på att svara och tar reda på info omgående om man har några frågor och funderingar. Vi kommer använda Viktor i framtiden då vi är extremt nöjda med hans arbete. Vi kan varmt rekommendera Viktor till alla som vill ha Västerås bästa mäklare! Tusen tack!!
Köpt lägenhet. Snabbt och ärligt. Var i behov av en budget lägenhet i Västerås, och Anders gjorde sitt bästa. Anders är snabb, ärlig och hjälpsam.
Engagerad, effektiv och tillgänglig. Kumdeninte haft någon bättre! ✨
Mycket professionellt bemötande och närvarande i hela processen.
Mkt bra och professionellt bemötande. Alltid tillgänglig. Var hjälpsam och gjorde ett bra jobb med vår försäljning. Vi fock bra betalt för lägenheten. Gabriel var även hjälpsam och gav många bra tips i vår köpprocess vilket var ett stort plus. Rekommenderas starkt.
Jag fick hjälp med köp av en lägenhet på Runvägen 5 i Huddinge av mäklaren Albin Andersson, hans första objekt i detta område. Han visade från första stund på hög professionalitet genom sitt lugna, sympatiska och tydliga sätt att driva på säljprocessen mycket smidigt. Ett extra stort plus när jag var i behov av en snabb affär och ville passa på att hitta något under semesterperioden. Rekommenderar honom varmt inför kommande försäljningar/förmedlingar i området!
Ödmjuk, trevlig och gav välgrundade och ärliga svar på alla våra frågor. Alltid snabb respons vid mejl, sms och telefonkontakt.
Vänlig, lyhörd, proffsig. Affärsmässig och seriös men inte hård.
Joachim Norin har infriat alla mina förväntningar och är en engagerad mäklare hos Svensk Fastighetsförmedling i Nynäshamn. Vid två tillfällen har jag anlitat fastighetsmäklare Joachim Nordin. Ett i samband med ett fastighetsköp och en fastighetsförsäljning. I båda fallen har Joachim agerat mycket professionellt och kunnigt. Vid samtliga kontakter har han informerat sakligt och varit mycket bemötande. Samtliga fastighetsvisningar har skötts med stort omdöme och finkänslighet. Joachim har ett långt och gediget förflutet i branschen. Joachim är mycket mån om både säljare och köpare! Sammanfattningsvis vill jag ge Joachim det bästa möjliga omdöme och jag kan med övertygelse rekommendera honom till andra som ett mycket bra val av fastighetsmäklare!
Pontus är verkligen toppen! Vi fick bra pris utan att behöva gå ut på öppna marknaden på en marknad som i övrigt är dålig och trög. Jättenöjd att vi valde honom som mäklare. Rekommenderar honom varmt till alla som ska sälja i Hägersten :) Tack Pontus! :)
Anna Fernandez is an excellent broker. She is extremely professional and helped us to buy a beautiful villa. She was really kind on the phone when we contacted her and understood immediately our interest on the villa, managing to arrange a private viewing for the next day. We decided to buy the villa during the viewing and she did an excellent job helping us communicating our offer to the owners and the very next day we signed the contract at her office, as she had all the documentation needed perfectly prepared. We are very grateful that she quickly and effectively helped us buy our new home. She made all the process very easy for us. She also gave us advice for the move. We strongly recommend her as a broker.
Mäklarhuset hus i Roslagen har använt mig och även andra spekulanter för att sälja ett hus till en köpare som redan var bestämd från början. Nu i efterhand vet jag att tanken har varit att den tilltänkta köparen som tydligen är bekant till säljaren ska betala marknadsmässiga priset och genom att använda oss andra spekulanter för att få upp priset har huset istället sålts till en bekant/släkting till det pris som var överenskommen med den sista spekulanten. Mäklaren var väldigt otrevlig från början och man fick en dålig magkänsla bara prata med honom. En riktig falsk och opålitlig mäklare.
Vi har haft turen att få sälja vår lägenhet med hjälp av en kompetent och erfaren mäklare. Sarah har hållit i en snabb och smidig försäljningsprocess, under vilken vi upplevt henne som öppen, tillgänglig och rak i kommunikationen. Vi är tacksamma mot den granne som rekommenderade Sarah, och kommer själva att rekommendera henne till andra som vill sälja i norra djurgårdsstaden.
Linnea fick uppdraget att sälja min första lägenhet. Jag hade ingen aning om hur saker och ting fungerade vid en försäljning, så under resan hade jag massvis med frågor. Linnea var alltid tillgänglig att svara på dom och hörde även av sig själv för att berätta vad som hände med min lägenhet. Nu när jag är utflyttad och tänker tillbaka på försäljningsprocessen så får Linnea det högsta betyget jag kan ge, oerhört nöjd med henne och rekommenderar Linnea starkt till alla som ska sälja!
Upplever Rasmus som väldigt professionell och erfaren. Allt har gått snabbt och smidigt med köpet och utan krångel. Vi är mycket nöjda med hans arbete och den kontakt vi haft med honom!
Strålande!! grymt bemötande och väldigt bra sammarbete!
Jag ger Daniel mina varmaste rekommendationer! Proffsig & snabb i sin kontakt & jag upplever att både vi som köpare & säljarna kände oss väldigt nöjda med hela processen. Daniel såg tidigt att vi var en perfekt matchning & gav oss som köpare tid & utrymme för att känna in & ställa alla 100 frågor.
Jämförde tre mäklare i Vasastan innan jag träffade Joakim. Vart ett enkelt val att välja Joakim då han trodde på en betydligt högre värdering och hade en trovärdig plan för nå dit, vilket var förtroendegivande. Senaste halvåret hade han dessutom sålt för väldigt höga kvadratmeterpriser i närområdet. Han ställde höga krav på styling och fotografen gjorde ett fantastiskt arbete. Super-fina bilder i kombination med rätt utgångspris ledde till 40 par som gick på visning och vi fick ett högre slutpris än vad vi hade förväntat oss. Ifall du ska sälja din lägenhet och inte vill lämna något åt slumpen så MÅSTE du kontakta Joakim. Vasastans vassaste mäklare!
Proffesionell, tydlig o serviceminded. Vår försäljning gick snabbt o smidigt tack vare Alexandra och lite tur o tajming oxå såklart.
Andreas är oerhört duktig och ambitiös.
Genomtrevlig och hjälpsam. Fick svar på de frågor jag hade plus återkoppling senare.
Vi fick mycket fint bemötande.av Lena. Hon är tydlig och snabb i sin kommunikation. Mycket tillmötesgående och driven mäklare.
Kan sitt jobb, lätt att ha att göra med och lättillgänglig. Jag blev rekommenderad att anlita Camilla Berg av en granne som enbart hade positiva erfarenheter av henne som mäklare. Den rekommendationen kommer jag att föra vidare om någon frågar mig. En husaffär är en stor sak för både säljare och köpare. Då behöver man en mäklare som man kan känna förtroende för. Det har jag gjort från början till slut och Camillas goda humör har bidragit till att jag är mycket nöjd!
Väldigt Engagerad o väldigt lyhörd, alltid glad o positiv och otroligt lösningsbenägen
Alexander är en mycket kunnig, lugn och trevlig mäklare. Han bemöter kunderna med respekt och jag kände stark tillit till honom.
Arvid har ett gott bemötande och är lätt att kommunicera med!
En extremt dåligt firma köp inte en bostad genom dom vi köpte vår från dom där säljarna hade inte städat för fem öre och roi vill inte hjälpa till att kontakta säljarna om detta även fast det är deras jobb som förmedlare säljarna hade flyttat redan till en annan stad så rois mäklare hade fullmakt i deras ställe Håll er borta från dessa mäklare
Walle är utan tvekan den mäklare som jag kommer vända mig till i framtiden. Lugn och förtroendeingivande. Jag hölls kontinuerligt uppdaterad om vad som hände i affären, vilket fick mig att känna att Walle hade full kontroll. Jag rekomenderar honom varmt till alla som ska sälja!
Superbra bemötande, trevligt och proffesionellt! Tack Carl:)
Sophia var mycket proffesionell och förtroendeingivande när vi sålde vår villa.
Engagerad och snabb att ge återkoppling. Flexibel. Bra!
Jag fick verkligen bra bemötande av Nikola Markulic. Han är glad, snäll, tillmötesgående. Han svarar snabbt på meddelanden, han är lätt att nå. Han är flexibel och lösningsorienterad. Nikola mötte med råge mina förväntningar. Köpet av min lägenhet på Mirabellbacken 22 har verkligen gått lätt och smidigt. Jag ger mina varmaste rekommendationer till Nikola Markulic. Vänligen Franz Mauritzson
Engagerad och snabb att ge återkoppling. Flexibel. Bra!
Fantastiskt bemötande, flexibel och väldigt kunnig.
Jag tog kontakt med Mats. Han har skött min försäljning av lägenheten på ett exemplariskt sätt. Han är supertrevlig och positiv person som på ett fint sätt visat fördelarna med min lägenhet. Jag är tacksam att han tog sig an min försäljning.
Ulrika är väldigt kompetent och lyhörd. Jag kände mig väldigt omhändertagen och trygg i hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera henne och Husman Hagberg.
Marianna är utan tvekan en av de mest professionella och engagerade mäklare jag har haft nöjet att arbeta med. Hennes djupa kunskap om marknaden kombinerat med en genuin förståelse för mina behov som kund gjorde hela försäljningsprocessen smidig och framgångsrik. Från första mötet visade Marianna ett starkt engagemang och en imponerande uppmärksamhet på detaljer. Hon tog sig tid att verkligen förstå vad jag letade efter, och hennes råd visade sig vara ovärderliga. Genom hela processen var hon tillgänglig, pålitlig och alltid beredd att gå det lilla extra för att säkerställa bästa möjliga resultat. Mariannas förmåga att förhandla är också värd att nämna – hon lyckades förhandla fram ett pris som överträffade mina förväntningar. Hennes professionalism och vänliga bemötande skapade en trygg och positiv upplevelse, och jag kände mig väl omhändertagen från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Marianna till alla som söker en kunnig, pålitlig och engagerad mäklare. Hennes insats var exceptionell, och jag skulle inte tveka att anlita henne igen för framtida bostadsaffärer.
Anders slutförde sitt uppdrag enligt den plan han hade presenterat i sin offert. Idag är vi tacksamma för att vi valde Anders som infriat alla våra förväntningar i uppdraget att sälja Mellanvik.
Uthållig, bra attityd, ärlig, professionell, tillgänglig, la all den tid som behövdes för att det skulle bli bra. Mycket nöjd.
Jag rekommenderar Oscar med hela mitt hjärta och önskar att jag hade funnit honom mycket tidigare. Men med bara 2 veckor utförde han precis de mirakel jag behövde, genom att hitta flera möjliga köpare som lede till en försäljning av min lägenhet och man var delaktig från början till slut. Oscar är engagerad, kunnig, supertrevlig och så mycket mycket mer. Oscar Hallbygård är inte bara årets mäklare 2019, han är även min hjälte.
Från första till sista steget var Jimi tillmötesgående och ytterst professionell i sitt bemötande. Trots ett svajig marknad fick han bostaden - en etta på 23kvm i Vasastan - såld före visning och till ett högt pris. Hade jag haft fler lägenheter att sälja i Stockholmstrakten, hade jag återigen anlitat Jimi, ingen annan. Rekommenderar Jimi starkt!
Trevlig, kunnig och engagerad! Ung mäklare som är professionell och trygg i sin roll! Jag är jätteglad och nöjd!!
Mycket trevligt bemötande och bra hanterat ärende och snabbt och bra avslut på min affär. Inget att klaga på över huvud taget.
Haft en generell dålig upplevelse som köpare då Henrik Hammarstrand varit mäklare. Trasig interör som jag uppmärksammade på visningen sa Henrik att det beställts nytt och ska åtgärdas (det hann bara inte komma till visningen). När vi skrev kontrakt så uppmärksammade jag det som var trasigt igen och Henrik lovade att säljaren skulle åtgärda detta. Strax innan tillträde så skickar säljaren bilder på det som är trasigt och skickar länk där JAG kan beställa nya grejer. Ringer Henrik men han svarar inte på flera dagar och jag frågar säljaren och han har då precis pratat med Henrik i telefon, så han undviker bara mina samtal tydligen. Henrik går till slut med på att stå för kostnaden för det som är trasigt för han har glömt att säga till säljaren att han lovat mig att det skulle åtgärdas. Men nu har det gått snart 3 månader sedan dess och Henrik har bara gett mig ursäkter att det tar tid för ekonomiavdelningen medan jag lagt ut 2000kr för hans misstag.
Jag hade kontakt med Jonathan i ett ärende där jag agerade ombud åt en säljare. Ärendet var exceptionellt och ovanligt kompicerat och liknande inte en av de "vanliga försäljningarna". Hela ärendet skulle hanteras skyndsamt p.g.a. särskilda omständigheter. Jonathan tog på sig ansvaret, trots vetskapen om ärendets udda utformning. Vi kämpade på och vissa saker gick som förväntat, men för det mesta fick vi tänka om när det uppstod hinder. Jonathan kollade upp och återkom inom kort runt saker som för honom var nytt i ett "mäklar-ärende". Jonathan upplevdes som erfaren och använde all sin kunskap, men detta ärende var komplicerat. Allt, då menar jag allt, tog en vändning i tidigt eller sent skede. Jonathan fick använda hela sitt register, såsom kunskap, hjärna, flexibilitet och hjärta. Med detta sagt, så sköttes detta precis som jag, säljaren och köparen hoppats på. Affären blev klar och vi var alla var nöjda och glada. Jag kan varmt rekommendera Jonathan som din mäklare. Min känsla är att han löser alla försäljningar han tar sig för, oavsett oanade vändningar.. Hälsningar Jakob Uddén
Rickard är duktig, snabb, närvarande, hjälpsam och proffsig. Med sitt lugn och erfarenhet har vi känt oss trygga genom hela säljprocessen. Kan varmt och hjärtligt rekommendera Rickard som mäklare.
Hanna är en superbra, engagerad och en driven mäklare. Har fått fantastiskt och professionellt bemötande av henne.
Vi upplevde att Malin på ett balanserat och respektfullt sätt kunde representera säljare och oss som köpare.
Sålt en sommarstuga i Skärlinge. Mäklaren Magnus Hällgren var väldigt bra, Återkom hela tiden med information och planering. Vi är mycket nöjda med hans arbete vid försäljningen.
Jag är supernöjd med Isaac som mäklare vid min försäljning. Inget krångel, allt gick smidigt och snabbt. Han är engagerad och pålitlig, ingenting är omöjligt. Önskar honom all lycka och framgång fortsättningsvis.
kunnig, engagerad, lyhörd, pålitlig, kommunikativ, resultatinriktad och har god kännedom om marknaden.
Trevlig mäklare Snabbt återkoppling
Vi träffade Malin som köpare när vi funderade på att byta kommun. Hennes otroliga proffessionalitet i kombination med den familjära känsla hon utstrålade gjorde valet enkelt. Malin har alla kvaliteter man vill hitta i en mäklare; kunnig, snabb, serviceminded och känsla för vad som är viktigt för alla inblandade. Jag skulle varmt rekommendera Malin till alla som funderar på att sälja - eller köpa - bostad!
Jag är mycket nöjd med honom👍 Jag har inte upplevt något negativt! Kristina
Vid försäljningen av vårt hus var vår mäklare, förutom att grundligt och professionellt informera sig om fastigheten, väldigt förstående och lyhörd för under vilka premisser vi ville sälja. Han levde upp till alla förväntningar som vi anser att man kan ha på en mäklare och vi är mycket nöjda med hur han skötte försäljningen.
Vid försäljning av vår tomt anlitade vi svensk Fastighetsförmedling / Elenor Jansson. Det har under hela processen känts tryggt att samarbeta med Elenor, hon har verkligen varit engagerad och behjälplig med alla frågor son dykt upp. Om vi i framtiden behöver hjälp med rådgivning vid köp/försäljning kommer vi självklart att vända oss till Elenor. Jan & Christina Vallin Johansson
Smidigt, var bara där och skrev på papper, Bella var mycket trevlig
Klockrent bemötande med uppföljning på pågående aktiviteter kring försäljningen.
Vänlig, lyhörd, proffsig. Affärsmässig och seriös men inte hård.
Lars hjälpte mig hitta min nuvarande lght så han är välbekant med min stil och vad jag letar efter. Han fixade en privat visning av lght som jag senare köpte - det var kärlek vid första ögonkast. Jag ville ha en lite större två med balkong, och det var exakt det jag fick. Lars är kunnig och social - mycket bra på relationer och känna in vad som är viktigt.
Low credibility will go with another agent if I wanna sell
Är supernöjd med servicen Zandra Karlsson och hennes team gav. Trots att jag var en lite "strulig" kund så möttes jag bara av vänlighet och professionalism. Att jag sen fick ett superbra pris för min lägenhet är ju inte att förakta. Kan starkt rekommendera denna mäklarbyrå och speciellt Zandra.
Anders bemötande var mycket proffsigt och han hade mycket god byggnadskunskap och lång erfarenhet av husmarknaden i Tullinge. Vi är mycket nöjda med hans försäljningsintäkter och han motsvarade helt våra förväntningar.
Oseriösa och o proffisionella. Var i kontakt med dem första gången när jag skulle sälja min lägenhet men de vägra sälja den utan anledning. Andra gången och mer allvarligt. Vi skulle köpa hus men pg mäklarens dåliga kontakt så förlorade säljaren mycket pengar och dessutom värst av allt mäklaren sålde huset utan att köparen fick besikta det. = de och säljaren kan dolt många alvarliga fel och brister.
Filip är en mycket trevlig och tydlig mäklare. Försäljningen gick både snabbt och enkelt. Vi är supernöjda!
Äntligen en mäklare jag kan och vill rekommendera! Hjärtat på rätta stället och professionell, lyhörd och en servicenivå utöver det vanliga, oavsett tid på dygnet. Jag är tacksam att jag kom i kontakt med Hans Jonevret från Svenska Mäklarhuset. Snabb och smidig affär och bra betalt trots en tuff marknad. Rekommenderar Hans till alla jag känner!
Vi fick ett väldigt trevligt bemötande ☀️ Bara tummar upp
Otroligt professionell och kunnig. Petronella var lyhörd och engagerad genom hela processen. Sålde vårat hus snabbt och smidigt. Rekommenderas starkt!
Cesar hjälpte oss att sälja vår fyra i Björkhagen under hösten 2020. Han har hela tiden varit lyhörd för våra önskemål och drivit processen framåt med fingertoppskänsla. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera honom till andra i området!
Jag har blivit väldigt väl bemött på alla sett
Jag hade på känn att Karin var en mäklare med erfarenhet och att hon går med fyrklöver i fickan och hon kändes som det självklara valet. Vi fick snabbt starkt förtroende för henne och såg att hon hade ett brett kontaktnät och erfarenhet som hon jobbade effektivt med. Trots en lite försiktig marknad i dessa corona-tider fick vi flera intressenter som budade redan innan visning och väldigt många förbipasserande spekulanter dagligen. Vi han bli nöjda med de bud vi fick och sålde innan visning. Hon var dessutom alltid glad sprallig och samtidigt lyhörd och ärlig på ett proffsigt vis. Klart den bästa mäklaren jag har samarbetat med
Fel fakta uppgifter, om den valda lägenheten.
Nils had been of great help from the word Go. He responded promptly, helped with private visning and did everything a mäklare is supposed to do. But then as bonus he seems to be very knowledgeable about things around owning a house, especially in Sigtuna.
Bra service, tillgänglig och påläst under hela processen.
Det är andra gången vi säljer med Johan och det jag uppskattar med honom är hans tydliga kommunikation och goda kunskap om marknadsläget. Försäljningen av vår lägenhet på Odelbergsvägen 36 gick smidigt och stressfritt tack vare Johan. Jag rekommenderar honom varmt.
Robert är väldigt kunnig och kan sin sak som mäklare. Han är lätt att ha att göra med och vill sina kunder det bästa. Kan verkligen rekommendera honom. Kommer att fortsätta använda honom som mäklare i framtiden.
Vi har träffat Nils vid visning av en annan bostad och blev sedan kontaktade angående denna bostad som vi köpte,innan den ens kom ut på hemnet. Från första början var Nils mycket trevlig,engagerad, redo att hjälpa till med olika praktiska frågor, tips och råd. Han är en ärlig mäklare med stor erfarenhet och är mycket proffsigt på alla sätt. Vi kände oss trygga genom hela processen och kan varmt rekommendera Nils till ALLA!
Vänlig, lyhörd, proffsig. Affärsmässig och seriös men inte hård.
Det här var mitt tredje samarbete med Emma och det var ett lika fint och lyckat möte som de tidigare gångerna. En fantastisk mäklare!
Christopher hjälpte oss att hitta ett hus som var perfekt för oss - han var lyhörd för våra behov och önskemål! Vi upplevde honom som proffsig och noggrann.
Superbra! Är jättenöjda med mäklaren, informationen, kontakten, uppdateringarna, allt från början till slut. Allt har verkligen varit kanonbra! Kan varmt rekomendera Svenska Mäklarhuset Lidingö!
Andreas är en trygg, lyhörd och ödmjuk mäklare som skötte försäljningen av min lägenhet galant och proffsigt. Han gav ärliga råd och svar på alla mina frågor. Jag rekommenderar varmt Andreas för framtida försäljningar!
Förklarat sitt uppdrag på ett bra sätt. Lätt att prata med. Visar en bra kompetens för sitt uppdrag som jag ser det. Rekommenderar honom gärna till andra som skall sälja fastighet.
Vi uppskattar verkligen Hanna Gulve, som vi hade förmånen ha som mäklare vid bostadsförsäljning. Mycket tydlig, snabb, lyhörd för våra önskemål , marknadskunnig, gott stöd för beslutsfattande. Kort sagt - professionell i ordets bästa bemärkelse. Anna Gilbe
Stort förtroende från första mötet. Så har det varit hela resan under försäljningen. G är mycket professionell och kunnig inom sitt område. Detta gäller även Johanna som har varit et bra stöd i vad som ska ske framledes.
Bästa mäklare som vi har träffat. Svarar tydlig på alla frågor, hjälper under hela processen av försäljning/köpet. Snäll, kunnig , professionell. Vi rekommenderar honom stark !
Fullständigt transparens, lyhörd och extremt duktig under hela försäljningsprocessen. Rekommenderar Jacob Jergos, tack för allt.
Trevlig mäklare Snabbt återkoppling
Fantastiskt service och kämparglöd. Vi valde helt rätt mäklare, gör det du med.
Professionellt, även i dessa tider av lågkonjunktur, hög inflation och höga räntor. Vi förlitade oss helt på mäklarens kompetens och erfarenhet och det gjorde vi rätt i.
Bra bemötande , kunnig och hjälpsam i frågor som vi hade.