Magic By Mary AB

Magic By Mary AB

8 omdömen om Magic By Mary AB

Åsa I
Skrev om Magic By Mary AB

Fantastiskt att du startade upp en salong i Kolbäck. Fin salong med mysig inredning. Så nöjd med mina besök fina färger i slingorna och fin klippning. Det bjuds också på bästa kaffet! 😊

Melinda Isabel K
Skrev om Magic By Mary AB

Ett besök hos Maria är ett absolut måste i min beauty-rutin!!! Hon förstår exakt vad jag vill, även när jag inte riktigt vet själv. Resultatet? Alltid perfekt! Och jag lämnar alltid salongen med ett leende på läpparna. Om du inte har testat än – vad väntar du på? 🥰💫

Sandra Anna Å
Skrev om Magic By Mary AB

När man besöker Magic by Mary blir man aldrig missnöjd! Professionell frisör med stor kunskap inom klippning samt färgning och hennes Magic treat behandling har verkligen räddat mitt hår som tenderar att bli slitet! Mysig salong i centralt läge med möjlighet till att parkera utanför. Mary säljer även hårprodukter på salongen för både hår och skägg. Passade på att köpa skäggolja till maken när jag hade klipptid senast 😊

Malin L
Skrev om Magic By Mary AB

Fullt förtroende för denna frisören, lyssnar och förstår precis hur man vill ha det ! Bästa! ⭐️⭐️⭐️⭐️

Sofhia K
Skrev om Magic By Mary AB

Har velat runt länge mellan frisörer, men hos Maria kände jag mig direkt ”hemma”! Hon är en perfektionist ut i fingerspetsarna!👌🏼 💇🏼‍♀️ Så enkel att prata med, och hon förstår alltid vad det är man är ute efter med sitt hår, man känner sig så fin när man går därifrån, till och med själen känns lättare ❤️

Pernilla Å
Skrev om Magic By Mary AB

Att kliva in hos Magic by Mary är som att komma hem – man känner sig alltid välkommen, trygg och sedd. Servicen är personlig och varm, och det märks att hon brinner för sitt yrke. Med snabba, skickliga händer och en känsla för detaljer levererar Magic by Mary fantastiska resultat, oavsett om det handlar om en klippning, färgning eller något mer avancerat. Varje gång vi går därifrån är både jag och min dotter lika nöjda – det här är utan tvekan vår favoritfrisör! Rekommenderas varmt till alla som vill ha en professionell och trevlig frisörupplevelse utöver det vanliga!

Terese I
Skrev om Magic By Mary AB

I Marys mysiga salong får man alltid det bästa bemötandet och hennes erfarenhet märks direkt. Hon vet alltid hur jag menar när jag förklarar och kommer med tips och råd hur jag ska tänka kring håret. Det är alltid roligt att komma dit och man längtar alltid till nästa besök.

Eleonor Cecilia S
Skrev om Magic By Mary AB

Maria är duktig, lyhörd och grym på sitt jobb! Hon kan trolla med färgsättning, hårförlängningar och även sax :) Dessutom väldigt proffsig och man får alltid ett bra bemötande! Rekommenderas varmt! :)