Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Mats Bilar i Borlänge AB

Mats Bilar i Borlänge AB

2.0

Välkommen till MatsBilar AB, Det som gör oss speciella är att vi har öppet alla dagar i veckan!

3 omdömen om Mats Bilar i Borlänge AB

Stefan O
Skrev om Mats Bilar i Borlänge AB

Jag tyckte att försäljaren var både kunnig och hade ett trevligt bemötande.

Sponsor
Wahlunds Bil
5.0/5 i betyg av 37 omdömen 5.0 av 37 omdömen
Badge2022

Jag köpte en bil å jag blev trevligt bemött Jag förväntade mej ett bra bilköp å det blev det med facit i hand jag är mycket nöjd

Sven-erik S Sven-erik S
Läs mer omdömen
HENRIK J
Skrev om Mats Bilar

Vägrar ta ansvar för dåliga bilar de säljer till överpriser

Jessica B
Skrev om Mats Bilar

Dåligt bemötande från en oproffsig försäljare. Skulle inte rekommendera Mats Bilar i Borlänge. Jag har träffat många bilförsäljare under sommaren, men försäljaren på detta ställe var direkt otrevlig. När jag provkörde en ny Subaru SUV och inte tyckte om väghållningen i högre farter så sa han att det nog "satt skit bakom ratten". Kändes inte som något en försäljare varken ska säga eller tänka. Kan det ha varit för att vi var två tjejer som provkörde? Hoppas att de andra försäljarna är bra att ha att göra med.

Reco tipsar!
RCD Bil AB
4.9/5 i betyg av 280 omdömen 4.9 av 280 omdömen
BadgeSevenYears

När man köper bil så är resan mellan olika hemsidor och bilföretag en del i processen. Drömmen är att hitta bilen man önskar med all utrustning och framförallt till vettigt pris. Väl där så behöver känslan av förtroende mellan försäljare och köpare infinna sig, då är cirkeln sluten. På RCD-bil hittade jag alla dessa parametrar vilket gör att jag varmt kan rekommendera dem till alla som känner att man vill göra en bra och trygg bilaffär. /Andreas

Andreas B Andreas B
Läs mer omdömen